Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@22:48:24 GMT

خروجی توان علمی دانشگاه باید در کسب و کار آشکار شود

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۳۶۹۶۷

خروجی توان علمی دانشگاه باید در کسب و کار آشکار شود

به گزارش عصر سه شنبه روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان به ایرنا ، فرهاد دلق پوش در دیدار با رئیس دانشگاه گیلان افزود: هدفگذاری و استراتژی ما باید ورود و هدایت فارغ التحصیلان به بازار کار باشد.
وی از استادان و دانشجویان به عنوان یک ظرفیت عظیم یاد و خاطرنشان کرد: گیلان هم اکنون ظرفیتهای مناسبی نظیر 120 هزار واحد صنفی و دو هزار و 600واحد صنعتی و 36 شهرک صنعتی را داراست که در کنار دانشگاه می تواند به توسعه علم و ثروت استان منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به فقدان مبنای علمی در اغلب فعالیتهای صنعتی و تجاری، اظهار داشت: تا نتوانیم ارتباط منطقی و معنادار بین صنعت و بطور کلی کسب و کار و دانشگاه برقرار نمائیم، از پیشرفتهای تکنولوژی دنیا عقب خواهیم ماند.
دلق پوش ادامه داد: باید رویکرد علمی در تولید و تجارت حاکم شود و اتاق های فکر مشترک صاحبان صنعت با استادان صاحب نظر دانشگاه به شکل منسجم برنامه ریزی و اجرایی گردد و کار و فعالیت ها بر اساس یک بستر علمی محسوس و ملموس، نهادینه شود.
وی با بیان اینکه لازم است سیاستهای دانشگاه هم به سمت عملیاتی کردن تحقیقات و پروژه های علمی هدایت شود افزود : خروجی توان و قدرت علمی دانشگاه باید در کسب و کار آشکار شود و در این صورت پیوند دانشگاه با جامعه قطعا مستحکم تر خواهد شد.
وی با اشاره به لزوم استقرار تیم های مختلف علمی در صنایع آسیب پذیر، گفت: هم اکنون تیم علمی متخصصی برای رفع مشکلات بخش نساجی مستقر کرده ایم و با همکاری مدیران صنعت نساجی مامور شده اند مشکلات و چالش های صنایع نساجی را موشکافی و متناسب با آن راهکارهای عملی را نیز پیاده سازی کنند.
دلق پوش کاربرد و استفاده از اندوخته ها و یافته های علمی نوین دانشگاه درعرصه تولید و تجارت را راهی مطمئن برای کارآفرینان عصر حاضر قلمداد و خاطرنشان کرد: وظیفه سازمان ما هدایت صنعتگران به سمت منابع و مراجع علمی و حمایت و در صورت لزوم نظارت است.
وی با بیان اینکه بسیاری از اوقات جامعه کارآفرینان ما نیاز به کمک کارشناسان و فارغ التحصیلان دانشگاهی دارند ولی امکان این ارتباط حاصل نشده است، عنوان کرد: معتقدم که تلفیق هوشمندانه تجربه و علم می تواند نتایج مطلوبی را در بخش تولید و تجارت رقم بزند و مزیت های رقابتی را افزایش دهد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان آمادگی خود را به منظور ایجاد پل ارتباطی بین دانشگاه و صنعت اعلام و بیان کرد: از تمام ظرفیتها به ویژه انجمن کارفرمائی استان و سایر تشکلها و اتحادیه ها برای برقراری تعامل مطلوب و شکل گیری عملیاتی این ارتباط استفاده خواهیم کرد.
دلق پوش، تدوین و ارائه برنامه عملیاتی از جانب دانشگاه را از اصول کار برشمرد و خاطرنشان کرد: دانشگاه برای اعتمادسازی در صنعتگران، در بخش تولید و تجارت باید برنامه کاربردی تعریف نماید تا بتوانیم متناسب با نیاز امروز و آینده این حوزه، موارد را دسته بندی و بصورت اجرایی بعنوان یک بسته حمایتی به صنعتگران ارائه نماییم.
در ادامه دیدار رییس دانشگاه گیلان، احمد رضی از اعلام آمادگی سازمان صنعت، معدن و تجارت جهت گسترش تعاملات ابراز خرسندی کرد و اظهار داشت: در گذشته گامهایی نظیر تشکیل کلینیک صنعت در محل دانشگاه برداشته شد ولی اخیراً با تشکیل شورای صنعت، همکاریهای ارزشمندی آغاز شده است.
وی همچنین از برگزاری همایشی در این رابطه در 17 اسفند ماه خبر داد و گفت: در راستای تعمیق و بسط ارتباطات، همایشی تحت عنوان' ارتباط صنعت با دانشگاه گیلان' با مشارکت و همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت با حضور فعالان عرصه صنعت استان در تالار حکمت دانشگاه برگزار خواهد شد که می تواند آغاز دور جدید همکاریهای برنامه ریزی شده با بخش صنعت و تولید استان باشد.
دو هزارو 600واحد صنعتی فعال و 36 شهرک صنعتی در گیلان وجود دارد.
7296 /6030
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۳۶۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با استفاده از روش علمی، موفق به تولید بیشتر توت فرنگی شدند.

آنها با راهنمایی‌های دکتر حدادی نژاد از اساتید این دانشگاه متوجه شدند برای افزایش تولید، اگر از مواد زیستی استفاده کنند این مواد می‌تواند نیاز گیاه را تامین کند و مقدار تولید بالا برود.

در این روش در دو مزرعه در بهنمیر با پوشش تونلی و پلاستیکی، هم آفت و هم علف هرز کمتر در تولید توت فرنگی استفاده می‌شود.

معاون مدیریت باغبانی جهاد کشاورزی مازندران از برداشت توت فرنگی در سطح ۱۷ هزار هکتار از مزارع استان مازندران خبر داد.

به گفته ملایی پیش بینی می‌شود ۱۷ هزار تن انواع توت فرنگی در این مزارع تولید و روانه بازار شود. مازندران در این زمینه رتبه دوم کشور را دارد.

وی با اشاره به تغییر کشت از سنتی به روش‌های نوین افزود: در روش‌های جدید، با استفاده از عملیات تقویت خاک و پوشش پلاستیکی، موجب زودرس کردن برداشت و کیفیت تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • انتقاد طلافروشان به ثبت موجودی در سامانه جامع تجارت است
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • آشکار شدن فریبکاری غرب در پیچیدن نسخه‌ آزادی‌خواهی برای دیگران
  • اطلاعیه جدید سامانه تجارت/ تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی