Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان گفت: فاز اول پروژه آب شیرین‌کن 100 هزار مترمکعبی بندرعباس تا ابتدای تابستان آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

‌به گزارش ایسنا، ‌امین قصمی با اعلام این خبر اظهار کرد: همزمان با سفر رئیس جمهوری به استان هرمزگان و بر اساس دستور ویژه " رضا اردکانیان " وزیر نیرو، " محمد حاج رسولی‌ها مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران " و " علی اصغر قانع " معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از پروژه 100 هزار مترمکعبی آب شیرین‌کن شهر بندرعباس بازدید کردند تا از نزدیک در جریان مراحل پیشرفت فیزیکی این پروژه باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عملیات اجرایی این پروژه بر اساس سرمایه گذاری بخش خصوصی از طریق قراردادهای BOO با سرمایه گذاری 204 میلیون دلار از سال 1393 آغاز شده و فاز اول آن در ابتدای تابستان سال 97 با ظرفیت 20 هزار متر مکعب در شبانهروز وارد مدار بهره برداری خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان هرمزگان ادامه داد: با بهره‌برداری از فاز اول این پروژه بخشی از نیاز آبی شهر بندر عباس شامل مناطق غربی، شهر خمیر و بخشی از روستاهای حاشیه شهر بندر عباس،‌ به میزان 230 لیتر در ثانیه تأمین شده و این حجم به کاهش برداشت از دشت میناب و سد شمیل و نیان کمک خواهد کرد.

قصمی در ادامه با اشاره به اینکه بر اساس استراتژی تعریف شده در شرکت آب و فاضلاب استان هرمزگان تأمین آب از منابع سطحی و زیرسطحی به منابع غیر متعارف مثل شیرین سازی آب دریا باعث شده تا این پروژه به عنوان یکی از پراهمیت‌ترین پروژه‌ها در دستور کار این شرکت قرار گیرد، افزود: بر اساس پیش بینی‌های انجام شده و زمانبندی مصوب، تا پایان سال 98 آب شیرین‌کن 100 هزار متر مکعبی بندرعباس با ظرفیت کامل وارد مدار بهره برداری خواهد شد و این حجم از تولید، 40 درصد از نیاز آبی شهر بندرعباس را از منابع آبی سطحی و زیر سطحی کاهش خواهد داد.

وی ادامه داد: در همین راستا شرکت آبفای هرمزگان 17 پروژه سرمایه گذاری در سطح این استان به اجرا در آورده و در شرایط فعلی 15 میلیون متر مکعب از نیاز آبی استان هرمزگان از محل تاسیسات نمک زدایی و شیرین سازی آب دریا تأمین می‌شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان هرمزگان یادآور شد: در بسیاری از مناطق استراتژیک همچون شهربندلنگه، جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و کوچک، امروزه با اقداماتی که از سوی شرکت آبفای هرمزگان انجام شده است، منابع تأمین آب پایدار در این مناطق ایجاد شده و هیچ نگرانی در تأمین آب این مناطق وجود ندارد.

قصمی ابراز امیدواری کرد بر اساس استراتژی تعیین شده، نیاز آبی این کلانشهر پس از آب شیرین‌کن 100 هزار متر مکعبی بندرعباس با تخصیص بخشی از سهمیه استان از محل طرح توسعه آب آسیا و انتقال آب به استان‌های کرمان، تا پایان دولت تدبیر و امید بیش از 75 درصد نیاز این کلانشهر از طریق تاسیسات نمک زدایی تأمین شود و تا حدامکان نیاز آبی این شهر از برداشت آب از دشت میناب و سد شمیل و نیان کاهش یابد.

وی در پایان گفت: پروژه آب شیرین‌کن 100 هزار نفری بندرعباس روزانه اشتغال 230 نفر را در سطح استان فراهم کرده است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۵۰۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری ۱۰۰۰ پروژه مسوولیت اجتماعی در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، بابک دارابی عصر امروز سه‌شنبه در جلسه مصوبات سفر رئیس جمهور از محل وزارت نفت که در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: امیدواریم با رویکرد جهادی که مدیران خوزستان دارند و با توجه به پیگیری هایی که استاندار، معاون عمرانی استاندار و آقای نیکو دارند که همیشه هم به صورت مستمر پیگیر مصوبات سفر و اجرایی شدن پروژه‌ها هستند امروز بتوانیم به نتیجه خوبی دست پیدا کنیم.

وی بیان کرد: در مصوبات دور اول سفر رئیس جمهور، مسوولیت‌های اجتماعی که باید در استان خوزستان داشته باشیم حدود ۸.۷ همت بوده که تا کنون ۴.۲ همت پرداخت کرده‌ایم، همچنین از حدود یک هزار و ۷۰۰ پروژه در خوزستان نیز یک هزار پروژه در استان تکمیل و به بهره‌برداری رسیده که به عنوان خدمتگزار به مردم خوزستان تحویل داده‌ایم.

مشاور وزیر نفت یادآور شد: امیدواریم امسال هم بتوانیم این رویکرد مثبت را در خوزستان داشته باشیم و نماینده شایسته‌ای از صنعت نفت برای اجرایی شدن پروژه‌ها باشیم.

کد خبر 6093561

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • ایستگاه مترو اتریش سال آینده بهره برداری می شود | این ایستگاه کجاست؟
  • پل سوخته کلا در قائمشهر با همت راهداران به زودی به بهره برداری می رسد
  • پل سوخته کلا به زودی به بهره برداری می‌رسد
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای فاقد آب شرب در استان کرمانشاه در حال انجام است
  • بهره‌برداری ۱۰۰۰ پروژه مسوولیت اجتماعی در خوزستان
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان
  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم