Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛  حجت الاسلام حجت الله اسماعیلی امام جمعه شهرستان قرچک در ستاد برگزاری یادواره شهدای طلبه و روحانی شهرستان قرچک نقش روحانیت در دفاع مقدس را به 6دسته تقسیم کرد و گفت: مشروع دانستن دفاع مقدس، تشویق مردم به حضور در جبهه و بسیج کردن آن ها، اثرگذاری بر فرماندهان نظامی، حضور به عنوان رزمنده در خط نبرد، تلطیف روحیه رزمندگان با تقویت ایمان و توکل بر خدا، توسل به اهل بیت، پاسخ به مسائل شرعی و آفرینش حماسه ها با حضور خود در خطوط مقدم جبهه ها، تقویت روحیه رزمی، شجاعت، شهادت طلبی و ایثار از مهمترین فعالیت های روحانیت در جبهه های حق علیه باطل بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: روحانیت شیعه با حضور خود در کنار رزمندگان دفاع مقدس ثابت کرد که روحانیت در همه صحنه ها در کنار آحاد ملت است، روحانیت یا وظیفه تبلیغی داشت یا رزمی که در اکثر موارد هر دو مسۆولیت را بر دوش می کشیدند.

رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان قرچک روحانیت را حاملان امانت وحی و رسالت دانست و افزود: حماسه‌سازان همیشه جاوید روحانیت بر منبر هدایت و وعظ بسیار زحمت کشیده اند و در وقت نبرد، از درس و مدرسه دل بریدند و شتابان خود را به جمع مجاهدان الی الله رساندند و مدال افتخار شهادت را بر گردن آویختند.

وی با بیان اینکه دوران دفاع مقدس مانند نگینی در تاریخ حماسه، ایثار و پایداری آزادگان جهان می درخشد، ادامه داد: حوزه و روحانیت در این دوران شریک غم و درد آحاد ملت بود.

نماینده ولی فقیه در قرچک دوران هشت سال دفاع مقدس را مظهر دفاع مشروع ملت مسلمان ایران در مقابل استکبار جهانی دانست و ابراز کرد: دشمنان خارجی و منافقان داخلی در راستای ناامیدی ملت ما با تمام تجهیزات و رسانه های خود به میدان آمدند اما آنها از قدرت بی نظیر ایمان مردم و وحدت کلمه غافل بودند.

وی تصریح کرد: شکی نیست که در طول تاریخ حوزه‌‌‌های علمیه پایگاه مستحکم اسلام در برابر انحرافات و شبهات بود‌ه‌اند و در ادامه آن روحانیت به عنوان پرچم داران انقلاب، با تقویت روحیه ایستادگی، بالابردن انگیزه و تشویق مردم به حضور در جبهه های نبرد بیشترین نقش را در راستای حضور مردم در جبهه ها ایفا می کردند.

امام جمعه قرچک با بیان اینکه روحانیت عامل اصلی ساخت انسان های موحد در دوران دفاع مقدس بود، با اشاره به بیانات امام راحل گفت: گاهی یک روحانی یک لشکر را به جهاد و سلاح معنوی مجهز می کند، امتیاز جبهه های ما بر دیگر جبه های عالم این است که جبهه های ما محراب عبادت بود.

وی اذعان کرد: با توجه به ماهیت انقلاب اسلامی و نقش پررنگ شهدا و روحانیت در تحکیم پایه های اعتقادی مردم، تجلیل از مقام شامخ شهدای روحانیت، تجلیل از یك قشر نیست و لازم است تا گامهای بیشتری در این راستا برداشته شود.

رئیس ستاد اولین یادواره شهدای طلبه و روحانی شهرستان قرچک ادامه داد: امام راحل در این مورد می فرمایند: روحانیون مبارز و متعهد اسلام همیشه پیشتاز و سپر بلای مردم بوده اند، بر بالای دار رفته اند و محرومیت ها چشیده اند، زندان ها رفته اند و اسارت ها و تبعیدها دیده اند و بالاتر از همه، آماج طعنه ها و تهمت ها بوده اند و در شرایطی که بسیاری از روشنفکران در مبارزه با طاغوت به یأس و نا امیدی رسیده بودند، روح امید و حیات را به مردم برگرداندند و از حیثیت و اعتبار واقعی مردم دفاع کردند و هم اکنون نیز در هر سنگری از خطوط مقدم جبهه گرفته تا مواضع دیگر در کنار مردمند و در هر حادثه غمبار و مصیبت آفرینی، شهدای بزرگواری را تقدیم نموده اند.

در ادامه جلسه هر یک از اعضای این ستاد به بیان دیدگاه های خود درباره برگزاری هرچه با شکوه تر این مراسم پرداختند و در پایان مقرر شد تا یادواره شهدای طلبه و روحانی شهرستان قرچک روز پنجشنبه دهم اسفند ماه بعد از نماز مغرب و عشاء با سخنرانی آیت الله مهدی احدی استاد حوزه و دانشگاه و تلاوت قرآن توسط حجت‌الاسلام سید محمد ‌جواد موسوی درچه‌ای قاری بین المللی قران کریم در مسجد جامع شهرستان قرچک برگزار شود.

گفتنی است شهیدان رجبعلی اسلامی خوزانی، سید علاء ضیاء و محمد ناصر رحیمی سه شهید طلبه و روحانی شهرستان قرچک می باشند ضمن اینکه شهید حجت الاسلام اسلامی خوزانی شهید معرفی شده به عنوان شهید شاخص سازمان بسیج طلاب کشور در سال 1396 می باشد./#

خبرنگار: محمد فرخی

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۵۲۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مجتبی مهدوی ارفع شامگاه جمعه در مراسم یادبود حافظان محراب و منبر قوچان هم‌زمان با شب شهادت امام جعفر صادق علیه الاسلام در بقعه آقانجفی قوچانی اظهار کرد: قرار گرفتن جبهه حق و باطل مقابل یکدیگر از ابتدای تاریخ بشریت تاکنون وجود داشته است و پیروزی انقلاب اسلامی این رویارویی را بیشتر آشکار کرد.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان بابیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی همه تلاش‌ها صورت گرفت تا این انقلاب و تئوری تمدن نوین اسلامی متوقف شود، گفت: بلافاصله پس از پیروزی، تمام ظالمان و مستکبران عالم به حمایت از صدام جمع شدند و جنگ تحمیلی را به وجود آوردند و جریان دفاع مقدس برای این بود که انقلاب اسلامی توسعه پیدا نکرده و به اهدافش نرسد.

وی با یادآوری این موضوع که وقتی جریان باطل به اهداف خود نرسید تهاجم فرهنگی، ناتوانی فرهنگی و قتل‌عام فرهنگی را به وجود آورد، تصریح کرد: این انقلاب با رهبری‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی به مسیر خود در تحقق اهداف و آرمان‌هایش ادامه می‌دهد.

مهدوی ارفع تحقق وحدت امت اسلامی برای تشکیل جبهه‌ای واحد برای مقابله با استکبار را یکی از اهداف مقام معظم رهبری دانست و خاطرنشان کرد: ایجاد محور مقاومت در میان کشورهای اسلامی وظیفه و تکلیفی بوده که از ابتدای خلقت همه انبیای الهی به دنبال آن بودند یعنی خط مبارزه دائمی و خستگی‌ناپذیر انجام شود.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه در چله دوم انقلاب باید منشور ترسیمی رهبر معظم انقلاب اسلامی را سرلوحه اقدامات و فعالیت‌های خود قرار دهیم هم در خودسازی هم تمدن سازی و…، ادامه داد: باید با استفاده از ظرفیت رسانه‌ای منبر به تبیین ارزش‌های و آرمان‌های اسلام پرداخته شود و زمینه رهبری مردم را به سمت انجام‌وظیفه سوق داد.

وی پایگاه مسجد را محور همه فعالیت‌ها خواند که مردم پشتوانه این حرکت هستند و تصریح کرد: توجه به مسجد، محراب و منبر راه حرکت به سمت تحقق ارزش‌های و آرمان‌های اسلام بوده و باید هسته‌های مقاومت فرهنگی، اجتماعی و حتی امنیتی در مسجد شکل بگیرد تا اسلام جهانی شود.

مهدوی ارفع هدایتگری، تحقق حاکمیت الهی و هدایت مردم به سمت سعادت و کمال را هدف بعثت انبیا برشمرد و بیان کرد: فلسفه پیامبران الهی این بود که مردم عبودیت و بندگی خداوند را داشته باشند و از طاغوت، کفر، بی‌دینی و الحاد پرهیز کنند.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه امام صادق (ع) در طول ۳۴ سال امامت خود همواره در مسیر مبارزه با طاغوت و طاغوتیان حرکت کردند، افزود: امام صادق (ع) به دنبال پیاده‌سازی حاکمیت مطلق الهی بر اساس سیره تمدن سازی اهل‌بیت علیهم‌السلام بودند و در این مسیر منظومه فکری و عملی و اجتماعی اسلام را تدوین کردند.

وی با بیان این مطلب که در طول حیات امام صادق (ع) بیش از ۴ هزار نفر شاگردی ایشان را کردند، گفت: امام صادق (ع) در اقدامی راهبردی به بیان احکام فقهی و زندگی به همراه سبک حیات طیبه پرداخته و با بیش از ۳۵ هزار حدیث فقهی به تبیین حاکمیت الهی در عرصه فردی و اجتماعی پرداختند.

مهدوی ارفع تأکید کرد: امام صادق علیه اسلام با تربیت شاگردان شبکه‌ای از مروجان و مبلغان دین اسلام و تفکر شیعی ایجاد کردند که هم زمینه ارتباط شیعیان با مردم فراهم شد هم تشکیلات و سازمانی برای ائمه بعدی به وجود آمد.

کد خبر 6096117

دیگر خبرها

  • دور اول انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه ورامین بدون شکایت برگزارشد
  • دستگاه های اجرایی تنگستان در برگزاری مراسم سوم خرداد همکاری کنند
  • دوره شیخ صدوق دوره انتقال از عصر حضور ائمه (ع) به دوره غیبت
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • حوزه‌های علمیه در مقابل اهداف دشمن رسالت سنگینی دارند
  • دوره شیخ صدوق دوره انتقال از عصر حضور ائمه(ع) به دوره غیبت
  • شیخ صدوق بیش از هزار سال پرچمدار مکتب امام صادق(ع) و سایر اهل بیت(ع) بوده است
  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم
  • یادواره شهدای طلاب و روحانی زرین دشت برگزار شد
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد