Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-28@12:46:07 GMT

بیکاری و اختلاف درآمد طبقاتی چالش‌های جامعه

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۵۲۷۳۰

بیکاری و اختلاف درآمد طبقاتی چالش‌های جامعه

پول‌نیوز -معاون معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور، گفت: بیکاری و اختلاف درآمد طبقاتی دو چالش اصلی و مهم در جامعه است.

سید ابوالفضل رضوی در همایش توسعه پایدار روستایی که صبح امروز در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، با اشاره به اینکه با چند چالش مهم روبرو هستیم، اظهار داشت: یکی از آنها چالش بیکاری و اختلاف درآمد طبقات جامعه با هم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور با بیان اینکه شکاف طبقاتی حاصل بیکاری، تبعیض در پرداخت‌ها و حقوق، بی‌نظمی در نوع درآمدها، است، ادامه داد: با این وضعیت ممکن است هرچیزی اتفاق بیفتد.

وی با اشاره به اینکه اگر 3 چالش به هم متصل شوند، رودخانه‌ای طغیان می‌کند، بیان کرد: 3 چالش اشتغال، تبعیض‌های جنسیتی در انتصاب‌ها و به کارگیری نیروها و تبعیض در خدمات سبب طغیان می‌شود، حاشیه نشینی خطرناک نیست، حاشیه‌ها خطرناک است.

رضوی با بیان اینکه در کدام شهر خانواده‌ است که خانه را قانونی ساخته اما سند ندارد، ولی در روستاها این وضعیت وجود دارد که یکی از تبعیض‌ها در حق روستایی‌ها است، اضافه کرد: چرا امروز باید مدیرکل روستایی البرز بگوید که روستایی‌ها سند ندارند که نشانه بی عدالتی است.

وی با اشاره به اینکه چرا روستاها به بالای و زیر 20 خانوار تقسیم می‌شوند، عنوان کرد: اگر روستا کانون تولید و ارزش آفرینی هستند باید به آنها خدمات داده شود.

رضوی با بیان اینکه این نگاه سبب کاهش تولید ملی شده است، افزود: از زمانی که آبادی به روستا تبدیل شده است، تولید ملی کاهش یافته است.

وی با اشاره به اینکه چرا وزارت راه و شهرسازی معاونت روستایی را حذف کرده است، گفت: وضعیت موجود، برای اجرای عدالت به تولیدگاه‌ها یعنی روستاها و تولیدگران یعنی عشایر و روستایی‌ها توجه داشته باشد.

رضوی با بیان اینکه اعتبار اشتغال روستایی از سال 94 آغاز شده‌ است، اضافه کرد: در کشور چند استان دارای درآمد بالا از خانواده روستایی بودند ولی استان‌های البرز، تهران و سیستان و بلوچستان فقیرترین روستاها را دارند.

وی با اشاره به اینکه سهم البرز در بخش روستایی 220 میلیارد تومان است که 150 میلیارد تومان یعنی 70 درصد اعلام شده که 25 درصد در مرحله نخست پرداخت شده است، عنوان کرد: هر استانی که 70 درصد را سریعتر و صحیح تر با اشتغال بیشتر دریافت کند، مابقی در اختیار آن به سرعت قرار می‌گیرد.

رضوی با بیان اینکه البرز به سبب همجوار بودن با تهران از چند جهت می‌تواند الگو شود، ادامه داد: البرز از نظر داروی گیاهی مورد توجه است و در استان البرز می‌توان به سبب برخورداری از طبیعت خوب، یک توقف گاه برای تراکم مسافران جاده‌های شمال کشور در نظر گرفت.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۵۲۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مشاور امور بانوان در وزارت جهاد کشاورزی در کارگاه توانمند سازی بانوان در حوزه حفظ و حراست و توسعه منابع طبیعی در شهر قدمگاه شهرستان زبرخان که با حضور بانوان روستایی عضو خانه‌های هلال روستا این شهرستان برگزار شد گفت: در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت مردم و دولت باهم افزایی و همکاری در کنار یکدیگر قرار گرفته اند تا این طرح بزگ و مهم به مقصد برسد.

طهماسبی مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را مهم ارزشمند دانست و افزود: بانوان روستایی به عنوان جامعه‌ای پر تلاش و مولد نقش مهمی در تولید و کاشت درخت دارند وبازوان توانمند دولت در سرسبزی ایران اسلامی هستند.

مدیر کل منابع طبیعی وابخیزداری خراسان رضوی هم در این کارگاه گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون تعداد ۷ کارگاه توانمند سازی زنان روستایی در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیاد درخت در سطح استان برگزار شده است.

فنودی با اشاره به برگزاری این کارگاه‌ها در شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، بردسکن، ششتمد، صالح آباد و زبرخان افزود: در این کارگاه‌ها تاکنون ۵۵۰ نفر از بانوان روستایی استان آموزش لازم در خصوص تهیه قلمه و تولید نهال و حفاظت از درختان رادریافت کرده اند.

وی گفت: در این کارگاه‌ها تعداد صدهزار گلدان پلاستیکی، قلمه سنجد، ویتکس و بذر گونه‌های بومی شامل بادامشک، آتریپلکس، نارون و ... بین بانوان توزیع شد.

مدیر کل منابع طبیعی وابخیزداری خراسان رضوی افزود: این کارگاه‌ها تاپایان سال به صورت منظم ومستمر در تمام شهرستان‌های استان برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ظرفیت جوانان در رونق اقتصادی بکار گرفته شود
  • تلاش و جدیت برای کاهش نرخ بیکاری
  • تلاش بیشتری برای کاهش نرخ بیکاری کرمانشاه خواهیم کرد
  • رشد ۳ درصدی کاهش نرخ بیکاری در گیلان
  • رشد ۳ درصدی نرخ بیکاری در گیلان
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • ساخت هزار و ۵۰۰ مسکن برای خانواده های کم درآمد مشهدی
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت