Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ساري – ايرنا – سرپرست معاونت سياسي ، امنيتي و اجتماعي استانداري مازندران از انتصاب زنان به عنوان معاون فرماندار و بخشدار در شهرستان هاي استان خبرداد .

احمد حسين زادگان روز چهارشنبه در آيين معارفه مدير کل جديد امور بانوان و خانواده استانداري مازندران افزود : در راستاي دستور دولت مبني بر استفاده از ظرفيت زنان در بخش هاي مديريتي و سپردن 30 درصد مديريت ها به آنان ، اين مهم در استان مازندران نيز به جديت پيگيري مي شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي تاکيد کرد : شايستگي اصلي ترين مساله است که در انتصاب زنان در جايگاه مديريتي مازندران به آن توجه خواهد شد و صرف عملي کردن تصميم دولت و نگاه جنسيتي و مونث بودن ملاک نيست.
سرپرست معاونت سياسي استانداري مازندران همچنين گفت : کميته انتصاب ها موظف است که زنان شايسته دستگاه هاي اجرايي را براي تصدي پست هاي مديريت و معاونت ها معرفي بکند .
وي ابراز اميدواري کرد که در اين دولت بخش بيشتري از وعده دولت براي سپردن 30 درصد مسئوليت ها به زنان در مازندران محقق شود .
براساس اعلام اداره کل امور بانوان و خانواده استانداري مازندران 2 درصد مديريت نهادها در استان را زنان برعهده دارند .
مازندران 22 شهرستان دارد .
*** ريل گذاري خوب دولت در حوزه بانوان
حسين زادگان با اشاره به اينکه دولت ريل گذاري هاي خوبي براي بانوان در مازندران صورت داده ، گفت : سپردن مسئوليت به بانوان ، گوشه اي از فعاليت دولت در اين بخش به شمار مي رود .
وي گفت : اين تصميم حرکت خوب و مهم دولت براي جبران عقب افتادگي هاي چند دهه اي زنان در کشور است .
سرپرست معاونت سياسي استانداري مازندران تاکيد کرد : توسعه يک جامعه به 2 بال نياز دارد و شناسايي و استفاده از ظرفيت بانوان به عنوان نيمي از جمعيت استان مي بايست در دستور کار قرار بگيرد .
*** ردگيري مديران زن آينده در ميان دانش آموزان و دانشجويان
وي با تاکيد بر اينکه بايد چرخش مديريتي در جامعه صورت بگيرد و گفت : نبايد مديريت ها تنها به تعداد محدودي خلاصه شود و نيروهاي جديد مديريتي بايد به مجموعه معرفي شوند .
حسين زادگان خواست که براي اين منظور در رده هاي دانش آموزي و دانشجويي براي شناسايي و پرورش مديران زن آينده اقدام شود تا با کمبود نيروي مديريتي زن در استان مواجه نشويم .
وي با اشاره به وجود کمبودهاي اعتباري و مشکلات ناشي از آن گفت : براي نگه داشتن مردم بايد صداقت سرلوحه رفتار و گفتار مسئولان قرار بگيرد تا مردم را قانع و توجيه کرد .
در اين مراسم سميه قاسمي طوسي ، با حکم استاندار مازندران رسما به سمت مدير کل امور بانوان و خانواده استانداري مازندران انتخاب شد.
2096/1899
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۴۴۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار


به گزارش تابناک به نقل از مهر، امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ مراسم تجلیل از بانوان فعال عرصه کار و تولید در هفته کار و کارگر انجام شد. زنان نخستین تربیت کننده جامعه به شمار می‌روند و در دولت سیزدهم برای اولین بار کمیته زنان و خانواده ستاد هفته کار و کارگر تشکیل شده که امسال سومین سال فعالیت این کمیته محسوب می‌شود.

سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم گفت: فعالیت کارآفرینان که به حوزه اشتغال اهتمام ویژه دارند جای بسی خرسندی دارد. کار، تولید اساساً عزت و اقتدار انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند.

وی افزود: حضور گسترده بانوان در مجموعه کارگری از دیگر موفق‌های دیگری است. دنیا می‌داند در فرهنگ و تمدن اسلامی، زنان از جایگاه والایی برخوردارند. بر اساس آیه ۱۳ سوره حجرات تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد. خداوند می‌فرماید، ما انسان‌ها را از جنس مرد و زن خلق کردیم و برای شناخت. اما گرامی‌ترین انسان با تقواترین است و یکی از جلوه‌های تقوا، کوشش و تلاش و توسعه اشتغال است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: حضور بانوان در عرصه‌های مختلف بوده که بر اساس آمار از ۱۶ میلیون بیمه شده تأمین اجتماعی در بخش کارگری، بیش از ۳ میلیون نفر بانوان کارگر هستند. همچنین سرآمدترین اساتید دانشگاه، پرستار و معلم از جامعه زنان بوده که جای تقدیر دارد.

مرتضوی با اشاره به شعار سال ادامه داد: جهش تولید با مشارکت و همراهی مردم مساله امسال است. اساساً در حوزه اقتصاد اسلامی و بر اساس اصول ۴۳ و ۴۴ اقتصاد ایران به ۳ دسته دولتی، خصوصی و تعاونی تقسیم شده است. اقتصاد مدیون دست‌های توانمند نیروی انسانی است. بر اساس تاکید رهبر معظم انقلاب بیش از ۸۰ درصد اقتصاد باید دست بخش خصوصی باشد.

وی اضافه کرد: جهش تولید یعنی حرکت خارق‌العاده که نیاز به کوشش دارد. ما به عنوان کارگزار نظام باید تلاش کنیم برای فعالیت بخش خصوصی بسترسازی کنیم و موانع تولید رفع شود. اگر می‌خواهیم فرمان رهبری جامه عمل بپوشد باید از دولت شروع شود و ما آمادگی داریم دستان کارگران و کارفرمایان را به گرمی فشاریم.

وزیر کار در پایان عنوان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم است اگر تولید با همراهی مردم باشد بسیاری از مفاسد پاک می‌شود زیرا سرمایه برای بخش خصوصی بوده که افراد با انگیزه بیشتر فعالیت خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • کیهان: ما محترمانه حجاب سر زنان می کنیم اما رضا شاه با ضرب و شتم حجابشان را برمی داشت
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم برگزار می‌شود
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • تضمین سلامت و رضایتمندی مردم«معمولان» در حوزه آرد و نان
  • خبری خوب برای خسارت دیدگان بخش مسکونی در یزد