Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، نرجس افشاری پور رئیس اداره بهداشت و مبارزه با بیماری های طیور اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان گفت: ورود ویروس H5N6 آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان به داخل کشور از طریق پرندگان مهاجر انجام می شود از این رو باید توصیه های بهداشتی برای مقابله در این زمینه را رعایت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه پرندگان وحشی صید شده نقش مهمی در ورود ویروس به گله های پرندگان اهلی را دارد باید از صید پرندگان تا اطلاع ثانوی به شدت پرهیز شود.

افشاری پور گفت: روستاییان در صورت مشاهده مرگ غیرطبیعی طیور بلافاصله مورد را به دامپزشکی شهرستان یا اداره کل دامپزشکی جنوب استان کرمان اطلاع رسانی کنند و پرورش دهندگان طیور صنعتی موارد امنیت زیستی را رعایت کنند و از انجام رفتارهای پرخطر بپرهیزند.

وی تصریح کرد: موارد تلفات غیرعادی، کاهش مصرف دان، کاهش مصرف آب و یا کاهش تولید در یک مزرعه پرورش طیور صنعتی باید سریع به نزدیکترین دامپزشکی دولتی گزارش شود و کارکنان واحدهای پرورش طیور صنعتی از نگهداری هر نوع پرنده در منزل (خواه ماکیان و خواه پرندگان زینتی) به شدت پرهیز کنند.

رئیس اداره بهداشت و مبارزه با بیماری های طیور اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان اظهار کرد:با توجه به تایید ویروس h5n6 آنفلوآنزای فوق حاد در پرندگان مهاجر در پارک ملی حیات وحش بوجاق کیاشهر استان گیلان که برای اولین بار در کشور مشاهده شده است و اهمیت این مساله در زمینه بهداشت عمومی، بهداشت دام و خسارت اقتصادی ناشی از گسترش این بیماری باید به نکات بهداشتی کارشناسان دامپزشکی توجه ویژه ای کرد.


انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۳۹۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود

مهدی تنگستانی مکان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز فعالیت مراکز تکثیر تولید لارو و بچه میگو در استان بوشهر، اظهار کرد: به منظور تولید لارو، ۲۶ هزار مولد میگو خارجی وارد بوشهر شده و ۲۵ هزار مولد داخلی هم داریم.

وی با اشاره به نیاز استان بوشهر به بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو خاطرنشان کرد: آغاز تکثیر میگو برای تولید لارو این آبزی و ذخیره‌سازی در استخرهای پرورشی استان بوشهر در حال انجام است.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر از مقابله با بیماری‌های میگو خبر داد و اضافه کرد: یکی از برنامه‌هایی که در دستور کار داریم ردیابی بیماری میگوی پرورشی است که با جدیت دنبال می‌شود.

وی با اشاره به همکاری کارشناسان دامپزشکی با پرورش‌دهندگان میگو افزود: در سایت‌های مختلف استان بوشهر کارشناسان دامپزشکی در کنار تولیدکنندگان پرورش میگو قرار دارند.

کد خبر 6096755

دیگر خبرها

  • حضور ۷ گونه پرنده مهاجر در تالاب بین‌المللی هامون
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • ورود سامانه جدید بارشی به کهگیلویه و بویراحمد/ هواشناسی هشدار زرد صادر کرد
  • ۱۳۵ پرونده تخلف حوزه دامپزشکی در استان سمنان تشکیل شد
  • خراسان شمالی میزبان پرندگان مهاجر عبوری است
  • آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • کشف و معدوم سازی ۹۸۷ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد