Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-01@15:13:25 GMT

پذیرش حدود ۵۵۰۰ زن معتاد در کمپ‌های بهزیستی

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۴۳۴۲۰

پذیرش حدود ۵۵۰۰ زن معتاد در کمپ‌های بهزیستی

 به گزارش سرویس حوادث جام نیـوز، معاون مرکز توسعه و پیشگیری درمان اعتیاد سازمان بهزیستی اظهار کرد: در شش ماه اول سال جاری حدود ۵۴۵۰ نفر از زنان معتاد در کمپ‌های سازمان بهزیستی پذیرش شده‌اند.


دکتر فرید براتی سده با اشاره به برنامه‌های سازمان بهزیستی در خصوص درمان اعتیاد در کشور، گفت: سازمان بهزیستی در حوزه پیشگیری و درمان اعتیاد در کشور همواره پیرو سیاست‌هایی است که از دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر به دستگاه‌های فعال در این حوزه ابلاغ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به این که سازمان بهزیستی، وزارت بهداشت و درمان و اداره کل زندان‌ها از جمله مهمترین ارگان‌های مربوط به موضوع درمان اعتیاد در کشور هستند، اظهار کرد: سازمان بهزیستی کشور همواره به دلیل تنوع ارائه خدمات مراکز متعددی را در سطح کشور دارد که در زمینه بهبود و بازتوانی افراد دچار اختلال مصرف مواد مخدر فعالیت می‌کنند.

معاون مرکز توسعه و پیشگیری درمان اعتیاد سازمان بهزیستی با اشاره به فعالیت مراکز میان مدت، سرپایی و کوتاه مدت درمان اعتیاد در کشور، تصریح کرد: بدون شک بخشی از خدمات سازمان بهزیستی در زمینه درمان اعتیاد به بانوان معتاد ارائه می‌شود، به طوری که امروزه از میان تمام کمپ‌های موجود ۵۰ کمپ ترک اعتیاد در کشور به صورت اختصاصی برای بانوان به کار گرفته می‌شوند.

وی همچنین در ادامه افزود: سازمان بهزیستی در حال حاضر آمادگی دارد تا با توجه به شرایط و نیاز هر استان و درخواست متقاضی تاسیس کمپ، مجوز‌های لازم برای فعالیت‌های درمان اعتیاد را صادر کند.

فرید براتی سده با اشاره به این که در حال حاضر سازمان بهزیستی ۱ هزار و ۱۲۸ کمپ درمانی اعتیاد فعال در سطح کشور دارد، عنوان کرد: در شش ماه اول سال جاری حدود ۵ هزار ۴۵۰ نفر از زنان معتاد در کمپ‌های سازمان بهزیستی پذیرش شده‌اند.

وی همچنین در ادامه اضافه کرد: اگر کمپ‌ها و مراکز درمانی ترک اعتیاد سازمان بهزیستی وجود نداشتند، سیل بسیاری از معتادان کشور امروزه به معتادان متجاهر مبدل شده و به خانواده‌های خود آسیب‌های بسیاری را وارد می‌کردند.

ایسنا

110

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۴۳۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد گفت: براساس آمارهای سال گذشته، تست اعتیاد بیش از ۴۰ درصد متکدیان جمع‌آوری شده، مثبت بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی و به نقل از روابط عمومی شهرداری مشهد، مهدی ابراهیمی با بیان اینکه تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود، اظهار کرد: برهمین اساس، طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی را در دستورکار خود داریم.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۴۷۰۰ نفر متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شده‌اند، گفت: ۷۵ درصد این افراد «آقا»، ۱۹ درصد «بانوان» و شش درصد هم کودکان زیر ۱۸ سال هستند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد افزود: متاسفانه تست اعتیاد بیش از ۱۸۹۰ نفر از متکدیان، مثبت بوده است که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

ابراهیمی تصریح کرد: علاوه بر این، ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسئولین مربوطه صورت گرفته است و در همین قالب، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

ابراهیمی اظهارکرد: متاسفانه شایع‌ترین موضوع در پدیده تکدی‌گری، سوءاستفاده از احساسات زائرین و مجاوران است که متکدیان حرفه‌ای با شیوه‌های متنوع و مختلفی همچون استفاده از عروسک به‌جای نوزاد و تغییر ظاهر از مرد به زن، به تکدی‌گری می‌پردازند.

وی گفت: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است.

کد خبر 749308

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۲۵۰ هزار معلول کم بینا ونابینا از خدمات بهزیستی کشور
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • وحیدی: قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • وزیر کشور: دیگر قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • واگذاری ۶۴۵ اشتراک رایگان گاز در استان چهارمحال‌وبختیاری
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه