Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس سه شنبه شب در گفت و گو با ایرنا افزود: بیش از 50 دستگاه آمبولانس و 70 خودرو آتش نشان در منطقه ویژه انرژی پارس وجود دارد که پیش از راه اندازی سیستم یاد شده در هنگام بحران موقعیت مکانی آنها بطور دقیق مشخص نبود.
مهدی یوسفی بیان کرد: با راه اندازی سیستم مدیریت یکپارچه ارتباطات رادیویی اورژانس این امکان فراهم شده تا در هنگام بروز حوادث ظرفیت های موجود بصورت ناوگانی یکپارچه در امداد رسانی فعال شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: از دیگر مزیت سیستم یاد شده این است که دستگاه هایی که در نزدیک ترین فاصله به مرکز وقوع حادثه قرار دارند اعزام آنها در اولویت قرار گرفته و از این طریق کار امدادرسانی در مدت زمان کمتری آغاز می شود.
وی گفت: در نبود سیستم مدیریت یکپارچه ارتباطات رادیویی اورژانس در برخی از حوادث خودروهای آتش نشان و یا آمبولانس بطور ناخواسته برای یکدیگر ایجاد ترافیک و مزاحمت می کردند که در قالب فعالیت سیستم دیگر چنین مواردی تکرار نخواهد شد.
وی با اشاره به تقسیم کار مناسب در جریان فعالیت سیستم مدیریت یکپارچه ارتباطات رادیویی اورژانس اظهار داشت: در قالب این سیستم آمبولانس ها و بیمارستان های معین در مناطق جم، عسلویه و کنگان ارتباط مستقیم پیدا کردند.
سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس مسئولیت ایجاد زیرساخت ها برای اجرای طرح های توسعه ای میدان گازی پارس جنوبی را بر عهده دارد.
7212/6043**
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۳۹۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،مدیر تعاون روستائی استان آذربایجان غربی در اولین جلسه کمیته فنی سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیرساخت های شبکه تحت پوشش استان اظهار داشت: طرح موضوعات مربوط به مسائل و مشکلات شبکه تحت پوشش و پیگیری نارسایی ها و کاستی ها و توسعه زیرساخت ها در جهت برون رفت از وضعیت فعلی تشکل ها مهمترین اولویت مورد انتظار مدیریت استان و دغدغه اصلی اعضای کمیته فنی میباشد.   میر جمال ساداتی با اشاره به عناوین طرح های ارائه شده به دبیرخانه کمیته فنی استان افزود: طرح های درخواستی و پیشنهادی اداره تعاون روستایی و شبکه تحت پوشش شهرستان های ارومیه، پلدشت، میاندوآب، سلماس، بوکان، اشنویه و خوی به تعداد ۱۶ طرح مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت اجرای ۱۰ طرح با رعایت دستورالعمل ها و آئین نامه های اجرائی و موضوعی به تصویب رسید.   وی تصریح کرد: در اولین جلسه کمیته فنی استان، احداث باسکول و تجهیز مراکز خرید محصولات کشاورزی، احداث گلخانه، راه اندازی روستا بازار، توسعه مکانیزاسیون و فروش اموال مازاد شبکه تحت پوشش برای تبدیل به احسن نمودن، مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • تردد در خط ۵ مترو به روال عادی بازگشت
  • بازدید معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب از تاسیسات فاضلاب شهرستان سلماس
  • افزایش پنج هکتاری سطح بهره‌برداری بوستان بزرگ شهر در یزد
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • رفع تصرف ۲ هکتار از رودخانه‌های استان یزد
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد