Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دانیال محبی در ادامه افزود: از دانشمندان و اساتید علمی و دانشگاهی داخلی و خارجی که در زمینه خشکسالی و کم آبی سر رشته دارند، دعوت شده و از پژوهش‌ها و علم این عزیزان برای مقابله با این پدیده استفاده شود.


وی گفت: با توجه به کمبود آب و نزولات آسمانی و تابش مستقیم خورشید و وزش باد در استان می‌توان از کمترین مصرف آب بیشترین راندمان را استفاده کرد تا از مشکلات جدی کمبود آب در اسیستان و بلوچستان جلوگیری به عمل بیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محبی در ادامه تصریح کرد: در حوضه آبریز دلگان سفره‌های آب زیرزمینی خوبی داریم که باید در بخش آب‌های زیر‌زمینی در این منطقه مدیریت خوبی صورت ‌گیرد.

استاندار سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در سیاست دراز‌مدت و با برنامه ریزی، جمعیت را به مناطقی از استان که آب خیز هست، می‌توان سوق دهیم.

وی در ادامه با اشاره به حفره چاه‌های غیر مجاز آب در استان گفت: نهادهای امنیتی و دستگاه قضایی باید در استان یک بینش صحیح در برخورد با افرادی که چاه‌های غیر مجاز دارند، اتخاذ کنند.

محبی خاطرنشان کرد: در زمینه کمبود آب وخشکسالی در استان کارگاه‌هایی برای افراد مختلف توسط پژوهشگران و اساتید برگزار شود تا همه به معضل جدی کم آبی پی ببرند و الگوی مصرف خوبی را در پیش بگیرند.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مجموعه مدیریتی استان در زمینه مسائل آبی بروز باشند و از تکنولوژی‌های جهانی برای رفع خشکسالی در این منطقه استفاده کنند.

وی در ادامه افزود: سالیانه حدود 350 میلیون متر مکعب آب از چاه نیمه‌های سیستان تبخیر می‌شود که اگر در تکنولوژی در این بخش استفاده کنیم، میزان تبخیر به حدود 100میلیون متر مکعب در سال می‌رسد.

محبی همچنین از جهاد کشاورزی استان خواست تا با تغییر الگوی کشت باعث صرفه جویی در مصرف آب شوند.

901/900

دانیال محبی سیستان وبلوچستان شورای حفاظت از منابع آبی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۴۱۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و کم توجهی دولت به این عرصه، شاهد نوعی نقص در حوزه تخصصی برای تامین نیرو در حوزه زنان هستیم. - اخبار سیاسی -

فاطمه محمد بیگی عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت کمبود پزشک به ویژه پزشک متخصص زنان در کشور گفت: نیمی از جمعیت کشور را خانم‌ها تشکیل می‌دهند و به تناسب مسئله رسیدگی به ارتقا بهداشت مادر و کودک و سلامت زنان و کودکان وابسته به تخصص مهم زنان و زایمان است.

طاهری: سرانه پزشک متخصص تناسبی با جمعیت کشور ندارد

 

وی با بیان اینکه عدم تامین امکانات اولیه اسکان برای متخصصان خانم در شهرستان‌ها معمولا باعث می‌شود که این پزشکان خانم کمتر در مناطق محروم مشغول طبابت شوند، خاطرنشان کرد:  برای عبور از این بحران دولت می‌تواند با دادن امکانات بیشتر تحقق کامل قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده که تمامی این موارد در بند‌های مختلف آن گنجانده شده، حضور متخصصان زنان را در شهرستان‌ها را بهبود بخشد.

محمد بیگی ادامه داد: اگر این امکانات به طور کامل مهیا شود چه بسا پزشکان متخصص زنان بتوانند با خانواده در آن منطقه حضور پیدا کنند و منافاتی هم با بحث خانواده محوری آنها نداشته باشد و به مردم مناطق محروم خدمت کنند.

این نماینده مجلس گفت: مجلس در قانون جوانی جمعیت تعیین کرد که مراکز سطح سه ناباروری و درمان ناباروری در استان‌ها ایجاد شود و برای ارتقا حوزه مامایی و بیماری‌های مربوط به زنان هم بندهای خوبی گنجانده شده است.

نماینده قزوین در مجلس توضیح داد: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و کم توجهی دولت به این عرصه ما شاهد نوعی نقص در حوزه تخصصی برای تامین نیرو در حوزه زنان هستیم. کشور ما با ابر چالش جمعیت مواجه است.

وی با اشاره به اینکه ابرچالش جمعیت مهمترین مشکل ما است خاطرنشان گفت: وقتی می‌توانیم این مهمترین مشکل را حل کنیم که مهمترین اولویت ها و توجهمان را به تامین نیروی انسانی و ارتقا سلامت مادر و کودک تخصیص دهیم.

محمد بیگی با انتقاد از اینکه این اولویت را در حال حاضر مشاهده نمی‌کنیم، گفت:سهم سلامت از جی دی پی زمانی تا هشت درصد افزایش پیدا کرده بود ولی در حال حاضر حدود 3 و نیم درصد است.

وی افزود: تا وقتی که نگاه تصمیم گیران و قانون گذاران ما به حوزه سهم سلامت, تامین نیروی انسانی نگاه اولویت دار نباشد نه می‌توانیم مسئله جمعیت را حل کنیم و نه می‌توانیم کمبود پزشک متخصص زنان را جبران کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تربیت نیروهای متخصص جهادی از نیاز مهم سیستان و بلوچستان
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • کمبود آب این استان بزرگ و کم آب تا ۴ سال آینده رفع می‌شود
  • کمبود آب بلوچستان تا ۴ سال آینده رفع می شود
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است