Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعضای هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در واکنش به لایحه تحریمی کنگره آمریکا علیه جنبش مقاومت اسلامی النُجَباء، این اقدام خصمانه را پیش‌دستی آمریکا از ترس تقاص‌خواهی گروه‌های مقاومت منطقه ارزیابی کردند.

علی مطهری: النُجَباء تأثیر بسزایی در مبارزه با اشغالگران آمریکایی داشته است

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به تصمیم کنگره آمریکا برای قرار دادن نام مقاومت اسلامی النُجَباء در لیست تحریم، گفت: جنبش النُجَباء تأثیر زیادی در مبارزه با اشغالگران آمریکایی و داعش و بیرون راندن‌شان از عراق داشته و طبیعی است آن‌ها با این جریان دشمن باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطهری ادامه داد: در واقع، این‌ها از کشور خودشان دفاع کردند و قابل تقدیر هستند. طبیعی است که آمریکا با چنین گروه‌هایی مخالفت می‌کند؛ همانطور که با حزب‌الله لبنان و حماس مخالف است. حرف کلی آمریکا و اسرائیل این است که همه باید تابع ما باشند و ما هر کاری خواستیم در خاورمیانه انجام بدهیم! طبیعتا گروه‌های مسلمان و حتی گروه‌های ملی به چنین خواسته‌ای تن نمی‌دهند و این موضع آمریکا ــ خیلی روشن است که ــ محکوم است.

وی خاطرنشان کرد: نیروهای نُجَباء مورد حمایت مردم عراق هستند، چراکه از خاک و استقلال و فرهنگ و دین آن‌ها دفاع می‌کنند.

سیدامیرحسین قاضی‌زاده: النُجَباء به یک حرکت جهانی تبدیل شده است

دبیر هیأت رئیسه مجلس در زمینه تحریم نُجَباء اظهار کرد: این، نشان‌دهنده مؤثر بودن نُجَباء است که باعث شده دشمنان اسلام از خودشان واکنش نشان دهند. این‌ها از گذشته مجموعه‌های برجسته و تأثیرگذار مثل سپاه قدس، حزب‌الله لبنان و... را به انحاء مختلف تحریم کرده‌اند.

قاضی‌زاده‌هاشمی در توضیح افزود: تحریم النُجَباء نشان می‌دهد که این جنبش به یک حرکت جهانی تبدیل شده و با به خطر انداختن منافع صهیونیسم جهانی، دشمنان اسلام را به وحشت افکنده است. هرگاه منافع صهیونیسم جهانی به خطر می‌افتد، اولین جایی که صدایش درمی‌آید، کنگره آمریکاست.

احمد امیرآبادی: تحریم نُجَباء، اقدام پیش‌دستانه آمریکا از ترس تقاص‌خواهی است

دبیر هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به جایگاه ویژه مردمی گروه‌های مقاومت در سطح منطقه، تأکید کرد: مردم گروه‌هایی مانند نُجَباء را مدافع اصلی و به‌نوعی نجات‌بخش کشورهای خودشان می‌دانند.

امیرآبادی در رابطه با عزم واشنگتن برای تحریم النُجَباء اضافه کرد: آمریکایی‌ها در عراق جنایت‌های زیادی مرتکب شده‌اند و نگران هستند که وقتی فضای این کشور آرام شد، گروه‌های مقاومت برگردند به مطالبات گذشته خودشان و بخواهند تقاص پس بگیرند. بنابراین به‌نوعی دارند پیش‌دستی می‌کنند؛ وإلا می‌دانند که در قبال جنایاتشان باید یک‌روزی پاسخگو باشند.

وی ادامه داد: متجاوزان آمریکایی می‌دانند که از مقاومت ضربه خواهند خورد و الان هم ضربه را خورده‌اند و به همین جهت دنبال اقداماتی نظیر تحریم النُجَباء هستند.

محمدعلی وکیلی: آمریکا می‌خواهد نُجَباء را به‌نفع اسرائیل حذف کند

دبیر هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از وارونه‌نمایی جریانات تروریستی توسط آمریکا، اظهار کرد: واشنگتن تلاش می‌کند به خط مقاومت برچسب تروریست بزند، زیرا ملاک اصلی در ارزش‌گذاری آن‌ها رژیم صهیونیستی است. هر جریانی که در مقابل اسرائیل بایستد، از نگاه آمریکایی‌ها تروریستی به‌حساب می‌آید و هر جریانی که در مسیر خواست رژیم صهیونیستی باشد، خوب است!

وکیلی سپس در خصوص افزوده شدن نام مقاومت اسلامی نُجَباء به فهرست تروریسم آمریکا یادآور شد: هدف طبیعی از این اقدام، حذف مقاومت و تضعیف وجدان جمعی است که در مقابل رژیم صهیونیستی شکل گرفته است. اما افکار عمومی با نام‌گذاری آمریکایی‌ها، جریاناتی مانند نُجَباء را تروریست به‌حساب نمی‌آورد و اتفاقاً آمریکا به هر جریانی برچسب تروریست بگذارد، افکار عمومی آن را به‌عنوان جریان مقاومت در مقابل رژیم صهیونیستی می‌شناسد.

اکبر رنجبرزاده: تحریم نُجَباء نشان‌گر ترس آمریکا از بازوهای توانمند منطقه است

دبیر هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره اقدام خصمانه آمریکا ضدّ مقاومت اسلامی نُجَباء تصریح کرد: آمریکا در هر جبهه‌ای درخشندگی مشاهده کند، مقابل این نور و روشنایی می‌ایستد. مقاومت اسلامی و جوانان منطقه ــ به‌ویژه در عراق ــ ظرفیت‌هایی هستند که از هویت اسلامی ـ انسانی خودشان دفاع می‌کنند و آمریکا برای اینکه اتحاد و انسجام‌شان را دچار خدشه کند، آن‌ها را تروریست خطاب نموده و برنامه‌ریزی می‌کند تا نگذارد هسته‌های مقاومت در منطقه شکل بگیرد.

رنجبرزاده در ادامه افزود: آمریکا نگران آینده رو به زوال خود است و از بیداری جوانان منطقه احساس نگرانی و ترس می‌کند. بنابراین باید چاره‌اندیشی کند که بتواند این بازوهای توانمند مانند نُجَباء را ضعیف، پراکنده و یا از دولت‌ها جدا کند؛ همان‌طور که تلاش می‌کند حزب‌الله را از لبنان و هسته‌های مقاومت را از عراق و سوریه و... بگیرد.

وی ضمن تأکید بر ناتوانی دشمن، خواستار هوشیاری جبهه مقاومت شد و گفت: جوانان منطقه باید تمام جوانب را ببینند، نقشه‌های شوم دشمن را شناسایی کنند و مراقب برنامه‌ریزی آمریکا و رژیم صهیونیستی باشند.

اسدالله عباسی: واشنگتن با تحریک چند سناتور، در صدد سرکوب النُجَباء است

ناظر هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی نیز در این باره خواستار توجه به خصومت آمریکا با گروه‌های انقلابی و جنبش‌های آزادی‌خواه شد و گفت: سیاست واشنگتن این است که جریانات ظلم‌ستیز را به‌نحوی مورد تهاجم یا تحریم قرار دهد تا از این طریق به آن‌ها آسیب بزند.

عباسی ضمن اشاره به لایحه تحریمی کنگره آمریکا علیه مقاومت اسلامی نُجَباء، خاطرنشان ساخت: آن‌ها وقتی احساس کنند که عده‌ای در برابرشان ایستادگی و مقاومت می‌کنند، تحرکاتی را آغاز کرده و با تحریک چند سناتور، در صدد سرکوب آزادی‌خواهی برمی‌آیند که همین کار را نیز در مورد نُجَباء انجام دادند. این خوی استکباری جزو سیاست‌های لاینفک آمریکاست و البته به هیچ وجه قابل توجیه و تأیید نیست. بنابراین ما وظیفه داریم که در مقابل زیاده‌خواهی واشنگتن بایستیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۴۰۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کاردار ایران در لندن به اظهارات وزیر دفاع انگلیس

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ سید مهدی حسینی متین در پیامی در شبکه مجازی ایکس نوشت که بریتانیا با آغاز حملات هوایی غیرقانونی به خاک یمن از ژانویه گذشته، خود را به هدف قانونی برای اقدامات دفاعی یمنی‌ها تبدیل کرده است. اگر انگلیس و آمریکا فکر می‌کنند که تجاوزشان امنیت را برای آنها و متحدان (رژیم اسرائیل) به ارمغان می‌آورد، کاملاً نادان هستند.

بیشتر بخوانید؛ شکست حزب حاکم محافظه‌کار انگلیس در انتخابات محلی

وزیر دفاع انگلیس اخیرا در اظهاراتی ضد ایرانی مدعی شده بود که «ایران مسؤول بسیاری از بی‌ثباتی‌های منطقه‌ای از طریق شبکه غیرقانونی نیابتی از جمله حماس، حزب‌الله و انصارالله، گروه‌های مقاومت مرتبط با ایران و حملات مستقیم آنها است».

همچنین وزارت امور خارجه ایران روز پنجشنبه اعلام کرد در اقدامی متقابل هشت فرد و پنج نهاد انگلیسی را به دلیل اقدامات عامدانه در حمایت و تسهیل اقدامات رژیم صهیونیستی از جمله در ارتکاب اعمال تروریستی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی تحت تحریم قرار می‌دهد.

نام گرنت شاپس، وزیر دفاع انگلیس نیز در این لیست به چشم می‌خورد.

شاپس در واکنش به این تحریم، ایران و نیروهای مقاومت منطقه را به بی‌ثبات‌کردن منطقه متهم کرد و مدعی شد: «اگر ایران فکر می‌کند این تحریم‌ها کسی را می‌ترساند، کاملا در اشتباه است».

انتهای پیام/

کد خبر: 1229386 برچسب‌ها کشور انگلیس

دیگر خبرها

  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • واکنش کاردار ایران به سخنان وزیر دفاع انگلیس
  • واکنش کاردار ایران در لندن به اظهارات وزیر دفاع انگلیس
  • اعتراضات دانشجویان در آمریکا تحول بسیار عظیم جهانی است
  • تحقق سند تحول آموزش و پرورش جدی گرفته شود
  • فلسطین به مسأله اول جهان تبدیل شده است
  • جنبش دانشجویی عامل فروپاشی اندیشه استکبار جهانی
  • تحریم عاملی برای خودکفایی و پیش برندگی در کشور شده است
  • اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا، حرکتی هوشمندانه و انقلابی است
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان