Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-رئیس قرارگاه مهارت افزایی سربازان ستاد کل نیروهای مسلح روز چهارشنبه در نشست معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، از آغاز فرایند اجرای "دو پروژه مهم در جهت مهارت افزایی و اشتغال زایی سربازان کشور" خبر داد و گفت: پروژه نخست با عنوان "جنم" به معنای "ارتقای جذابیت، نشاط و مهارت ها در حین دوران سربازی" و پروژه دوم نیز زیر عنوان " مهتا " که به مفهوم "از مهارت تا اشتغال" است، تعریف و فرایند اجرایی آن شروع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌ سردار فرحی در این خصوص تاکید داد: برای به ثمر رسیدن این دو پروژه تنها مدیریت و نقش نیروهای مسلح به تنهایی کافی نیست و همه کشور و دستگاه ها باید در این زمینه با ما همکاری و مشارکت داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه "سربازی یک ثروت عظیم به حساب می آید که باید برای آن برنامه ریزی و مدیریت داشته باشیم"، اظهار داشت: از منظرهای مختلفی می توان به مهارت افزایی سربازان نگریست که از یک لحاظ، توجه به سخنان اکید مقام معظم رهبری در بحث هویت سربازان است که خود دارای شاخص هایی می باشد؛ از جمله حجم بالای سربازان، پیوستگی ورود و خروج سربازان در دوره های سربازی، تحصیلات سربازان و اینکه نیروهای سرباز جوانانی پر از امید هستند که به مدت دو سال در خدمت نیروهای مسلح قرار دارند و اقتدار و۷۰ درصد بدنه دفاعی کشور را سربازان تشکیل می دهند.

سردار فرحی افزود: از این رو، برنامه ریزی و مدیریت این قشر حائز اهمیت است و بحث مهم در این ارتباط مقوله بیکاری است که باید به گونه ای برنامه ریزی کنیم که در مدت سربازی با ارتقای مهارت ها و دانش و فناوری بتوانند نقش موثر تری در حوزه اشتغال داشته باشند.

رئیس قرارگاه مهارت افزایی سربازان ستاد کل نیروهای مسلح به برنامه های قرارگاه مهارت افزایی سربازان اشاره کرد و گفت: سیاست گذاری، برنامه ریزی، اهداف و راهبردها و چشم انداز از سر فصل هایی هستند که توسط نیروهای مسلح تعریف شده است و بحث بعدی تعریف فرآیند بهره وری است که ما این فرآیند را در چهار گام دوران قبل از سربازی، دوران غربال گری، دوران حین خدمت و دوران پس از خدمت تعریف کرده ایم.

سردار فرحی به تفاهم نامه این ستاد با معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم اشاره کرد و گفت: این توافق نامه به زودی امضا خواهد شد و حدود ۲۵ مشوق در کارگروه های مختلف تنظیم کردیم که می تواند انگیزه و مقدمه ای برای مهارت افزایی نیرو های مسلح در سطح کشور باشد.

در ادامه این نشست، دکتر پاک سرشت، رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور با اشاره به اینکه تمامی نگاه ها امروز معطوف به نهادهایی است که در تولید نیروی کار و اشتغال زایی نقش دارند، گفت: اگر قرار است تغییری در وضعیت بیکاری کشور صورت پذیرد، باید در ابتدا این تغییرات در نهاد های آموزشی باشد و در این راستا سازمان فنی و حرفه ای کشور تعاملات و همکاری هایی را با سایر دستگاه ها و نهاد های آموزشی آغاز کرده است که یکی از این اقدامات تفاهم نامه این سازمان با معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم است.

وی در این خصوص به تفاهم نامه سازمان فنی و حرفه ای کشور با وزارت علوم اشاره کرد و گفت: ما در این تفاهم نامه به استانداردسازی دوره های آموزشی، ارائه آموزش های هدفمند، فعالانه و اثربخش، تجزیه و تحلیل استانداردهای شغلی در یک فرآیند مشترک با وزارت علوم، بازنگری استانداردهای آموزشی، استفاده از ظرفیت های کارگاهی تحت پوشش سازمان فنی و حرفه ای، تسهیل در بازدیدهای دانشجویان از مراکز اشتغال، همکاری های مشترک در پایان نامه های دانشجویی و همکاری جهت ارائه گواهی نامه های مهارتی به دانشجویان و فارغ التحصیلان به توافقاتی رسیده ایم و انشاااله امروز این تفاهم نامه به امضای دو طرف خواهد رسید.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۴۸۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مهرداد اصغری، مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مرکز و جنوب استان اردبیل در اظهار کرد: واحد مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در شهرستان نمین با حمایت بنیاد برکت به بهره‌برداری رسید و فاز توسعه این واحد نیز پس از سال‌ها تعطیلی احیا شده و به چرخه تولید بازگشت.
وی افزود: با بهره‌برداری از این واحد تولیدی در حال حاضر برای ۴ نفر فرصت شغلی مستقیم ایجاد شده است.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت بیان کرد: طی ۵ سال گذشته از ۶ هزار طرح اشتغال‌زایی در سطح استان اردبیل حمایت شده است که سهم شهرستان‌های مرکزی و جنوبی استان از این میزان ۴ هزار و ۴۰۰ طرح با اعتباری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است.
اصغری ادامه داد: بنیاد برکت طرحی به نام زنجیره سبز دارد که هدف آن حمایت از تولید محصولات کشاورزی است که به امنیت غذایی ختم می‌شود.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مرکز و جنوب استان اردبیل تصریح کرد: سقف تسهیلات بنیاد برکت برای طرح‌های خوداشتغالی ۱۵۰ میلیون تومان است که این رقم در حوزه‌های کشاورزی، شیلات و دامداری تا ۳۰۰ میلیون تومان نیز افزایش می‌یابد و بازپرداخت آن به شکل تنفس‌دار هر ۶ ماه یکبار انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • ثبت نام مشوق‌های سربازان ماهر از ۱۵ اردیبهشت‌ماه
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • مشوق‌های مهارت‌آموزی اعلام شد + جزئیات
  • جزییات مشوق‌های مهارت آموزی برای سربازان
  • آمادگی نیروهای مسلح کشور برای پاسخگویی خطای دشمن
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟