Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره آب و فاضلاب شهری شهرستان نیشابور گفت: با توجه به بحرانی بودن وضعیت آب نیشابور پنج حلقه چاه را جابجا و سه حلقه چاه جدید در منطقه فوشنجان جهت تأمین کسری آب ایجاد کرده‌ایم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عطارنیوز، محمد سلطانی در جلسه روسای ادارات شهرستان نیشابور که شامگاه سه شنبه8اسفندماه برگزار شد، گفت: طی یک سال گذشته22کیلومتر شبکه فاضلاب از طریق شبکه فاینانس داخلی در نیشابور ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: با اجرای شبکه فاضلاب به طور مستمر برای 200 نفر شغل ایجاد و هفت هزار فقره انشعاب آب و فاضلاب نصب شده است.

 

سلطانی گفت: با توجه به بحرانی بودن وضعیت آب نیشابور پنج حلقه چاه را جابجا و سه حلقه چاه جدید در منطقه فوشنجان جهت تأمین کسری آب ایجاد کرده‌ایم.

 

وی افزود: در شهرستان نیشابور335کیلومتر شبکه فاضلاب تااکنون انجام شده است، حدود270کیلومتر دیگر از شبکه فاضلاب باقی مانده است که چنانچه به همین روال پیش رود تا 10 سال دیگر به طول خواهد انجامید.

 

رئیس آب و فاضلاب شهری نیشابور گفت: تصفیه خانه فاضلاب ما دارای فرایند طبیعی است که دچار مشکلاتی می باشد، باید همراه با لوله کشی فاضلاب یک تصفیه خانه مکانیکی نیز احداث شود، کل شبکه باقی مانده و تصفیه خانه به اعتباری بالغ بر330میلیارد تومان نیازمند است که در دو فاز در حال انجام است.

 

وی بیان کرد: برای انتقال آب از سد بار به نیشابور به70میلیارد تومان اعتبار جهت ساخت تصفیه خانه و خطوط انتقال نیاز است.

 

سلطانی گفت: بزرگترین مصرف کننده آب شرب فضای سبز است، چنانچه تصفیه خانه های لوکال انجام شود و فضای سبز از آب خام تصفیه شده استفاده کند کمک شایانی به کاهش مصرف آب شرب شهری می شود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۳۹۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر اکبریان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب لرستان هشت مصوبه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است که شش مورد از آنها در حوزه فاضلاب و دو مورد در حوزه آب است، اظهار داشت؛ مشکلی که در لرستان وجود دارد این بوده که هیچ‌کدام از شهرهای استان آب شرب پایدار ندارند.

وی با اشاره پیشرفت ۷۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب خرم‌آباد، پیشرفت ۶۸ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب بروجرد، پیشرفت ۴۴ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب دورود، پیشرفت ۶۷ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب کوهدشت و پیشرفت ۹۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب پلدختر، عنوان کرد: همچنین یکی دیگر از طرح‌ها، پروژه «قمرود» است که تا کنون هیچ اعتباری برای آن اختصاص پیدا نکرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان، ادامه داد: بخشی از این پروژه در لرستان از سوی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا و برخی از روستاها از آب شرب بهره‌مند شده‌اند، گفت: همچنین آبرسانی به شهر «شاپورآباد» الیگودرز در قالب این پروژه تا کنون عملیاتی شده است.

اکبریان، افزود: مابقی پروژه آبرسانی به روستاها در قالب طرح «قمرود» اعتباری برای تکمیل ندارند.

کد خبر 6087679

دیگر خبرها

  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد
  • اعتبار سدسازی در ایلام قطره چکانی است
  • تصفیه خانه فاضلاب از هدر رفت آب درصنایع آب بر پیشگیری می‌کند
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • بازدید دانشجویان دانشکده بهداشت از تصفیه خانه آب ارومیه
  • شناسایی ۲هزار و ۵۰۰ واحد صنفی با فاضلاب غیراستاندارد/همه بیمارستان‌های مشهد سیستم پیش‌تصفیه ندارند
  • تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی
  • آسیب دیدن منزل، نتیجه متصل نبودن به شبکه فاضلاب
  • شبکه جمع‌آوری فاضلاب بیرجند در حال بهره‌برداری است