Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد شریعتمداری، وزیر صنعت، معدن و تجارت در هفدهمین همایش روز ملی حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، اظهار کرد: در دنیا معمولاً اگر اجحافی در حق مصرف‌کننده صورت گیرد، اصل هزینه اجحاف و هزینه‌های مترتب بر اجحاف به آن کسی که در حق او اجحاف‌شده، برمی‌گردد و جرائم به حساب خزانه دولت واریز نمی‌شود و فردی که در حقش اجحاف شده است، از جرائم اعمال‌شده منتفع می‌شود، اما این نقص در قانون کشور ما وجود دارد و برعکس است، به طوریکه این وجوه به خزانه دولت واریز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در ترویج مصرف پایدار و ترویج توسعه متوازن در منشور حقوق مصرف‌کنندگان سازمان ملل تأکید وجود دارد، گفت: ما در مصرف بهینه آب به واقعیت‌های امر در کشور پی نبرده‌ایم و باوجود اینکه میزان نزولات و بارندگی نسبت به متوسط 50 سال گذشته عقب است، به مصرف بهینه آب توجه نداریم.

وی افزود: در این مورد باید عادت‌های مصرف آب را با شرایط اقلیمی کشور که یک کشور نیمه‌خشک است، متناسب کنیم، زیرا ما در این زمینه دچار بحران نیستیم، اما باید عادت‌های مصرف را تغییر دهیم.

شریعتمداری گفت: اگر تنها 10 درصد مصرف آب در حوزه شرب و صنعت باشد و 90 درصد هم از مصرف آب در حوزه کشاورزی صورت گیرد، به‌راحتی و با یک برنامه‌ریزی مناسب که از سطح پایین مصرف‌کنندگان در بخش کشاورزی قابل آغاز است، می‌توان 20 درصد در مصرف این بخش صرفه‌جویی کرد و الگوی مصرف آب را با استفاده از روش‌های نوین متحول کرد.

وی ادامه داد: الکترونیکی کردن فعالیت‌های دولتی و ماشینی کردن ارائه خدمات به مصرف‌کنندگان در عرصه IP و ICT باید موردتوجه واقع شود و بسیار خوشحال هستم که استارت‌آپ‌ها در کشور رو به رونق هستند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: موضوع خدمات مالی برای خریدوفروش کالا در کشور ما در حال منسوخ شدن است و باید استفاده از خدمات مالی نوین در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به جایزه صادراتی و مشوق‌های صادراتی بیان داشت: خوشحال هستم در بودجه 97؛ مبلغ 1500 میلیارد تومان منابع برای این منظور پیش‌بینی شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بابیان اینکه نوسازی صنعت ایران یکی از نیازهای اساسی کشور است و با نرخ‌های موجود سود تسهیلات سیستم بانکی امکان نوسازی صنعت کشور وجود ندارد، گفت: امسال در لایحه بودجه و برای تحقق این هدف 3200 میلیارد تومان از محل منابع تبصره 18 قانون بودجه پیش‌بینی شده که بخشی از آن را صرف مابه‌التفاوت نرخ سود تسهیلات اعطایی برای نوسازی واحدهای صنعتی و ایجاد واحدهای صنعتی‌گرا کنیم.

شریعتمداری بیان کرد: برای حضور در فعالیت‌های اقتصادی، دولت را رقیب بخش خصوصی نمی‌دانیم و تمام تلاش این است که دولت از فعالیت‌های تولیدی خارج شود و رقیب بخش خصوصی در فعالیت‌های بخش اقتصادی نباشد.

انتهای پیام/

بارندگی امسال از میانگین ۵۰ سال کمتر است

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۴۷۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ بهروز ناصری،‌ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در جلسه‌ای با حضور فعالان صنفی و اقتصادی استان ایلام که در این دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه ظرفیت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دانشگاه در خدمت بخش تولید، سرمایه‌گذاری و صنعت قرار خواهد گرفت، اظهار کرد:‌ با توجه به سند تحول و تعالی دانشگاه و تأکید همیشگی دکتر طهرانچی مبنی بر حل مسئله در استان‌ها ظرفیت‌های دانشگاه در همه زمینه‌ها در خدمت توسعه استان قرار می‌گیرد.

وی افزود: صنعت، تولید و سرمایه‌گذاری با مشارکت و حضور دانشگاه بسیار نتیجه‌بخش خواهد بود. درب‌های دانشگاه همیشه برای توسعه ایلام باز بوده و به‌عنوان وظیفه ظرفیت دانشگاه در خدمت استان است. ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه در شهرستان مهران شامل مجتمع رفاهی و اقامتی و زمین مناسب و پارکینگ ۱۰ هکتاری با مشارکت فعالان اقتصادی و صنعتی استان در راستای ایجاد پایانه صادراتی با محور محصولاتی تولیدی استان شکل می‌گیرد.

اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان ایلام

یکی از تجار موفق و دبیر اتاق تعاون استان ایلام نیز گفت: اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان است. مهم‌ترین اولویت استان باید رفع موانع اداری برای حضور سرمایه‌گذاران در استان باشد.

فرزاد فیض‌الهی بیان کرد: ورود دانشگاه آزاد اسلامی به توسعه استان امیدبخش و مهم‌ترین اولویت فعلی استان ایجاد پایانه صادرات و برندسازی تولیدات استان است که این مهم با همکاری و محور دانشگاه آزاد اسلامی شکل خواهد گرفت.

به گزارش آنا،‌ در این جلسه فعالان اقتصادی و صنفی ایلام به بیان مشکلات و سنگ‌اندازی‌های پیش روی صنعت استان و سرمایه‌گذاری اشاره و خواستار ورود دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به این مباحث شدند و رحیم لطفی عضو اتاق صنعت و معدن و از فعالان و کارآفرینان نمونه استان در حوزه تولید و صنعت آرد استان، یار حسین دینی پژو از کارآفرینان و عضو اتاق اصناف استان و کاظم اسماعیلی از فعالان اقتصادی و کارآفرین به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی پیش‌بینی شده برای خوش‌مصرف‌ها
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حضور صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • حضور رئیس‌جمهور در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران