Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر همتی، رئیس کل بیمه مرکزی در برنامه زنده "رو در رو" شبکه چهار سیما به سوالات بیمه ای مردم پاسخ داد.
به گزارش صدای ایران دکتر همتی در خصوص نقش بیمه در زندگی مردم  گفت: بیمه در زندگی مردم جریان دارد و بدون بیمه فعالیت های روزانه و اقتصادی مردم در معرض خطر قرار دارد. در واقع بیمه، زندگی مردم را به حالت قبل از حادثه از لحاظ مالی بر می گرداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس کل بیمه مرکزی در پاسخ به این سوال که سیاست گذاری بیمه مرکزی در حوزه اقتصاد مقاومتی چه بوده است، گفت: در بخش واگذاری امور به مردم، بیمه مرکزی تلاش جدی شد و سعی کردیم بیمه را از بخش دولتی به سمت بخش خصوصی ببریم و در حال حاضر ۳۱ شرکت بیمه خصوصی و یک بیمه دولتی داریم و حدود ۱۴۰ هزار نفر در صنعت بیمه در حال فعالیت هستند.
وی در خصوص روند خصوصی سازی در صنعت بیمه گفت: در یک دوره ای همه صنعت بیمه ۱۰۰ درصد دولتی بود اما الان فقط بیمه ایران دولتی است و سهم آن از بازار بیمه ۳۰ درصد است و ۷۰ درصد آن در اختیار بخش خصوصی است. البته در دو شرکت بیمه ای هنوز دولت سهم دارد که بنا به دستور وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی تا پایان سال واگذاری آنها انجام می شود.
دکتر همتی در پاسخ به این سوال که برداشت مردم از بیمه چقدر برایتان مهم است، گفت: خیلی قاطع می توانم بگویم صنعت بیمه جزو بهترین سازمان هایی است که به مردم خدمت ارائه میکند، چرا که ما همواره در بحران ها در کنار مردم بودیم و سربلند بیرون آمدیم.
به عنوان مثال، علاوه بر حضور پر رنگ بیمه ها در حوادث اخیر امسال، سال گذشته یک میلیون خسارت معادل ده هزار میلیارد تومان خسارت بیمه شخص ثالث پرداخت کردیم.
وی در پاسخ به عملکرد صنعت بیمه در حوزه درمان گفت: درمان پایه بر عهده بیمه های بازرگانی نیست و مربوط به بیمه سلامت و تامین اجتماعی است. درمان تکمیلی بر عهده ماست که ما سال گذشته حدود ۶ هزار میلیارد تومان خسارت در حوزه بیمه درمان تکمیلی پرداخت کردیم. به عنوان نمونه می توان از ارایه خدمات بیمه ایران به جانبازان عزیز یاد کرد که بدون دریافت حق بیمه و طلب حدود ۱۸۰۰ میلیارد تومان از بنیاد شهید، همین میزان را به عنوان هزینه درمانی پرداخت کرده است.
وی خاطر نشان کرد: در ده ماهه اول سال ۴۸ میلیون فقره خسارت پرداخت کردیم و مطمئنا وجود چند ناراضی طبیعی است.
دکتر همتی با اشاره به پرداخت یک هزار و ۵۰ میلیارد تومان عوارض به سازمان های مختلف از بودجه صنعت بیمه در سال گذشته گفت: اگر این بودجه درون خود صنعت بیمه استفاده می شد طبیعتا باعث افزایش مطلوبیت صنعت بیمه  در پرداخت خسارت ها می شد.
وی افزود: صنعت بیمه محدودیت ورودی دارد و خروجی بعضی از بیمه ها مثل بیمه شخص ثالث دست قوه قضاییه است که نرخ دیه را افزایش می دهد و ما ناچارا متناسب با آن باید حق بیمه رو اعلام کنیم طبیعتا دارندگان خودروهای ارزان قیمت، ناراضی می شوند.
رئیس کل بیمه مرکزی با تاکید بر اقدامات بیمه مرکزی در حوزه بین المللی برای کاهش سوخت ملی گفت: خوشبختانه پیشرفت های خوبی در این زمینه داشتیم و توانستیم بخشی از ریسک های بزرگ خود را به کشورهای دیگر منتقل کنیم مانند نفت کش سانچی‌.
همچنین توانستیم، برای لایه های بالا ریسک های بزرگ فاجعه آمیز و بعصی از بیمه های عمر از بیمه گران اتکایی اروپایی پوشش های خوبی بگیریم. البته در حوزه سرمایه گذاری خارجی نیز اقدامات خوبی انجام شده و بازار بالقوه صنعت بیمه ایران را خوب شناخته اند و به دنبال استفاده از این ظرفیت ها هستند.
رئیس شورایعالی بیمه در خصوص نظارت موثر بر شرکت های بیمه گفت: اجرای حاکمیت شرکتی، گامی موثر در بازنگری نظارت بیمه مرکزی بر شرکت های بیمه بود که از بخش های متعددی چون تایید صلاحیت مدیران کلیدی شرکت های بیمه، مدیریت ریسک، بررسی صورت های مالی، کنترل توانگری مالی شرکت های بیمه، حمایت از حقوق سهامداران و .‌‌...تشکیل شده است.
وی در پاسخ به این سوال که بیمه مرکزی در حمایت از تولید داخلی چه اقداماتی انجام داده است، گفت: بیمه، ریسک هایی که قابلیت بیمه شدن را دارد می پذیرد و بیمه های متنوعی برای صاحبان حرف و مشاغل ارائه می دهد.
دکتر همتی در خصوص اقدامات بیمه مرکزی در حوزه فرهنگسازی گفت: فرهنگسازی جزئی از وظایف اصلی بیمه مرکزی است و در همین راستا با انتشار مجموعه کتب بیمه برای کودکان، درج مطالب بیمه ای در کتب درسی دانش آموزان و مشارکت در برنامه های تلویزیونی و رادیویی بخشی از اقدامات ما بوده است.
وی افزود: رابطه منطقی میان رشد درآمد و ضریب نفوذ بیمه است. ما کار عرضه را به خوبی انجام داده ایم اما باید شرایط برای تقاضا نیز فراهم شود و سعی داریم قیمت تمام شده خدمات بیمه ای را کاهش دهیم تا مردم به راحتی بتوانند این خدمات را خریداری کنند.
رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه گفت: تعداد شرکت های بیمه در کشور ما زیاد نیست اما افزایش آنها نیز منوط به ارائه طرح های جدید است. در بخش بیمه های عمر نیز ارائه مجوز را منوط به ایجاد شرکتهای تخصصی در این حوزه قرار داده ایم و دومین شرکت بیمه عمر تخصصی نیز در راه است.



منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۳۷۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه عفاف و حجاب کار بر زمین مانده بسیار است

فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی گفت: در حوزه عفاف و حجاب کارهای بر زمین مانده بسیاری باقی مانده است و امیدواریم با تشریک مساعی اقدامات مناسب و در خور استان اتفاق افتد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سردار هادی رفیعی‌کیا ظهر امروز در آیین تجلیل از فعالان طرح نور عفاف و حجاب استان مرکزی اظهار داشت: هدف از برگزاری این نشست تقدیر از عزیران در اجرای طرح عفاف و حجاب و بحث امر به معروف و نهی از منکر است، این طرح تاکنون با کار تحقیقاتی و نگاهی به آنچه در اثر جنگ ترکیبی دشمن و ضربه به رکن رکین مردم اتفاق افتاده نیز در دستور کار قرار گرفته و  یک کار روندپژوهی به کار گرفته شده است، براساس ارزیابی این طرح اثر خوبی در استان و کشور داشته است اما با وضعیت آرمان‌گرایی نظام فاصله زیادی وجود دارد که نیاز به تلاش بیشتری است. 

 وی‌ با تقدیر از مردم استان مرکزی در همراهی طرح نور افزود: مردم استان مرکزی در این مدت با همراهی و همدلی و گفتمان‌سازی مشترک، پلیس را در اجرای طرح نور همراهی و پشتیبانی کردند. عزم پلیس جزم است تا خدماتی لایق بیش از گذشته به مردم ارائه گردد، پلیس در پاسداشت از آرمان‌های کشور همواره تلاش مضاعفی داشته که یکی از آن طرح عفاف و حجاب است و این امر در .کشور و استان ادامه دارد 

فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی تصریح کرد: ذهن پاک بانوان کشور آماده پذیرش دستورات دینی است اما شاید به جهت غفلت و کوتاهی ما بوده که مصادیق بی‌حجابی در کشور مشاهده شد که آزار دهنده است. مدیریت ارشد استان همپای سازمان انتظامی در حوزه نظارتی در مناسبت‌های مختلف از جمله اغتشاشات سال 1400، اربعین، طرح نوروز و غیره به صورت میدانی حضور داشته و همراهی و پشتیبانی داشتند و حضور استاندار مرکزی نیز در طرح عفاف و حجاب سند دیگری از همراهی و پشتیبانی وی در استان مرکزی است. همچنین شهرداری و شوراهای شهر در حوزه خود نیز اقداماتی انجام داده‌اند اما کارهای بر زمین مانده بسیاری باقی مانده است و امیدواریم با تشریک مساعی اقدامات مناسب و در خور استان اتفاق افتد.

رفیعی‌کیا با تشکر از افرادی که در فضای حقیقی و مجازی ولو در حد گفتن یک جمله فردی را امر به معروف و نهی از منکر داشته، بیان کرد: پلیس هر روز دوری از خانواده را متحمل می‌شود اما با فرمان رهبر معظم انقلاب در رابطه با عفاف و حجاب باز با قدرت در میدان حاضر میشود و وظیفه خود را انجام می‌دهد.اما تاکنون وضعیت استان مرکزی در حوزه عفاف و حجاب بسیار مطلوب و قابل تقدیر است اما ما به دنبال آرمان گرایی همراه با واقع بینی هستیم، استان مرکزی استان مفاخر و مشاهیر است و یک چهارم مفاخر کشور متعلق به استان مرکزی است بنابراین حتی یک مورد خلاف عرف در استان و هنجار در خیابان مشاهده شود برای استان و پلیس آزار دهنده است.

وی ادامه داد: هدف دشمن این نیست که تنها یک روسری از سر زنان و دختران جامعه اسلامی بردارد بلکه هدف دشمن این است که مادران ما قداست نداشته باشند، ناامنی در جامعه ایجاد کنند و اعتماد مردم نسبت به مسئولین از بین برود. اما جوانان ما انقلاب کردیم که حدود الهی و شعائر اسلامی در کشور رعایت شود و دشمن برای این موضوع برنامه ریزی دقیق به کار گرفته است اما به فرموده رهبرمعظم انقلاب اسلامی دشمن کور خوانده و مردم ما را نشناخته است.

فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی بیان کرد: نگاه ما در تشکیلات پلیسی به شهروندی که حجاب خود را رعایت نمی‌کند این نیست که به عنوان سرباز دشمن یا نقطه مقابل خود نگاه کنیم بلکه هر شهروندی جزو خانواده ما تلقی می‌شود و اگر رفتار خارج از عرف داشته باشند نیز ارشاد شوند و راه صحیح را در پیش گیرند و خود را ملزم به رعایت عفاف و حجاب کنند چراکه حجاب برگرفته از دین مبین اسلام و فرهنگ غنی ایرانی است و باید مانند قانون به آن توجه شود و در صورت رعایت نشدن این امر ممکن است خسران بزرگی را به همراه داشته باشد.

رفیعی کیا با بیان اینکه امام حسین(ع) برای احیای دین و امر به معروف جهاد کرد و شهید شد، خاطرنشان کرد:  دشمن با وجود تمام زحماتی که برای مردم و جمهوری اسلامی ایجاد می‌کند اما آینده از آن نظام جمهوری اسلامی ایران است و در گوشه گوشه دنیا ایران حرفی برای گفتن دارد اما ادامه مسیر انقلاب و دین مبین اسلام نیز نیازمند پشتکار و بصیرت ملت ایران است.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی
  • کیفیت و بی‌توجهی: دست اندازی در جاده پیشرفت راهسازی ایران
  • در حوزه عفاف و حجاب کار بر زمین مانده بسیار است
  • تحکیم بنیان خانواده مؤثرترین مؤلفه در پیشرفت جامعه
  • تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد
  • بخشی‌نگری مانع پیشرفت مازندران می‌شود
  • سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن