Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد باجلان رئیس بخش فضای مجازی سازمان بسیج دانش‌آموزیدر گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره فعالیت در حوزه فضای مجازی متناسب با نیازهای دانش‌آموزان اظهار کرد: با توجه به بررسی‌هایی که در حوزه فضای مجازی داشته‌ایم و نیازهای دانش‌آموزان را در این حوزه ارزیابی کردیم به این نتیجه رسیدیم که برنامه‌های ویژه‌ای در حوزه فضای مجازی برای نوجوانان و جوانان ترتیب دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره توجه به فضای مجازی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، امسال باشگاه سایبری افتتاح کردیم اما به دلیل کمبود بودجه فعالیت‌های این باشگاه چندان شکل‌ نگرفته است.

باجلان تصریح کرد: در حوزه پیشگیری از تهدیدها و آسیب‌های فضای مجازی برای دانش‌آموزان قدرت های بالفعل و بالقوه ای وجود دارد؛ می توانند به جای پرسه در شبکه‌های اجتماعی از ظرفیت‌های باشگاه سایبری بهره‌مند شوند.

رئیس بخش فضای مجازی سازمان بسیج دانش‌آموزی با اشاره به اینکه به دنبال راه‌اندازی باشگاه سایبری مدرسه‌ سایبری هم ایجاد شده است، اظهار کرد: در راستای مهارت‌آموزی و آموزش می توانیم دانش‌آموزان را در این مدرسه هدایت کنیم تا فقط نقش دفاعی در فضای مجازی نداشته باشند بلکه به کمک دانش‌آموزان، جریان‌سازی و تولید محتوای مناسب داشته باشیم.

وی با بیان اینکه این بستر برای دانش‌آموزان متوسطه دوم فراهم شده است،گفت: دانش‌آموزان مدرسه در تیم‌های مختلفی دسته‌بندی می‌شوند و تولید محتوا برای فضای مجازی انجام خواهد شد، البته اگر دانش‌آموزان در مقاطع تحصیلی پایین‌تر ظرفیت‌ کار در فضای مجازی را داشته باشند از ظرفیت آن استفاده خواهیم کرد.

اعلام آمادگی بسیج دانش‌آموزی برای همکاری با آموزش و پرورش

باجلان از ایجاد مراکز مشاوره تحصیلی، اعتقادی و سواد مجازی خبر داد و اظهار کرد: این مرکز در حال آماده‌سازی است تا دانش‌آموزان را در مسیر صحیح هدایت کند و سعی داریم سال آینده این مرکز برای دانش‌آموزان در دسترس قرار گیرد.

رئیس بخش فضای مجازی سازمان بسیج دانش‌آموزی تصریح کرد: علاوه بر این مرکز آمادگی داریم تا برای شبکه سازی در فضای مجازی با رویکرد دانش‌آموزی فعالیت داشته باشیم و می توانیم با آموزش و پرورش در این زمینه همکاری لازم را داشته باشیم.

وی یادآور شد: در نظر داریم تا تمام معلمان را در حوزه شبکه‌سازی و آشنایی با فضای مجازی آموزش دهیم.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۳۹۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیعه باید منطق و استدلال را فراگیرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید هادی محمودی، شامگاه جمعه در مراسم عزاداری شب شهادت امام صادق (ع) در مسجد امام جعفر صادق (ع) اردستان، اظهار کرد: امام صادق (ع) مسئولیت تبلیغ دین را برعهده داشت در ابتدا برای این کار، شاگردان خود را زیاد می‌کرد و به یاران خود حکم می‌کرد در مناطق مختلف به تبلیغ دین بپردازند.

وی افزود: امام روش‌های مناظره و علم کلام را برای شاگردان خود آموزش می‌داد، برخی از افراد با صحنه‌ها و مطالب علمی، فلسفی و عقلانی ممکن است مسلمان و شیعه شوند.

شاگرد مرحوم آیت‌الله ناصری خاطرنشان کرد: در زمان امام صادق به موضوع عقلانی بودن دین نیاز بود چرا که فرقه‌های بسیاری وجود داشت، هرشخصی نسبت به ایجاد فرقه‌های مختلف اقدام می‌کرد و حرف‌های ناپسندی را به دین اسلام نسبت می‌دادند.

محمودی تصریح کرد: این دوران نیز همچون دوران امام صادق (ع)، عصر فرقه‌هاست‌، مهم‌ترین وظیفه شیعه این است که منطق و استدلال را فراگیرد و بتواند از دین خود دفاع کند استدلال کردن و دفاع درست و منطقی بسیار مهم است.

وی بیان کرد: در بین تمام امامان تنها امام صادق (ع) با زهد مخالف می‌کردند، شعار فرقه صوفیه در زمان امام، زهد بود و با این ابزار مردم را به سمت خود جذب می‌کردند.

کارشناس مسائل مذهبی اضافه کرد: باید امروز در زمینه فضای مجازی کار کرد و نمی‌توان آن را رها کرد، در اثر همین رسانه و فضای مجازی در کشور اغتشاشات ایجاد کردند چرا که رسانه قدرتمند است و رهبر انقلاب نیز بر توجه به رسانه تاکید دارد.

محمودی ادامه داد: امروزه توجه به فضای مجازی و رسانه اهمیت دارد، مسئولان کشورهای دیگر سخنرانی‌های رهبر انقلاب را با دقت گوش می‌دهند و به موضع‌گیری‌ها توجه می‌کنند

وی گفت: باید شبهات مختلفی را که در نسل جوان درخصوص امامان و دین وجود دارد را مورد توجه قرار گرفته و به آنان پاسخ داد.

شاگرد مرحوم آیت‌الله ناصری تصریح کرد: اسلام با کلام عزت خود را حفظ می‌کند امام صادق کلام را بین افراد رواج می‌داد و به یاران خود دفاع منطقی از دین را توصیه می‌کرد.

محمودی یادآور شد: امام از دو مسیر علمی شاگردان خود را تربیت می‌کرد یک مسیر علمی ظاهری همان یادگیری قرآن، اخلاق و احکام بود و دیگری مسیر علم نوری است.

کد خبر 6096033

دیگر خبرها

  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • شیعه باید منطق و استدلال را فراگیرد
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • زبان طنز نیشدار است
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند