Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه کشورمان گفت: دیشب شاهد یک نمایش زشت در حمایت از تجاوزگری توسط شورای امنیت بودیم. گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،  محمد جواد ظریف وزیرامورخارجه کشورمان در بدو ورد به بلغارستان درجمع خبرنگاران گفت: منطقه اروپای شرقی و بالکان حوزه‌هایی هستند که هم ارتباطات گسترده تاریخی با جمهوری اسلامی دارند و هم زمینه‌های متعدد اقتصادی و سیاسی ما با این کشور‌ها داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه دیروز و امروز ملاقات‌ها و جلسات خیلی خوبی برگزار شد، افزود: فردا در صوفیا برنامه‌های خوبی داریم. در خصوص برنامه‌های تجاری هم در صربستان خوبی با کارآفرینان صرب برگزار شد و اینجا هم جلسه مشابهی خواهد بود.

وزیرامورخارجه با بیان اینکه زمینه‌های همکاری ما با کشور‌های اروپای شرقی بسیار زیاد است، تصریح کرد: امکان توفیق و پیشرفت بسیار زیاد است.

وی در ادامه گفت: در صربستان در خصوص حوزه‌های دیگر همکاری گفتگو‌هایی انجام شد. در حوزه همکاری‌های بانکی، دفاعی، توریستی و گردشکری گفتگو‌های خوبی داشتیم.

ظریف در پاسخ به سئوالی در خصوص قطعنامه ضد ایرانی در شورای امنیت ادامه داد: آنچه ایالات متحده با همکاری برخی کشور‌ها در این قطعنامه انجام داد نشان دهنده عمق وقاحت و تلاش برای پوشاندن جنایاتی است که خودشان در آن شریک هستند.

وزیرامورخارجه افزود: چند وقت دیگر وارد چهارمین سال جنایت در یمن می‌شویم؛ اقدامی که ابتدا فکر می‌کردند در دو، سه هفته تمام می‌شود و می‌توانند مقاومت مردم یمن را بشکنند به گردابی برای آن‌ها تبدیل شد و در آن گرفتار شدند. الان مثل یک غریق که تلاش می‌کند با هر گیاهی خود را نجات دهد تلاش می‌کند این کار را انجام دهد.

وی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی، از ابتدای بحران یمن مثل بحران سوریه اعلام کرده بود که تنها راه پایان یافتن این بحران، راه حل سیاسی است، ادامه داد: ما یک طرح ۴ ماده‌ای چند هفته بعد از شروع بمباران‌های رژیم سعودی علیه مردم یمن اعلام کردیم؛ آتش بس فوری، ارسال کمک‌های انسان دوستانه، گفتگوی یمنی یمنی و تشکیل یک حکومت فراگیر که بتواند رابطه خوبی هم با همسایگان داشته باشد.

وزیرامورخارجه تصریح کرد: این پیشنهاد را ما سه سال گذشته مطرح کردیم و پس از کشتار هزاران انسان بیگانه و ابتلای بیش از یک میلیون نفر به وبا در یمن هیچ راه دیگری به غیر از همان راه حل سیاسی که ما پیشنهاد کرده بودیم، نیست.

ظریف در ادامه با اشاره به اینکه دیشب شاهد یک نمایش زشت در حمایت از تجاوزگری در شورای امنیت بودیم، گفت: نمایشی که آبروی آن را می‌برد و نقش شورای امنیت به عنوان ارگان سازمان ملل متحد که مسئول صلح و امنیت بین المللی است را تبدیل به یک دستگاه متجاوز می‌کند؛ دستگاهی که از کودک کش‌ها حمایت می‌کند.

وی همچنین افزود: درست است که به نتیجه نرسیدند، اما سابقه بدی را به سوابق شورای امنیت اضافه کرددن و متاسفم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۳۶۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با تشکیل سپند شاهد پیشرفت فناوری‌های نو و بدیع در نیروهای مسلح خواهیم بود

به گزارش «نماینده»، وحید جلال زاده در مورد طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند)، گفت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در نظارت‌ها و جلساتی که با ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت دفاع داشتند نسبت به تقویت و توسعه پژوهش، علوم و فناوری در حوزه های دفاعی و امنیتی ذیل موسسات تابعه وزارت دفاع به نتیجه رسید.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این خصوص دولت هم پیشنهاداتی ارائه کرد و در کمیسیون امنیت ملی با حضور دستگاه‌های مختلف بررسی‌های لازم صورت گرفت.

وی با اشاره به اینکه به منظور طراحی، ساخت، تولید، تأمین و پشتیبانی محصولات حوزه پدافند نوین سازمانی با عنوان سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی شکل گرفت، بیان کرد: این سازمان به همت شهید فخری‌زاده و با هدف دستیابی به فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی در حال و آینده و با تأکید بر نوآوری و پشتیبانی از توسعه آن و در راستای غافلگیری فناورانه دشمن و پیشگیری از غافلگیری فناورانه کشور با تأکید بر مدیریت و دستیابی به فناوری‌های بدیع، نوظهور شالوده شکن و پرمخاطره و برترساز در حوزه‌های تهدیدهای نوین و نوپدید شکل گرفته است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با اشاره به تصویب این طرح در صحن علنی امروز مجلس، تصریح کرد: امیدواریم با تشکیل این سازمان شاهد پیشرفت فناوری‌های نو و بدیع در نیروهای مسلح برای مقابله با تهدیدات دشمن باشیم.

دیگر خبرها

  • بورل: اسرائیل به قطعنامه شورای امنیت درباره غزه عمل نکرده است
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • درویش، کنشگر محیط زیست: شاهد کاهش شدید مشارکت مردم پس از بازداشت فعالان محیط زیست، بودیم
  • سخنگوی دولت: دهک های پایین را صاحب مسکن می کنیم
  • ناگفته‌های خیرخواه از سفر دشوار برای کسب سهمیه‌ المپیک
  • توافقات خوبی را در سفر رییس جمهور به سریلانکا شاهد خواهیم بود
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • فردین یوسفی: نگاه نکردم، فقط گل زدم!
  • با تشکیل سپند شاهد پیشرفت فناوری‌های نو و بدیع در نیروهای مسلح خواهیم بود
  • شاهد یک رویداد بین‌المللی قابل‌توجهی خواهیم بود