Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-01@04:01:27 GMT

شهر قصه افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۳۱۵۳۴

شهر قصه افتتاح شد

همزمان با برگزاری دومین جشنواره آئین‌های سرزمین من برای نخستین بار در سطح شهرستان «شهر قصه» در دبستان پسرانه سما واحد ساوه افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دومین جشنواره آیین‌های سرزمین من با هدف آشنایی دانش‌آموزان با فرهنگ اصیل ایران، ارزشهای اسلامی و دینی و میراث فرهنگی با حضور معاون مدیرکل و رئیس اداره آموزش و پرورش ساوه و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی و سما ساوه و مدیر میراث فرهنگی شهرستان ساوه اولیا و مربیان در دبستان پسرانه سما برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت سما واحد ساوه گفت: «این جشنواره با هدف انتقال فرهنگ های بومی و اصیل ایرانی و محلی به نسل امروز باهمکاری اولیا و مربیان دبستان پسرانه سما برپا شده است.»

دکتر ابراهیمی افزود: «برگزاری جشنواره‌های فرهنگی با عنوان آیین‌های سرزمین من موجب می‌شود تا دانش‌آموزان، نوجوانان و جوانان درباره سنت‌های سرزمین خود به تحقیق پرداخته و در احیا واستفاده ازاین ظرفیت ها و پتانسیل ها گام های بلند وموثری درآینده بردارند.»

ابراهیمی با بیان اینکه خوشبختانه ایران اسلامی دارای مولفه‌های بسیاری برای پیشرفت است که یکی از این مولفه‌ها فرهنگ و ارزش‌های اسلامی است، اضافه کرد: «دانش آموزان به عنوان آینده سازان این مرز و بوم باید با فرهنگ اصیل خود آشنایی بیشتری داشته باشند تا فرهنگ بیگانه تاثیری بر آنان نداشته باشد.

سرپرست معاونت سما ساوه افزود: «این جشنواره در بخش های مختلف از جمله حفظ میراث فرهنگی، احیا موسیقی سنتی، احیا بازی‌های سنتی و بومی، ارائه اشعار با لهجه ساوه ای، ترویج صنایع دستی و گردشگری، معرفی آثار فرهنگی و صنایع دستی ویژه ساوه انجام شده است.»

مهندس فراشیانی معاون مدیر کل و رئیس اداره آموزش و پرورش ساوه نیز گفت: «معرفی و بیان اصالت و ماهیت اقوام ایرانی، معرفی هویت ایران اسلامی، تقویت همبستگی و همگرایی ملی و چگونگی شکل‌گیری آیین‌ها از ماموریتهای اصلی وزارت آموزش و پرورش است که بر همین اساس وزارت آموزش و پرورش درصدد است با اجرای برنامه‌های مختلف از قبیل قصه‌گویی وشعر خوانی در سطح مقطع ابتدایی دانش آموزان را با آیین نیاکان آشنا کنند و به حمدالله امروز برای اولین بار در دبستان پسرانه سما شهر قصه ایجاد میشود که ان‌شاءلله بتوانیم در سطح مدارس عمومیت دهیم.»

همچنین با هدف ترغیب دانش آموزان به مصرف غذاهای سالم و بومی نمایشگاه غذای سالم و بومی در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفت.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۳۱۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا: ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد

به گزارش همشهری آنلاین، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و دومین جلسه علنی شورا در واکنش به گزارش بازدید امانی از محله جوادیه گفت: سد معبر به یک فرهنگ تبدیل شده است. اگر مردم از این افراد خرید نکنند چنین شرایطی پیش نمی آید اما این موضوع به یک فرهنگ اشتباه تبدیل شده و عادی شده است.

او با بیان اینکه تمام مسائل تخصصی و دغدغه ما وسایل حمل و نقل عمومی است افزود: کسی که در شورا مسئله شخصی با دیگری ندارد و همه دغدغه رفع مشکلات حمل و نقل عمومی هستند.

رییس شورای شهر تهران تاکید کرد: می‌توان استفاده از دوچرخه در روزهای سه شنبه را دوباره رواج داد و به جای اینکه دوچرخه‌ها زیر باد و باران از بین برود، بهتر است در صورت استفاده مردم از بین برود.

او ادامه داد: وزیر آموزش و پرورش هفته گذشته این موضوع را مطرح کرد که اگر زمینی در اختیار آنها قرار بگیرد با توان خود و یا خیرین مدرسه ساز نسبت به ساخت مدارس و نوسازی آن اقدام خواهند کرد.

در ادامه نایب رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران امروز در جلسه علنی شورا به شهرداری تهران پیشنهاد کرد به منظور احیا و گسترش فرهنگ دوچرخه سواری، ۱۰ هزار دوچرخه به صورت رایگان در اختیار دبیرستان‌های پسرانه کم برخوردار پایتخت قرار دهد.

سیدمحمد آقامیری با بیان اینکه در دوره‌های گذشته بیش از ۳۰۰ کیلومتر مسیر دوچرخه در سطح شهر تهران ساخته شده که حدود ۸۰ کیلومتر آن در سطح پارک ها و بوستان ها است، گفت: متأسفانه این مسیرها بلا استفاده اند و ۳۰۰ دوچرخه سوار روی این ۳۰۰ کیلومتر مسیر نداریم!

او افزود: به شهردار تهران پیشنهاد کردم چون این وسیله حمل و نقل توسط مردم ما انتخاب نشده است و با ورود موتورهای برقی هم فکر نمی‌کنم دیگر جایی برای دوچرخه در بعد حمل و نقل پیدا شود، این بودجه‌ای که ما برای نگهداری مسیر دوچرخه در معاونت حمل و نقل دیده ایم به صورت عمده دوچرخه خریداری شود و به صورت رایگان به دبیرستان ها اهدا شود. با این رقم چیزی در حدود ۱۰ هزار دستگاه دوچرخه می توان خریداری کرد.

آقامیری با تأکید بر اینکه این بودجه سالانه صرفا هزینه خرید رنگ و ... می شود تاکید کرد: شهرداری ۱۰۰ دبیرستان کم برخوردار سطح شهر را شناسایی کند و به آنها دوچرخه رایگان اهدا کند. با این اقدام نوجوانان ما مسیر مدرسه تا منزل را با دوچرخه طی کنند. در اوقات فراغت هم می توانند خرید منزل و رفت و آمدهای خود را داشته باشند. آن وقت است که می توانیم با خیال راحت بگوییم ۱۰ هزار نوجوان از این مسیرها استفاده می کنند.

کد خبر 848391 منبع: ایسنا برچسب‌ها فرهنگ شوراى شهر تهران دوچرخه سواری

دیگر خبرها

  • فرهنگ مردمی سپاس از معلم نهادینه شود
  • دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا: ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • باغ هنر با ۲ رویداد «امید فردا» و «تصویر یک پایان» آغاز شد
  • شاهد تحول فن‌آورانه در حوزه حکمرانی فرهنگی خواهیم بود
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند