Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس امور آموزش و فرهنگی سازمان برنامه و بودجه از افزایش رشد ۴۶ درصدی اعتبارات پارک‌ها و ۳۰ درصدی اعتبارات دانشگاه‌ها در بودجه سال ۹۷ خبر داد و گفت: اعتبارات پارک‌های علم و فناوری از ۱۰۰ میلیارد تومان به ۱۴۸ میلیارد تومان و اعتبارات دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از ۵۲۶ میلیارد تومان به ۶۸۲ میلیارد تومان افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر گرایی‌نژاد در پنجاه و یکمین اجلاس معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی با اشاره به بودجه سال ۹۷ وزارت علوم و دانشگاه و پارک‌های علم و فناوری افزود: در بودجه ۱۳۹۷ علی رغم آنکه رشد بودجه هزینه ای کشور ۸ درصد بوده است رشد بودجه موسسات پژوهشی و آموزشی در لایحه دولت ۲۱ درصد نسبت به سال ۹۶ است.

وی ادامه داد: اعتبارات موسسات آموزش عالی  و دانشگاه ها از ۶۳۰ میلیارد تومان به ۷۶۰ میلیارد تومان رسیده است ضمن آنکه خوشبختانه در ردیف های بودجه ای که از سوی مجلس شورای اسلامی مصوب شده ردیف ها و تبصره های خوبی برای موسسات آموزش عالی و دانشگاه های وابسته به وزارت علوم پیش بینی شده است.

به گفته وی اعتبارات پارک های علم و فناوری در بودجه سال ۹۷ رشد ۴۶ درصدی و اعتبارات موسسات و دانشگاه ها رشد ۳۰ درصدی خواهند داشت. به این ترتیب اعتبارات پارک‌های علم و فناوری از ۱۰۰ میلیارد تومان به ۱۴۸ میلیارد تومان و اعتبارات دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از ۵۲۶ میلیارد تومان به ۶۸۲ میلیارد تومان افزایش یافته است.

گرایی نژاد ادامه داد: در کل اعتبارات از ۶۲۷ میلیارد تومان به ۸۳۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

رییس امور آموزش و فرهنگی سازمان برنامه و بودجه خاطر نشان کرد: در زمان تنظیم بودجه در فصل بودجه تلاش شد تا مسایل پژوهش و فناوری کشور به ویژه در حوزه وزارت علوم توجه خاصی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه در این بخش تغییرات لایحه تملک دارایی کاهشی تجربه نمی‌شود، اضافه کرد: بر این اساس ۲۰ میلیارد تومان به پارک‌های علم و فناوری جدید تزریق که این امر موجب شد پارک‌هایی که فاقد فضا بودند دارای ساختمان شدند.

گرایی نژاد، در خصوص اختصاص یک درصد اعتبارات دستگاه‌های اجرایی گفت: همه دستگاه‌های اجرایی مکلف شدند تا یک درصد از اعتبارات خود را برای پژوهش اختصاص دهند که این یک درصد در استان‌ها موقعیت مصرف خوبی نداشت ضمن آنکه دستگاه های اجرایی پروژه های بزرگی نداشتند که این اعتبارات را هزینه کنند و این دستگاه‌ها نیز از این طرح استقبال نکردند.

وی اضافه کرد: برای این منظور این یک درصد به صورت تجمیعی، از شورای برنامه ریزی توسعه استان ها کسر می شود و بعد بر اساس دستور العمل سازمان برنامه و بودجه و با هماهنگی وزارتخانه های علوم و بهداشت، پروژه هایی در راستای رفع چالش های استانی پیشنهاد می شود و دستگاه ها مکلف هستند که اعتبارات این پروژه ها را تامین کنند.

رییس امور آموزشی و فرهنگی سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: از این طریق ظرفیت های دانشی کشور در راستای حل مشکلات کشور استفاده می شود. دستور العمل این طرح آماده شده است.

وی با اشاره به چالش‌های موجود برای تعمیر و نگهداری تجهیزات آزمایشگاهی در دانشگاه ها و موسسات پژوهشی یاداور شد: برای این امر ۵۰۰ میلیون دلار در نظر گرفته شد که چالش‌هایی برای بازپرداخت این اعتبارات وجود داشت؛ چرا که وزارت علوم ظرفیتی نیست که بتواند بازپرداخت آن را تضمین کند.

گرایی نژاد خاطر نشان کرد: از این رو با هماهنگی دولت و مجلس مبلغ یک میلیارد دلار برای تجهیزات دانشگاهی اختصاص یافت و در این مصوبه تضمین و بازپرداخت این اعتبارات از محل بودجه های عمومی تامین خواهد شد.

وی ادامه داد: در تبصره دیگری مبلغ ۱۱۷۰ میلیارد تومان برای تحقیق و توسعه شرکت‌ها و بانک ها و موسسات انتفاعی پیش بینی شده شده است که ۴۰ درصد آنها از طریق دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی هزینه خواهد شد.

این مقام مسئول اظهار کرد: در صورتی که از ظرفیت های بودجه ای خوب استفاده شود ۲ پیام را دارد. یکی اضافه شدن منابع موجود و دیگری آن است که در صورت مثبت بودن عملکرد می‌توان آن را برای سال آتی تکرار کرد.

وی در عین حال با تاکید بر اینکه انتظارات سازمان برنامه و بودجه از دانشگاه‌های کشور انتظاراتی دارد، ادامه داد: انتظار ما از دانشگاه ها این است که مدلی را تعریف کنند و بر اساس آن اعلام کنند که دولت در چه بخش‌های پژوهش و فناوری می تواند ورود پیدا و با چه توجیه اقتصادی از آنها حمایت کند.ژ

گرایی نژاد، با بیان اینکه در ۶ ماه اول سال ۹۷ سازمان برنامه و بودجه به دنبال این مدل است، گفت: در تلاش هستیم تا با تدوین این مدل به سوالات موجود پاسخ دهد.

وی همچنین تاکید کرد: سازمان در تلاش است تا بودجه های سال جاری تا پایان اسفندماه به اعتبارات کامل نزدیک شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۵۳۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، گفت: مرحله اول عملیات واکسیناسیون طرح تکمیلی فلج اطفال در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت هدف کودکان زیر ۵ سال اجرا شد. - اخبار استانها -

حامد جز جلالیان در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در نیشابور،اظهار داشت: با توجه به اینکه بیماری فلج اطفال در کشورهای همسایه به خصوص همسایگان شرقی، به صورت اپیدمی درآمده و از طرفی جابه‌جایی‌های جمعیتی، شهروندان نیشابوری نیز در معرض خطر ورود ویروس فلج اطفال هستند.

وی ادامه داد: در مرحله اول عملیات واکسیناسیون تکمیلی که 2 تا 4 اردیبهشت‌ماه اجرا شد، 118 کودک نیشابوری و 90 کودک غیرایرانی زیر 5 سال علیه این بیماری واکسینه شدند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، گفت: اجرای عملیات تکمیلی واکسیناسیون خانه به خانه فلج اطفال را 14 تیم عملیاتی در مناطق به صورت تیم‌های سیار و بیش از 30 مرکز خدمات جامع سلامت دارای جمعیت اتباع بر عهده داشتند.

جز جلالیان خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح تکمیلی  واکسیناسیون فلج اطفال از 30 اردیبهشت‌ماه تا یکم خردادماه در نیشابور اجرا خواهد شد.

وی عنوان کرد: این پوشش با  مشارکت خوب شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، زبرخان و میانجلگه میسر شده است.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • کلنگ‌زنی پارک دادا و کاکا در بندرعباس
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • ️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟