Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، مهدی مبارکی، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، امروز، 9 اسفندماه در نشست خبری که در جهاد دانشگاهی استان برگزار شد ضمن اعلام آغاز به کار رسمی مرکز دیده بانی اجتماعی استان گفت: طی جلسات و هم فکری‌های متعدد در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی که با استانداری از جمله دفتر امور اجتماعی داشتیم به این نتیجه رسیدیم که مرکز دیده بانی در حوزه اجتماعی به عنوان پایلوت در استان مرکزی راه‌اندازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: مؤلفه توسعه پایدار یکی از ارکان اصلی هر سیستم برنامه‌ریزی است و یکی از ابعاد اصلی پایداری، توسعه اجتماعی به شمار می‌رود و این مؤلفه به عنوان امری معطوف به بهبود زندگی اجتماعی علی رغم اینکه در دهه‌های گذشته مورد توجه جدی اندیشمندان و برنامه ریزان قرار گرفته، تا قبل از برنامه ششم از جایگاه بایسته‌ای در نظام برنامه‌ریزی و توسعه کشور برخوردار نبوده یا حداقل در حاشیه دیگر مباحث توسعه پایدار مانند توسعه اقتصادی قرار گرفته است.
مبارکی ادامه داد: البته در برنامه ششم توسعه تغییرات جدی در نگاه به مؤلفه توسعه اجتماعی به وجود آمده است که نتایج این تغییر در اقدام و عمل نیز آشکار خواهد شد.
مبارکی افزود: یک اصل اساسی در تمام رویکردها و تفکرات توسعه‌ای جوامع این است که نگرش حاکم بر تمام سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌ها باید مبتنی بر داده‌های تجربی و استقرایی و سیاست‌های برآمده از استدلال‌های پژوهشی معتبر باشد این مفهوم در دولت‌های حداکثری نیز به عنوان دولت پاسخگو در قبال نیازهای مردم باید مورد توجه قرار گیرد؛ لذا بخش اساسی مسائل و مشکلات امروز جامعه، نتیجه سیاست‌ها و اقدامات دولت‌هایی بوده که به داده‌های تجربی بی‌توجه بوده‌اند.
وی تأکید کرد: جهاد دانشگاهی ایده راه اندازی مرکز دیده بانی اجتماعی را با نگاه به مشکلات موجود نه به عنوان علت بلکه با تأکید بر اینکه این مشکلات معلول اتفاقات دیگری است، ارائه داد به این معنا که قبل از سیاست‌گذاری و اقدام، نیاز به سیاست پژوهی داریم و بر همین اساس مرکز دیده بانی شکل گرفت.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی افزود: سیاست‌های حاکمیت باید بر مبنای خواست‌ها و نیازهای مردم باشد این خلأ در جلسات متعدد احصا شد و برای رفع آن، جهاد دانشگاهی در حوزه پژوهش در کنار بدنه حاکمیتی قرار خواهد گرفت درواقع باید بین نظام حاکمیت، دانشگاه و مردم، حلقه واسط وجود داشته باشد و مرکز دیده بانی اجتماعی این حلقه واسط خواهد بود.
وی گفت: جهاد دانشگاهی در برنامه‌های توسعه‌ای خود چشم اندازی را مشخص کرده تا واحدی پیش‌رو و اثرگذار در حوزه سیاست پژوهشی و عامل توسعه پایدار استان باشد و راه‌اندازی مرکز دیده بانی در حوزه اجتماعی نیز یکی از استراتژی‌های تحقق این چشم انداز است./انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۵۱۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!

فاطمه باباخانی، مدیرعامل خانه مهر شمس آفرید، از تلاش بهزیستی استان آذربایجان غربی برای تعطیلی این موسسه مردم نهاد و خانه امن مربوط به آن خبر داد.

مهر شمس آفرید یک موسسه مردم نهاد برای توانمندسازی زنان آسیب دیده است که برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و خانواده زنان و کودکان فعالیت می‌کند. روز گذشته پیش مدیرعامل این موسسه در شبکه ایکس در مورد احتمال تعطیلی خانه امن موسسه با فشارهای بیرونی نوشت و در گفت‌وگو با «شبکه شرق» از جزییات آن گفت.

شرق نوشت:باباخانی تشریح کرد: « دیروز صبح بدون اطلاع قبلی حدود ۸-۹ نفر از بهزیستی برای بازرسی آمدند. البته گفت‌وگوها محترمانه اما بیشتر شبیه جلسه بازجویی بود و می‌خواستند چگونگی تامین مالی موسسه را بررسی کنند. همه اسناد و مدارک مالی موسسه موجود بود که در اختیارشان قرار داده‌شد. بعد از آن گفتند که می‌خواهیم از خانه امن بازدید کنیم که همگی به سمت محل خانه امن رفتیم. تا رسیدیم دیدم که اورژانس اجتماعی دم در است. فکر کردم کیس (زنان آسیب‌دیده) جدید آورده‌اند. وقتی پرس و جو کردم، متوجه شدم که می‌خواهند همه زنانی که در خانه امن هستند را ببرند و به محل اورژانس اجتماعی انتقال دهند.»

او ادامه داد: «گفتند دستور داریم که این زنان را منتقل کنیم ولی نه حکم و نه دستور مکتوبی به من ابلاغ نشد. ما نه تخلفی داشتیم و نه پیش از این ابلاغی در این خصوص صورت گرفته بود. من همراه با باقی زنان به طبقه بالا که محل اسکان مرکز است آمدیم و درها را قفل کردیم. تاکید کردم تا زمانی که به صورت قانونی به من ابلاغ صورت نگیرد، اجازه نمی‌دهم هیچ کدام از این زنان را با خود ببرید. این زنان آسیب‌دیده که اسباب‌بازی ما و شما نیستند که امروز اینجا را تعطیل کنید و همه را علی‌رغم میل‌شان به اورژانس اجتماعی منتقل کنید. اسباب‌بازی نیستند که بگویم اینجا تعطیل شد و همه بروید در محل اورژانس اجتماعی که مثل یک قفس است برای این زن‌ها کافی است از تجربه آنها بشنوید. از کارکنان شنیدم که صورت جلسه کرده‌اند که چون توان مالی اداره خانه امن برای ما وجود ندارد، می‌خواهند کیس‌ها را به محل اورژانس اجتماعی تحویل دهند. این در حالی است که ما مشکل مالی داریم ولی با اعتبار شخصی خودم و اعتقاد قلبی همچنان موسسه و خانه امن را سر پا نگه داشته‌ایم.»

مدیرعامل موسسه مهر شمس آفرید همچنین توضیح داد: « این حرف‌ها بهانه است. مدیر کل بهزیستی استان از مدت‌ها قبل تهدید کرده‌بود که موسسه و خانه امن را تعطیل خواهند کرد. تمام زنان اسکان داده شده با حکم قضایی اینجا حضور دارند. بنابراین مسئولیت‌شان با من است. دخترها از ترس در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند. آن هم زنانی که آسیب دیده و تحت خشونت بوده و به ما پناه آورده‌اند. بنابراین تا پروسه اداری طی نشود و بهزیستی کشور در جریان نباشد نمی‌توانند خانه امن ما را پلمب کرده و زنان را منتقل کنند.»

خانه مهر شمس آفرید از سال ۹۹ تاسیس و پس از یک سال خانه امن زیر نظر موسسه نیز فعالیت خود را آغاز کرده‌است. باباخانی می‌گوید فشارها در این دو سه سال وجود داشته و رفته رفته شدت گرفت اما در یک سال اخیر وضعیت بدی را تجربه‌کرده‌اند

مدیرعامل این موسسه توضیح داد: «مدت‌ها نمی‌گذاشتند مجمع سالانه برگزار کنیم تا بالاخره آبان امسال با برگزاری مجمع عمومی موافقت کردند. رفتارهای توهین‌آمیز بسیاری هم در این مدت شاهد بودم که با رواداری رفتار کردم. اما هر چه سکوت و مدارا کردم تاثیری نداشت اما امروز از حق خودم، کارکنانم و زنان آسیب‌دیده نمی‌گذرم. با هر شکل از یورش غیرقانونی و خارج از ضابطه که امروز برای مرکز اتفاق افتاد مخالفم و سبب بر هم زدن نظم مرکز و ایجاد وحشت برای پرسنل و کیس‌ها شد. و یقینا تا جایی که امکان داشته باشد مطالبه گری‌ام را درباره رفتارهای رعب‌انگیز و غیرقانونی ادامه خواهم داد.»

دیگر خبرها

  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!
  • نمایشگاه گروهی عکاسان کازرون با نام «سِی کو» در حال برگزاری است
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است
  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • راه‌اندازی اپراتور هوش مصنوعی در کشور / GPU هایتان را با اپراتور به اشتراک بگذارید
  • تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی
  • ۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی/ دسترسی به چند صد GPU در سال ۱۴۰۳