Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری صداو سیما، مرکز خراسان رضوی،  طرح رانندگی با رعایت کامل قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی در بلوار وکیل آباد مشهد برای اولین بار در کشور، از امروز آغاز شده است و رانندگان پرخطر نیز  در 24 ساعت بعد از ارتکاب تخلف رانندگی به دادسرا احضار و مجازات می‌شوند.

معاون دادستان مرکز خراسان رضوی در این باره گفت: دستگاه قضایی  بیشتر از این نمیتواند منتظر اقدامات دستگاه های مربوط برای کاهش تصادفات باشد و مردم در این سوانح مرگبار، قربانی می شوند به همین  علت  این طرح  به صورت پایلوت در حادثه خیزترین بلوار مشهد آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاضی "سیدهادی شریعت یار"  با بیان این که هیچ تخلفی در این بلوار قابل اغماض نیست افزود: حرکت بین خطوط، سرعت مجاز منطبق با تابلوهای نصب شده، رعایت فاصله طولی و  استفاده نکردن از تلفن همراه  از مواردی است که باید رانندگان آن را رعایت کنند.

او افزود: گشت های محسوس و نامحسوس پلیس از امروز به صورت شبانه‌روزی در این بولوار فعال شده اند و با رانندگان دارای حرکات نامتعارف و رانندگان پرخطر نیز برخورد قانونی می کنند.

معاون دادستان عمومی و انقلاب مشهدگفت: توقف اتوبوس‌های شهری و تاکسی ها حاشیه بزرگراه ها نیز از این پس ممنوع است.

قاضی شریعت یار  افزود: اجرای این طرح در آینده نزدیک به دیگر خیابان های شهر و محورهای منتهی به مشهد و سپس در سطح کشور گسترش می یابد تا شاهد کاهش تصادفات مرگبار در کشور نباشیم.

او گفت: از این پس مردم هم می‌توانند با فیلم های مستندخود را  از تخلفات هولناک یا رانندگی پرخطر تهیه  و به پلیس یا کانال تلگرامی پویش شهر بدون تصادف ارسال کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۴۶۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد 6 هزار میلیاردی از جریمه رانندگان

به نظر می‌رسد اگر پلیس راهور و راهنمایی و رانندگی کشور قصد دارد حتی برای تامین ۶ هزار میلیارد تومان بودجه هم که شده بر شدت و حدت دریافت جریمه‌ها بیافزایند نیاز است که دستکم در حوزه تامین نشانه‌های جاده‌ای کشور نظارت بیشتری اعمال کنند.

هر چقدر که وضعیت جاده‌ای و وضعیت اسفبار فنی خودرو‌ها از توان این نیرو‌های خدوم خارج است، اما شاید تذکرات آنان منجر به بهبود وضعیت نشانه گذاری در جاده‌های کشور شود.

جرایم راهنمایی و رانندگی در ایران همواره محل بحث‌های بسیار بوده است، بحث‌هایی که رانندگان بی قانون همواره از بالا بودنش گلایه داشته اند و در مقابل بسیاری از شهروندان نیز در موارد آن، چنان میزان این جرایم را اندک می‌دانند که بازدارندگی اندکی دارد و از جمله این موارد را باید رانندگی در مستی دانست.

کما اینکه معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در ۱۶ بهمن سال ۱۴۰۲ گفته بود که برای رانندگی در حالت مستی ۴۰۰ هزار تومان جریمه و ۱۰ نمره منفی برای وسیله نقلیه شخصی و ۲۰ نمره منفی هم برای وسایل نقلیه عمومی در نظر گرفته شده است که علاوه بر این راننده به مراجع قضایی نیز معرفی خواهد شد.

به گزارش اقتصاد ۲۴، بسیاری شدت عمل در مورد این تخلف بزرگ در رانندگی را اندک دانسته و معتقد هستند جرایم رانندگی شدیدتری باید برای چنین موردی در نظر گرفته شود.

مژگان که همسرش در یک تصادف دچار آسیب جدی شده یکی از همین اشخاص است و به اقتصاد ۲۴ می‌گوید که راننده مست بود، به همسرم که عابر پیاده بود برخورد کرد و ما برای ماه‌ها درگیر پروسه درمان بودیم و ضایعات جسمی همسرم برای ابد برطرف نمی‌شود؛ هر چند که آن شخص هم جریمه شد و هم دیه پرداخت و هم احکام سختی گرفت، اما وقتی کسی در چنین حالتی تصادف می‌کند جا دارد گواهینامه اش برای همیشه ضبط شود، نه اینکه باز بتواند رانندگی کند. مژگان می‌گوید کاش شرایطی مثل ابطال بیمه در حالت مستی نیز وجود داشت تا حداقل این اشخاص از ترس این موارد هم که شده بیشتر احتیاط می‌کردند.

اما در همین حال به گزارش اقتصاد ۲۴، روز ۹ فروردین بود که رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد: نرخ جریمه در تخلفات حادثه‌ساز ۵ برابر افزایش پیدا کرده و جریمه سرعت غیر مجاز بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان خواهد بود. جریمه راننده‌ای که از مواد روان‌گردان استفاده کرده باشد نیز حدود ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است.

یک روز پس از این سخنان بود که رئیس پلیس راهور فراجا از آغاز اعمال افزایش مبالغ جرائم رانندگی از روز ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ خبر داد. حسینی در خصوص نحوه انتشار جدول نرخ جرائم رانندگی گفت: این جدول ابتدا در تاریخ ۲۵ فروردین در یک روزنامه رسمی چاپ و سپس از سوی رسانه‌های سمعی و بصری به اطلاع مردم خواهد رسید.

البته این وعده تاکنون یعنی روز یک اردیبهشت محقق نشده است و به شکل عجیبی هنوز جدول جریمه‌های راهنمایی و رانندگی مربوط به سال ۱۴۰۳ منتشر نشده و شاید لازم است دستکم در انتشار این جدول سرعت عمل بیشتری لحاظ شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی
  • غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است
  • تداوم اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی
  • بارش باران بهاری در چهارمحال و بختیاری
  • لغزنده بودن معابر وآب گرفتگی خیابانهای شهر زرند
  • هشدار پلیس زرند به رانندگان وسائل نقلیه
  • حریق منزل مسکونی در بلوار چراغچی اطفا شد 
  • آغاز طرح واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق پرخطر استان کرمانشاه
  • درآمد 6 هزار میلیاردی از جریمه رانندگان
  • اجرای طرح پایلوت و رایگان غربالگری شناسایی اختلالات شناختی سالمندان