Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بندرعباس - ايرنا - همزمان با سفر حجت الاسلام والمسلمين حسن روحاني رييس جمهوري کشورمان به هرمزگان، مرحله تکميلي عمليات احداث فاز سوم طرح توسعه پايانه کانتينري بندر شهيد رجايي آغاز شد.

مديرکل بنادر و دريانوردي هرمزگان عصر چهارشنبه در حاشيه اين مراسم در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: اين طرح با سرمايه گذاري 8 هزار و 600 ميليارد ريال از محل منابع داخلي سازمان بنادر و دريانوردي و بدون استفاده از بودجه هاي نفتي کشور در مدت 36 ماه احداث مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


الله مرداد عفيفي پور تصريح کرد: با بهره برداري از اين طرح در چشم انداز سه سال آينده، ظرفيت بندر شهيد رجايي به عنوان بزرگترين بندر کانتينري ايران از شش ميليون به هشت ميليون کانتينر افزايش خواهد يافت.
وي افزود: در اين طرح يک هزار و 400 متر اسکله جديد در بندر شهيد رجايي احداث مي شود که با پايان آن در مدت 36 ماه، امکان پهلوگيري همزمان سه کشتي بسيار بزرگ اقيانوس پيماي نسل هفتم جهان با 400 متر طول، 17.5 متر آبخور و 18هزار و 400 کانتينر ظرفيت فراهم مي شود.
عفيفي پور بيان داشت: با بهره برداري کامل از اين طرح براي هفت هزار و 500 نفر به صورت مستقيم و غيرمستقيم اشتغالزايي صورت مي گيرد.
مديرکل بنادر و دريانوردي هرمزگان تصريح کرد: با اجراي اين طرح بزرگ دريايي و بندري، گامي مهم براي افزايش سهم ايران در بازار تجارت جهاني و ارتقاي جايگاه بزرگترين بندر کانتينري ايران در ميان 100 بندر برتر دنيا برداشته خواهد شد.
به گزارش ايرنا، کاروان تدبير و اميد به رياست حجت الاسلام والمسلمين حسن روحاني رئيس جمهوري کشورمان امروز چهارشنبه نهم اسفندماه ميهمان مردم هرمزگان است.
در اين سفر 2 روزه 15 طرح مهم با هزينه بيش از 40 هزار ميليارد ريال از جمله فولاد صبا، مرحله جديد بندر شهيد رجايي، پالايشگاه گاز گورزين قشم، طرح افزايش بنزين پالايشگاه نفت بندرعباس افتتاح وعمليات اجرايي 15 طرح ديگر نيز با اعتبار بيش از 2 هزار ميليارد تومان آغاز مي شود.
اين دومين سفر حجت الاسلام والمسلمين حسن روحاني به استان هرمزگان در سال جاري است و رييس جمهوري، نهم و دهم ارديبهشت ماه امسال به بندرعباس سفر کرد که طي آن مرحله اول پالايشگاه ستاره خليج فارس، صبا فولاد خليج فارس و چند طرح عمراني ديگر به بهره برداري رسيد..
احداث زيرساخت هاي فاز 3 بندر شهيد رجايي در جريان نخستين سفر دکتر حسن روحاني رييس جمهوري اسلامي ايران به استان هرمزگان(ششم اسفندماه 92) در دستور کار قرار گرفت و پس از انجام يکسري مطالعات، کمتر از يکسال بعد (بهمن ماه 93)عمليات عمراني اين طرح عظيم بندري با حضور معاون اول رييس جمهوري، شروع شد.
نتيجه اين حرکت راهبردي علاوه بر رونق گرفتن تعاملات بين المللي ايران با کشورهاي غربي در دوره پسابرجام و تامين تجهيزات استراتژيک اسکله هاي فاز 2، ظرفيت مهم ترين بندر کشور به شش ميليون تي.اي.يو کانيتنر افزايش پيدا کرده و مهم تر از همه اينکه، طي سه چهار سال اخير براي جمعيتي نزديک به چهار هزار نفر به صورت مستقيم و غيرمستقيم شغل ايجاد شده که نقطه عطفي در عمل به منويات مقام معظم رهبري در خصوص شعار سال 96 (اقتصاد مقاومتي، توليد و اشتغال) قلمداد مي شود.
7198/7408
* آگاهي از آخرين اخبار استان در کانال تلگرام ايرنا هرمزگان
* لينک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ايميل: irna.hormozgan@yahoo.com
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۵۲۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، ابوطالب گرایلو با اشاره به حماسه‌آفرینی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس، گفت: بندر امام خمینی صحنه رشادت‌های نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در دفاع از امنیت کشتیرانی و صیانت از تجارت دریایی کشور بود.

وی با اشاره به اینکه بندر امام خمینی با آن دوران بسیار فرق کرده است، افزود: آثار و نشانه‌های دوران جنگ تحمیلی از جمله مغروقه‌های موجود در مسیر آبراه خور موسی به منظور ارتقای ایمنی دریایی و تردد انواع شناور‌ها لایروبی شده و بر عمق کانال‌های دسترسی دریایی باهدف عمل به اصول پدافند غیرعامل افزوده شده که با این‌گونه اقدامات در راستای توسعه زیرساخت‌های بندری و دریایی زمینه برای توسعه و رونق فعالیت‌های بازرگانی فراهم شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به امکان تردد شناورهای بالای ۷۰ هزار تن در این مجتمع بزرگ بندری، اضافه کرد: با تقویت زیرساخت‌ها و روساخت‌های بندری، این مجتمع بندری پذیرای کشتی‌هایی با تناژ بالا به منظور تخلیه و بارگیری بخش عمده کالاهای اساسی مورد نیاز کشور است و با توسعه و بهره‌گیری از پایانه‌های مکانیزه ۱۲ میلیون تن بر امکان تخلیه، بارگیری و انبارش کالای اساسی افزوده شده است.

وی با اشاره به طرح اراضی توسعه‌ای بندر با هدف ایجاد زیرساخت‌های بندری به منظور گسترش فعالیت‌های لجستیک بندری، گفت: این بندر در حال حاضر هیچ محدودیتی برای پذیرش شناورها و تخلیه و بارگیری انواع کالاها ندارد و با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و توسعه روساخت‌های بندری این امکان برای تمامی فعالیت‌های بندری و دریایی فراهم شده است.

گرایلو با استناد به آمار و ارقام به ظرفیت‌های متعدد بندری ازجمله برخورداری از یک میلیون و ۱۰۰ هزار متر مربع انبار مسقف برای انبارش کالا، عملکرد تخلیه و بارگیری انواع کالا در سال گذشته را بیش از ۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تن عنوان کرد و افزود: این بندر بزرگ تجاری با برخورداری ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در این بندر با هدف پیاده‌سازی اصول پدافند غیرعامل موجب می‌شود که در مواقع ضروری با استفاده از این امکان زنجیره تأمین کالا و انتقال کالای اساسی به اقصی نقاط کشور دچار اختلال نشود.

وی می گوید: توسعه زیرساخت‌ها و روساخت‌های بندری به منظور رونق فعالیت‌های بازرگانی و اقتصاد دریا محور فرصتی ارزنده و مهم برای نسل‌های آتی کشور است.

ابوطالب گرایلو در ادامه با اشاره به دانش‌آموختگی بخشی از نیروهای حوزه دریایی کشور از جمله مدیران سازمان بنادر و دریانوردی در دانشگاه دریایی امام خمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: همکاری آموزشی و علمی ارتش جمهوری اسلامی به عنوان یکی از اعضای شورای عالی دریایی می‌تواند نقش به سزایی در تأمین نیروهای متخصص دریایی مورد نیاز حوزه دریایی کشور از جمله سازمان بنادر و دریانوردی ایفا کند.

امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی در جمع دانشجویان دانشکده افسری ارتش جمهوری اسلامی که به مدت دو روز در اردوی معارف جنگ یادواره شهید سپهبد صیاد شیرازی شرکت کرده بودند، گفت: آموزش فرهنگ‌ساز است و از درون آموزش فرهنگ به دست می‌آید.

دیگر خبرها

  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • ۱۰۰۰ کانتینر کالای بدون هویت در بندر شهید رجایی شناسایی شد
  • آغاز عملیات تکمیلی ۴ خطه شدن محور خروجی دره شهر به طول ۱۱‌.۵ کیلومتر
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه از فرآیند امور در بزرگترین و تخصصی‌ترین بندر کانتینری کشور
  • دستگاه‌های مسوول در بندر شهید رجایی باید به وحدت رویه برسند
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • نظارت میدانی رییس قوه قضاییه از روند کار بندر شهید رجایی
  • بازدید رئیس قوه قضائیه از بندر شهید رجایی
  • آغاز عملیات اجرایی احداث شهرک داتیک بندرعباس
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی