Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدیف بدری، نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی با حضور در دانشگاه محقق اردبیلی ضمن افتتاح نمایشگاه کاریکاتور مبارزه با آسیب های اجتماعی، از نزدیک در جریان فعالیت های علمی،فرهنگی و هنری این دانشگاه قرار گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ابصارخبر، صدیف بدری در نماینده اردبیل،نمین،نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی بعد از ظهر دیروز با حضور در دانشگاه محقق اردبیلی ضمن افتتاح نمایشگاه پوستر و کاریکاتور آسیب های اجتماعی در سلف سرویس این دانشگاه نیز با دانشجویان دیدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اردبیل در مجلس در جمع دانشجویان دانشگاه محقق با بیان اینکه فعالیت فرهنگی در زمینه هنر اقدام بسیار مناسبی است، اظهار امیدواری کرد فعالیت های فرهنگی و هنری دانشگاه محقق با مشارکت اداره کل فرهنگی و اجتماعی استانداری و حوزه هنری روز به روز گسترش پیدا کند.

وی با بیان اینکه هنر و تخصص فرهنگی می تواند برای شناسایی، معرفی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بهترین ابزار باشد، گفت: باید آسیب های اجتماعی را به صورت واقعی رصد کنیم تا ضمن چاره اندیشی از موازی کاری نیز در برخی موارد جلوگیری شود

بدری در ادامه سخنان خود به دغدغه های مقام معظم رهبری در زمینه فرهنگ نیز اشاره کرد و گفت: این دغدغه ها به ما مسئولان نیز هشدار می دهد تا در این زمینه به صورت جدی برنامه ریزی کنیم.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه به حوزه آسیب های اجتماعی و فضای مجازی پرداخته است، گفت: همه باید تلاش کنند تا با مدیریت صحیح از جنبه های مثبت فضای مجازی استفاده بهینه ای شود.

این نماینده مجلس در ادامه سخنان خود به برنامه ششم توسعه نیز اشاره کرد و گفت: در بودجه سالانه نیز دستگاه ها موظف شده اند درصدی از بودجه خود را به موضوع فرهنگ، فعالیت های قرآنی، پژوهش، مطالعات و کتابخانی تخصیص دهند.

دانشگاه محقق محور فعالیت های فرهنگی استان است

گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این دیدار به قابلیت ها و مزیت های استان اشاره کرد و گفت: دانشگاه محقق با انجام فعالیت های قابل توجه فرهنگی و هنری متعدد، در واقع محور فعالیت های فرهنگی استانمحسوب می شود.

 دانشگاه محقق از اولین دانشگاه هایی است که کانون پیشگیری از آسیب های اجتماعی را تشکیل داده است

عباس فنی اصل معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه این دانشگاه از اولین دانشگاه هایی است که کانون پیشگیری از آسیب های اجتماعی را تشکیل داده است، گفت: این کانون همواره با سازمان های استانی مرتبط برنامه های مشترکی انجام می دهد.

وی افزود: تاکنون دو کتابچه با موضوع آسیب های اجتماعی منتشر شده و بیش از 15 کارگاه آموزشی برگزار شده است.

افتتاح نمایشگاه کاریکاتور، بازدید از نمایشگاه کتاب آذربایجان و حضور در سلف غذاخوری دانشگاه و دیدار صمیمی با دانشجویان از جمله برنامه های صدیف بدری نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی در دانشگاه محقق اردبیلی بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۳۹۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدهادی عسکری، در رابطه با رویداد ملی نوآوری اجتماعی اظهار داشت: اولین رویداد ملی نوآوری اجتماعی «راه نو» با محوریت جذب ایده‌های کارا در راستای کنترل و پیشگیری از اعتیاد به مصرف مواد مخدر در جوامع دانشجویی با تأکید بر فضاهای خوابگاهی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه شهید بهشتی و با حمایت ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: در رویکرد جدید پیشگیری از اعتیاد باید میان اقدامات پیشگیرانه و نوآوری اجتماعی پیوند برقرار شود و تقویت حضور اجتماعی نخبگان و جوانان و استحکام بخشیدن به نقش آفرینی ایشان در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان داشت: رویداد ملی نوآوری اجتماعی «راه نو» به دنبال آن است تا ایده‌های جدید، نوآورانه و خلاقانه دانشجویان کشور را که در بستر انتخاب آگاهانه فعالان دانشجویی، اعضای کانون‌های یاریگران زندگی و انجمن‌های علمی دانشجویی شکل می‌گیرد، جمع‌آوری کند و با برگزاری دوره‌های آموزشی آن ایده‌ها را پرورش دهد و راهکارهای عملیاتی را که پاسخ‌های پایدار، اثربخش و بهینه‌تر از راهکارهای موجود و مرسوم است، اجرایی کند.

عسکری در ادامه؛ ایجاد زمینه شتاب بخشی به ایده‌های پذیرش شده در رویداد و تشکیل بانک اطلاعاتی از گروه‌های دانشجویی فعال در امر پیشگیری از اعتیاد را از جمله اهداف این رویداد دانست و اظهار امیدواری کرد که با برگزاری موفق این رویداد، عرصه جدیدی برای حضور مؤثر و هدفمند دانشجویان در امر پیشگیری و مردمی سازی و اجتماعی سازی پیشگیری از اعتیاد رقم خواهد خورد.

وی یادآور شد: تمامی افرادی که در حوزه کنترل و یا پیشگیری از اعتیاد در حوزه جوامع دانشجویی ایده یا طرح نوآورانه‌ای داشته باشند می‌توانند با ورود به تارنمای www.rahe-no.ir در قسمت ثبت ایده نسبت به ثبت نام و شرکت در این رویداد ملی اقدام کنند.

مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر مهلت ارسال ایده‌ها را تا ۲۰ اردیبهشت ماه جاری اعلام کرد و گفت: اختتامیه رویداد ملی نوآوری اجتماعی «راه نو» خرداد ماه سال جاری برگزار می‌شود.

عسکری افزود: جوایزی که برای این رویداد در نظر گرفته شده به ترتیب نفر اول ۲۰ میلیون تومان، نفر دوم ۱۵ میلیون تومان و نفر سوم ۱۰ میلیون تومان جایزه خواهند گرفت.

وی بیان داشت: همچنین این رویداد از تیم‌های برگزیده با ارائه تسهیلات تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان، امکان تأمین فضای استقرار برای تیم‌های برگزیده، هدایتگری ارتباط با صنعت و دریافت مجوزها و هدایتگری به سمت تولید انبوده و تجاری‌سازی حمایت می‌کند.

کد خبر 6094519

دیگر خبرها

  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • گسترش بصیرت، بهترین ابزار مقابله با جنگ فرهنگی دشمنان است
  • لزوم واگذاری امور فرهنگی به مردم/ پیری جمعیت دغدغه جدی است
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • از معلم جان روشن یافتیم‌
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی