Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-03@00:04:17 GMT

دورکاری قانونی در همشهری سه نفر بوده نه 286 نفر !

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۵۰۲۲۲

ذاکری با تاکید بر ضرورت روشنگری افکار عمومی درخصوص مسائل مطرح شده، درباره موضوع دورکاری 286 نفر در این موسسه اظهار داشت: اولا دورکاری خلاف قانون نیست ولی تعداد 286 نفر از اساس کذب است و افرادی که از طریق دورکاری عملکرد آنها تایید می شد، فقط سه نفر بودند که دو نفر از این افراد به دلیل گرفتاری ها و مشکلات پیچیده درمانی و زندگی شخصی خود را داشتند و درخواست آنها برای همکاری با واحد آنلاین مورد تایید قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در خصوص فردی که در رسانه ها مطرح شد با پیگیری دو عضو اصلاح طلب شورای شهر وقت بدلیل ادامه تحصیل با دورکاری وی با واحد آنلاین موافقت شده است. جناب آقای دکتر مسجد جامعی رییس محترم وقت شورای شهر که اکنون هم در شورا حضور دارند می توانند اطلاعات کاملتری را در خصوص چرایی تایید عملکرد دورکاری این فرد، در اختیار همکاران خود در شورای شهر قرار دهند. 

وی در ادامه افزود: درخصوص عدم حضور مستمر نیز برای افرادی که حداقل آشنایی با فعالیت رسانه ای داشته باشند توجه دارند که تصدیق عملکرد خبرنگاران بویژه بخش محلات و شهرستانها با تایید مدیر مربوطه و معاون موسسه صورت می گرفته است. یک موسسه مطبوعاتی با یک بانک یا اداره دولتی که صرفا کارت ساعت زنی ملاک تایید عملکرد است، تفاوت ماهوی دارد.

وی همچنین درخصوص تبدیل وضعیت 4 نفر از قراردادی به دائمی تصریح کرد: برخلاف ادعای مطرح شده تمامی قواعد و مقررات و دستورالعمل شهردار وقت رعایت شده است. مضافا آنکه همشهری به عنوان یک کارگاه زیرنظر تامین اجتماعی تابع مقررات قانون کار و سیاست های شورای عالی اشتغال است و کارفرما هر زمان که صلاح بداند، مجاز به تبدیل وضعیت است. مدیرعامل در همشهری بدلیل آنکه این موسسه یک شرکت تجاری محسوب می شود، مجری تصمیمات مجمع عمومی و هیات مدیره است و با واحدهای سازمانی شهرداری تفاوت دارد. با این حال تمامی دستورالعمل های شهرداری تهران نیز رعایت شده است. همچنانکه درخصوص بکارگیری دو فرد بازنشسته در بخش اداری، این افراد مطابق قانون سال 95 صرفا با یک سوم کارکرد و دریافت یک سوم حقوق در مجموعه شاغل بوده اند.

مدیرعامل سابق موسسه همشهری اضافه کرد: درباره مشاوران هم برخی از مشاوران در پست سازمانی مشخصی در موسسه حضور داشتند و حقوق دریافت می کردند و صرفا بدلیل ارتقاء جایگاه برای آنها حکم مشاور صادر شده و برخی دیگر هم اصلا حقوقی دریافت نمی کردند و تعداد اندکی با دریافت حقوق مشاور بوده اند که طبیعتا از اختیارات مدیرعامل و مدیرمسوول و سردبیر بوده است.

وی اظهار داشت: ضمن انکه مجموع عملکرد مالی و محتوایی موسسه همشهری از قبیل تعداد نشریات و مجلات و ویژه نامه ها و عملکرد مالی آن قبل از هر اقدامی به طور دقیق در کمیسیون فرهنگی و نیز کمیسیون بودجه شورا مورد مداقه و تصویب اعضای محترم شورا قرار گرفته و برخی از مدعیان امروز از تصویب کنندگان دیروز هستند.

ذاکری همچنین ادعای تفاوت حقوق مدیران میانی و بالاتر را تکذیب کرد و گفت: تمامی پرداخت ها دو موسسه همشهری مطابق مقررات و دستورالعمل های حاکم بر موسسه بوده و هیچ تفاوت فاحشب در پرداخت ها نبوده است.

وی در پایان تصریح کرد: همانگونه که عرض شد، بخش عمده ایرادات مطرح شده ناشی از عدم شناخت یا آگاهی اندک از جایگاه حقوقی و حدود اختیارات قانونی موسسه همشهری و نوع عملکرد و ماهیت فعالیت های این موسسه مطبوعاتی است که قطعا با مطالعه و تجربه بیشتر عزیران مرتفع خواهد شد.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۵۰۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه صادرات ایران افتتاح شد

مدرسه صادرات ایران از سوی موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت همزمان با ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی افتتاح شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ، مدرسه صادرات از سوی موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت همزمان در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی افتتاح شد.

مرتضی کارگر رئیس هیات عامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اظهار داشت: این موسسه سابقه 30ساله دارد، بحث صادرات محور بودن دوره‌های آموزشی در مدرسه صادرات در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: هشت دوره جامع آموزشی در این مدرسه برای تجار و صادرکنندگان برگزار می‌شود.

به گفته رئیس هیات عامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، دوره‌های جامع صادرات محصولات پتروشیمی، صادرات فراورده‌های نفتی، محصولات معدنی و فلزی، محصولات کشاورزی، صادرات خدمات و مصالح ساختمانی، دوره جامع خرده‌فروشی صادراتی و تربیت کارشناسی صادرات در مدرسه صادرات برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه WWW.IBTC.ir مراجعه کنند.

کارگر با اشاره به اینکه مرکز آموزش بازرگانی در راستای رسالت خود مبنی بر ارتقای دانش و مهارت فعالان اقتصادی، اقدام به تأسیس مدرسه صادرات کرده است گفت: این پایگاه آموزشی با تمرکز بر آموزش، مشاوره و ارائه اطلاعات تجاری، به دنبال توانمندسازی صادرکنندگان و کمک به توسعه صادرات کشور است.

وی عنوان کرد: کمک به حل چالش‌های صادرات، ارائه راهکارهای عملی برای افزایش صادرات، ارتقای دسترسی به داده‌های تجاری و سامانه‌های اطلاعاتی، ارائه اطلاعات به‌روز در مورد بازارهای هدف، معرفی فرصت‌های صادراتی، ارتقای دانش و مهارت‌های صادراتی، افزایش شانس موفقیت در صادرات، کاهش هزینه‌ها و ریسک صادرات و دسترسی به شبکه‌ای از متخصصان و صادرکنندگان از مهم‌ترین اهداف راه‌اندازی این مدرسه است.

رئیس هیات عامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت ابراز کرد: مدرسه صادرات با تکیه بر تجارب و تخصص مرکز آموزش بازرگانی، در تلاش است تا به عنوان مرجعی معتبر در زمینه آموزش و مشاوره صادرات شناخته شود. این پایگاه آموزشی با ارائه خدمات نوین و کارآمد، به دنبال کمک به توسعه صادرات کشور و رونق اقتصادی ایران است.

*برگزاری  دوره های تخصصی برای تجار

محمد وحیدی مدیرعامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در باره جزییات این مدرسه گفت: در این مدرسه به صورت تخصصی بر روی کالاهای صادرات محور تمرکز کرده‌ایم 12 موضوع کالایی مشخص شده است.

وی افزود: در این مدرسه بر روی کشورهای مقاصد صادراتی فعالیت آموزشی خواهیم کرد.

مدیرعامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه صادرات در زنجیره ارزشمندتری قرار دارد، گفت: صادرات محور کردن کالاها منجر به تقویت فعالیت‌های کسب و کارها و استانداردسازی کالاها در عرصه بین‌المللی می‌شود.

وی تاکید کرد: شبکه‌سازی در صادرات و تجارت از مهم‌ترین مسایلی است که در این مدرسه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

وحیدی خاطرنشان کرد: مدرسه صادرات با تمرکز بر کالاهای صادرات محور و کشورهای هدف صادرات راه‌اندازی شده که در آن دوره‌های تخصصی و علمی برای تجار و بازرگانان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خلق یک جام با حذف استقلال و پرسپولیس!
  • در زندگی قرآنی، گمراهی راه ندارد
  • پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری
  • همکاری هنرمندان ایران و فرانسه برای مسابقه عکاسی درباره آب
  • کمک میلیاردی یک موسسه خیریه به نیازمندان قزوینی
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • غوغای هواداران فلسطین در باشگاه سلتیک انگلیس | ویدئو
  • مرزی‌ترین نقطه خراسان شمالی سینما خواهد داشت
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند