Web Analytics Made Easy - Statcounter


یک طراح لباس معتقد است که جشنواره مد و لباس فجر می‌تواند فرصتی برای تعامل طراحان با یکدیگر، تولیدکنندگان و اصحاب رسانه باشد اما جشنواره چنین فرصتی را فراهم نمی‌آورد.

سعیده آریان از فعالان حوزه طراحی مدولباس در گفتگو با امتداد نیوز، مهم‌ترین رسالت جشنواره مد و لباس فجر را برقراری ارتباط میان فعالان این حوزه دانست و گفت: جشنواره می‌تواند فرصتی برای تعامل طراحان با یکدیگر باشد تا با هم تبادل نظر کنند و با سبک و سیاق کار یکدیگر آشنا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر بهانه‌ای است تا طراحان لباس، تولیدکنندگان را بشناسند و به این ترتیب به شناخت کلی از بازار و سلیقه مخاطب عام دست پیدا کنند.

به گفته این طراح لباس، جشنواره مد و لباس فجر می‌تواند پل ارتباطی میان فعالان این حوزه و اصحاب رسانه باشد. به عبارتی جشنواره می‌تواند فضایی را فراهم بیاورد تا هم طرح‌های جدید معرفی شوند و مجال بیشتر و بهتری برای طراحان فراهم شود و هم ارتباط میان تولیدکنندگان و طراحان را فراهم آورد. از سوی دیگر جشنواره فرصتی است تا طراحان و تولیدکنندگان به رسانه‌ها معرفی شوند.

آریان به طرح‌های ارائه شده در هفتمین جشنواره مد و لباس فجر اشاره و بیان کرد: من لباس‌ها را دیدم. واقعیت این که بسیاری از طرح‌ها قابل استفاده نیستند و باید از آن‌ها در مراسم خاص استفاده شود. برای مثال، از این لباس‌ها در تئاتر، کنسرت و مراسم این چنین می‌توان استفاده کرد اما همه آدم‌ها مدلینگ نیستند و این طرح‌ها به کار کسی که می‌خواهد در یک مهمانی معمولی شرکت کند یا در سطح شهر رفت و آمد داشته باشد نمی آید.

او با اشاره به فاصله میان طراحان و تولیدکنندگان گفت: طراحان لباس، دلشان می‌خواهد طرحی که ارائه می‌کنند، هنری باشد؛ اما تولیدکنندگان به فروش بیشتر فکر می‌کنند و ترجیح می‌دهند به جای آن که پولی را در اختیار طراح بگذارند از ژورنال بهره ببرند. در صورتی که من طراح، دلم می خواهد لباسی را طراحی کنم که کمتر کسی، ان را بر تن می‌کند و به قول معروف خاص تر و محدودتر است. از این رو بسیاری از ما طراحان دلمان نمی‌خواهد کارهامان به تولید انبوه برسدو همین مساله موجب می شود هر کدام مزون‌های شخصی خود را داشته باشیم.

آریان در ادامه بیان کرد: ما می‌توانیم حد میانه‌ای را در نظر بگیریم یعنی طرح‌هایی ارائه کنیم که نه خیلی بازاری باشند و نه خیلی هنری و برای رسیدن به این هدف طراحان می‌توانند با یک تولیدکننده خاص ارتباط داشته باشند و کارها و طرح هاشان را در یک فروشگاه خاص به نمایش بگذارند اما ماجرا این است که در فروشگاه های بزرگ، فضایی برای برندهای ایرانی وجود ندارد.  

به گفته این طراح لباس، طراحی، شناخت آناتومی بدن و ترکیب رنگ ها با یکدیگر است و جشنواره مد و لباس فجر می تواند این امکان را فراهم بیاورد که طراحان حرفه ای کنار هم جمع شوند و با یکدیگر تبادل نظر کنند اما کسانی که در این جشنواره شرکت می کنند، به نظر نمی آید آدم های جدی این حوزه باشند چراکه طرح خاصی در این جشنواره ارائه نمی شود.

true برچسب ها : پوشش جامعه جشنواره مد و لباس فجر کارگروه مد و لباس وزارت ارشاد true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۴۰۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان از بازدید تولیدکنندگان هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین خبرداد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین‌المللی لاستیک و پلاستیک در کشور چین اظهار داشت: دستاورد بازدید از نمایشگاه‌های تخصصی خارجی، افزایش سطح تعاملات و روزآمدن شدن و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در تولیدات صنایع کوچک و بزرگ استان خواهد بود چراکه یکی از سیاست‌های استان توسعه واحدهای پایین دستی با استقرار در شهرک‌های صنعتی و حمایت از این واحدهای صنعتی است.

شهرزاد با اشاره به 7 ناحیه صنعتی راه‌اندازی شده در سال گذشته‌ افزود: آشنایی تولید کنندگان و صنعتگران با تجهیزات و ماشین‌آلات جدید در محیط‌های نمایشگاهی بین‌المللی می‌تواند در ارتقاء کیفیت تولیدات و افزایش سطح صادرات مؤثر باشد که تسهیلات تکمیلی تبصره 18 برای تجهیز واحد‌های تولیدی به ماشین آلات به روز و مورد نیاز واحدهای تولیدی درنظر گرفته شده است.

وی رونق بخشی به شهرک‌ها و نواحی صنعتی را جزء سیاست‌های اقتصادی استان برشمرد و افزود: در بازدیدی که از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک انجام شد مذاکرات دوجانبه بیشتری بین تولیدکنندگان شکل گرفت که در توسعه تولیدات فعلی و ایجاد صنایع جدید در راستای تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد اشتغال پایدار اثربخش خواهد بود.

گفتنی است هیئت تجاری و اقتصادی استان هرمزگان بااستقبال گرم سرکنسول در فرودگاه شانگهای، وارد کشور چین شده و در اولین و دومین روز از سفر هیات تجاری، مذاکرات دوجانبه تولیدکنندگان هرمزگانی با طرف چینی در حوزه‌های مختلف بویژه تولید قطعات بتنی و متدهای سبک ساختمانی، توسعه واحدهای پتروپلاستیک، تولید آب معدنی و تولید پلاستوفوم صورت پذیرفت همچنین نمایشگاه بین‌المللی صنعت لاستیک و پلاستیک (CHINA PLUST) کشور چین نیز در شهر شانگهای مورد بازدید هیئت تجاری قرار گرفت.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • ۵۰۰ اثر به جشنواره مد و لباس اروند راه یافتند
  • خوشحالی عبدی یک مخاطب خاص داشت (عکس)
  • مانع‌تراشی برای فعالیت تولیدکنندگان پذیرفتنی نیست
  • مردِ شماره «۴۴» گرافیکِ ایران کیست؟
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند
  • بررسی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان شهرستان فیروزکوه
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • پیشنهادی برای تداوم اجرای طرح شیر مدارس