Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد صادق پورمهدی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه مشترک شورای مسکن و ستاد بازآفرینی شهری پایدار در گفت و گو با ایرنا اظهارکرد: این تسهیلات برای زوج های جوان با بهره 6 درصد و بقیه افراد با 8 درصد ارائه می شود.
وی با بیان اینکه صدور پروانه توسط شهرداری ها رایگان بوده و انشعابات با حداقل هزینه توسط دستگاه های خدمات رسان واگذار می شود، افزود: انبوه سازان نیز در ساخت و ساز کمک خواهند کرد تا با کمترین قیمت ساخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پورمهدی اظهارکرد: بافت­های ناکارآمد شهری و مسائل و مشکلات مبتلا به آن­ها، طی چند دهه اخیر، به عنوان یکی از جدی­ترین چالش­های نظام برنامه­ ریزی و مدیریت شهرهای کشور مطرح است.
وی با اشاره به اینکه ارتقای کیفیت زندگی شهروندان مهمترین هدف برنامه بازآفرینی شهری است، گفت: با اجرای این برنامه بافت فرسوده شهرها در مقابل بلایای طبیعی مقاوم سازی می شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی یادآوری کرد: چهار سال قبل طرحی برای جابه‌جایی ساکنان حاشیه شهر تبریز آغاز شد که جرقه طرح بازآفرینی شهری بود و امروز خوشحالیم که این طرح بعد از چهار سال به یک سیاست ملی تبدیل شده است.
وی اضافه کرد: تمامی دستگاه ها موظف هستند با کلیه امکانات پای کاربیایند تا در تمامی شهرهای استان بافت های فرسوده و حاشیه شهرها ساماندهی شود.
پورمهدی با بیان اینکه طرح ملی بازآفرینی شهری در راستای توانمند سازی درونی شهرهاست، گفت: مجموعه اجرایی استان به طور کامل به این طرح باور دارد و تمام تلاش خود را برای اجرای آن به کار می‌گیرد.
وی اظهار کرد: رویکرد طرح بازآفرینی شهری، نوسازی و بهسازی بافت فرسوده است که در واقع توانمندسازی درونی شهرها بوده و بسیار اثرگذارتر از اجرای طرح‌های مسکن در خارج از شهرهاست.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به مشوق‌های ارائه شده از سوی دولت در طرح بازآفرینی شهری، گفت: با توجه به اینکه ما نسبت به استان‌های دیگر آشنایی بیشتری با این طرح داریم لذا انتظار می‌رود که همه دستگاه‌ها برای تحقق اهداف آن تلاش کنند و تکالیف خود را به طور دقیق انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه شهرداری‌ها باید 30 درصد از اعتباراتی را که از محل مالیات بر ارزش افزوده دریافت می‌کنند برای این طرح هزینه کنند، افزود: این موضوع باید در بودجه سالیانه شهرداری‌ها در نظر گرفته و نسبت به هزینه‌کرد آن نیز نظارت‌های لازم انجام شود.
پورمهدی بر استفاده از اراضی دولتی به‌ عنوان پشتیبان اجرای این طرح تأکید کرد و گفت: اداره کل راه و شهرسازی به‌عنوان متولی طرح آغازگر این موضوع باشد تا دستگاه‌های دیگر نیز نسبت به آن ترغیب شوند.
به گزارش ایرنا، در حدود پنج هزار و 800 هکتار بافت فرسوده با یک میلیون نفر جمعیت و حدود سه هزار و 800 هکتار سکونتگاه غیررسمی با 500 هزار نفر جمعیت در آذربایجان شرقی وجود دارد.
/3071/6120
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۴۹۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود

حسین حیدری در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری شورا‌های اسلامی و معاونین شهرسازی شهرداری‌های کلانشهر و مراکز استان‌ها در سالن اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار داشت: بازآفرینی شهری در واقع یکی از رویکرد‌ها و ره‌یافت در موضوع شهری بود و دنیا در ادامه تفکرات نوسازی به آن رسیده است.

وی بیان داشت: تمام تلاش بازآفرینی و خلق فضا‌ها و مکان‌های شهری برای این است که مردم زندگی استاندارد و با کیفیت داشته باشند.

شهردار بوشهر افزود: توجه به اجتماعات محلی در قالب ایده‌های بازآفرینی تلاش می‌شود بر خلاف روال سابق در ایده بازآفرینی مورد توجه قرار گیرد.

حیدری بیان داشت: اگر با منطق بازآفرینی به این فضا‌ها نگاه شود می‌توان به رفع کمبود مسکن و ایجاد فرصت‌هایی برای زندگی از طریق بازگرداندن مکان زیست و زندگی در زیستگاه‌های شهر کمک شود.

وی گفت: همچنین نابرابری‌های فضایی ترمیم، و اشتغال و کار ایجاد و آسیب‌های اجتماعی در این مناطق کنترل و در نهایت استاندارد و کیفیت زندگی ارتقا پیدا می‌کند.

شهردار بوشهر با بیان اینکه بازآفرینی شهری بدون مشارکت مردم به نتیجه مورد نظر نمی‌رسد اظهار داشت: مردم بهره بردار نهایی و اصلی هستند و بازآفرینی با سه رکن سازمان‌ها، سمن‌ها و جامعه محلی و بخش خصوصی قابل اجراست.

وی گفت: مهمترین مشکل در فرآیند بازآفرینی شهری عدم هماهنگی و نگاه شهری سازمان‌ها به عنوان ذی مدخل در کشور است، همین عدم هماهنگی مشکلات عدیده را به وجود آورده است.

حیدری بیان داشت: وقتی سازمان‌ها هماهنگ عمل نمی‌کنند و منافع سازمانی خود را بسیار مد نظر قرار می‌دهند، همین امر باعث می‌شود که پروژه‌ها زمان بر و هزینه بر باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • بازدید وزیر کشور از پروژه‌های سازمان نوسازی شهر تهران