Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: همزمان با نخستین روز از سفر رئیس جمهور به هرمزگان ۱۵ پروژه و طرح ملی در این استان افتتاح و ۱۵ طرح دیگر نیز عملیات اجرایشان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، افتتاح مرحله نخست کارخانه صبا فولاد خلیج فارس بندرعباس نخستین پروژه ای بود که عصر امروز توسط رئیس جمهور افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مرتضی یزدخواستی، مدیرعامل کارخانه صبا فولاد خلیج فارس در حاشیه این مراسم، گفت: در مرحله نخست این کارخانه، یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن آهن اسفنجی به شکل بریکت گرم تولید می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه برای نخستین بار در کشور است که در این کارخانه آهن اسفنجی به شکل بریکت گرم تولید می‌شود، از ماندگاری بالا و مقاومت در برابر اکسید شدن و زنگ زدگی به عنوان از مهمترین ویژگی‌های بریکت گرم یاد کرد.

 

 

یزددرخواستی با بیان اینکه ظرفیت این کارخانه تولید پنج میلیون تن مقاطع فولادی در سه مرحله است که در مرحله نخست آهن اسفنجی تولید می‌شود، عنوان کرد: برای ساخت این کارخانه پنج هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

 

وی گفت: با بهره برداری از این کارخانه برای ۳۵۰ نفر به صورت مستقیم و چهار هزار نفر به صورت غیرمستقیم شغل ایجاد شده است.

 

مدیرعامل کارخانه صبا فولاد خلیج فارس با اذعان به اینکه نخستین محموله صادراتی بریکت گرم این شرکت در دی ماه سال 96 به خارج از کشور صادر شده است، اظهار کرد: وزن این محموله حدود ۳۰ هزار تن بود که به مقصد کشور‌های آسیایی بارگیری و ارسال شد.

 

آغاز به کار مرحله تکمیلی فاز سه پایانه کانتینری بندرشهید رجایی دومین طرح بزرگ ملی بود که با حضور دکتر روحانی کلید خورد.

 

اله مراد عفیفی پور، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: مقدمات مرحله نخست احداث زیر ساخت های فاز سه بندر شهید رجایی در جریان نخستین سفر رییس جمهور به استان هرمزگان در دستور کار قرار گرفت و پس از انجام مطالعات، کمتر از یکسال بعد، عملیات عمرانی آن با حضور معاون اول رییس جمهور شروع شد.

 

وی افزود: پیش از این اجرای فاز ۲ مجتمع بندری شهیدرجایی به طول ۲۰۲۰ متر اسکله با آبخور ۱۵,۵ متری و محوطه سازی ۵۳ هکتار از اراضی پسکرانه و لایروبی ۷ میلیون متر مکعب حوضچه به مبلغ ۲۲۵ میلیون یورو و اجرای مرحله اول فاز ۳ به طول ۲۸۰ متر اسکله دیافراگمی با آبخور ۱۵.۵ متری و لایروبی ۲.۲ میلیون متر مکعب حوضچه و ساخت ساختمان اداری و سوله تعمیرگاه به مبلغ ۵۸ میلیون یورو مدنظر قرار گرفته است.

 

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان تصریح کرد: در این فاز با تکیه بر دانش متخصصان ایرانی و بهره گیری از تجهیزات و فن آوری های روز دنیا، ۱۴۰۰ متر اسکله جدید در بزرگترین بندر بازرگانی ایران طی ۳۶ ماه آینده ساخته شود .

 

وی اضافه کرد: با بهره برداری کامل از این زیرساخت بندری، به صورت همزمان سه کشتی بسیار بزرگ اقیانوس پیمای نسل هفتم جهان می توانند با ۴۰۰ متر طول و آبخور ۱۷,۵ متری با ظرفیت ۱۸ هزار ۴۰۰ کانتینر در این اسکله ها پهلو گیرند.

 

به گفته عفیفی پور؛۱۲۰ هکتار محوطه کانتینری نیز برای راه اندازی یک ترمینال جدید کانتینری در پسکرانه بندر هم آماده می شود و لایروبی چهار میلیون متر مکعب از حوضچه جمعاً به مبلغ ۱۰ هزار میلیارد ریال از دیگر برنامه هایی است که در دستور کار قرار می گیرد.

 

وی اظهار کرد: با تأمین تجهیزات استراتژیک اسکله های فاز ۲ ، ظرفیت کانتینری مهم ترین بندر کشور به ۶ میلیون TEU افزایش پیدا کرد و مهم تر اینکه، طی چهار سال اخیر برای جمعیتی نزدیک به ۴ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد شد.

 

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: بودجه عملیات اجرایی فاز ۳ بندر شهید رجایی با سرمایه گذاری ۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از محل منابع داخلی سازمان است و این درحالی می باشد که اعتبار ساخت آن بدون استفاده از بودجه های نفتی کشور است.

 

وی اذعان کرد: در چشم اندازی سه ساله، ظرفیت کانتینری این بندر از شش به هشت میلیون TEU افزایش می یابد و از سوی دیگر، پس از پایان دوره بهره برداری کامل، پایانه جدید برای جمعیت چشمگیری نزدیک به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر به مستقیم و غیرمستقیم اشتغال ایجاد می کند.

 

 

افتتاح بخش تصفیه نفتای سبک واحد ایزومریزاسیون، طرح افزایش ظرفیت و بهبود کیفیت بنزین پالایشگاه بندرعباس با ظرفیت ۲۰ هزار بشکه در روز از دیگر برنامه های عصر امروز سفر رئیس جمهور به استان هرمزگان بود.

 

هاشم نامور، مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس در حاشیه این مراسم، مهمترین وظیفه بخش تصفیه نفتای سبک (LNHT) را تصفیه نفتای سبک ورودی به واحد ایزومریزاسیون و حذف آلاینده‌های آن بویژه گوگرد، نیتروژن، اکسیژن و کلر ذکر کرد.

 

وی افزود: واحد ایزومریزاسیون از واحد‌های طرح افزایش ظرفیت و بهبود کیفیت بنزین پالایشگاه بندرعباس است که از دو ﺑﺨﺶ اصلی پیش ﺗﺼﻔﯿﻪ هیدروژنی ﻧﻔﺘﺎی سبک (LNHT) و بخش ایزومر سازی پنتان و هگزان موجود در نفتای تصفیه شده (Isomerization) تشکیل شده است.

 

وی با بیان اینکه با راه اندازی کامل ایزومریزاسیون کیفیت بنزین تولیدی در پالایشگاه نفت بندرعباس ارتقاء یافته و مطابق با استاندارد یورو ۴ خواهد شد، اظهار کرد: در بخش ایزومریزاسیون ارتباطات تمام تجهیزات ثابت و دوار شامل کمپرسورها، کوره ها، پمپ ها، فن‌های هوایی، ظروف، برج‌ها و راکتور‌ها بر قرار شده و تست‌های مکانیکال و نشتی مسیر‌ها نیز با موفقیت اجرا شده است.

 

نشست با نخبگان و فرهیختگان استان هرمزگان در تالار شهید آوینی پایان بخش برنامه های روز نخست سفر دکتر روحانی به هرمزگان است.

 

حضور در نشست شورای اداری استان هرمزگان و نشست خبری از برنامه های دومین روز از سفر رییس جمهوری به استان هرمزگان است.

 

یادآور می شود: رئیس جمهور ظهر پنجشنبه بندرعباس را به مقصد تهران ترک می‌کند.

 

 

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۵۴۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد

واحد تحقیق و توسعه (R&D) شرکت دانش بنیان آوان بهمن شیمی،در مسیر توسعه محصولات دانش بنیان دارویی، یکشنبه 9 اردیبهشت 1403، طی مراسمی  با حضور دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.

بخش R&D آوان بهمن شیمی مجهز به مدرن‌ترین تجهیزات و فناوری‌های روز دنیا بوده و توسط تیمی از متخصصان برجسته در حوزه شیمی و داروسازی در حال توسعه مولکول‌های دارویی است. این بخش وظیفه توسعه مواد اولیه دارویی جدید و همچنین بهینه‌سازی روش‌های تولید محصولات موجود را بر عهده دارد.

دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با تاکید بر حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و نوآور در حوزه سلامت گفت: در کشور ما رویکرد جدیدی به علم و فناوری وجود دارد که مسیر را تغییر داده و تبدیل علوم به فنون در دستور کار مراکز علمی قرار گرفته است. دانشگاه‌ها فقط تا سطحی، فناوری را خلق می‌کنند و پس از آن نیاز است تا بخش خصوصی و صنایع در کنار یکدیگر قرار گیرند و بر اساس قانون و مسیر مشخص تولید دانش بنیان رشد و جهش یابد.

دکتر محمد رضا عبدالهی، مدیر عامل شرکت آوان شیمی، در سخنانی در این مراسم، ضمن ابراز خرسندی از افتتاح بخشR&D ، گفت: «ما متعهد به تولید مواد اولیه دارویی با کیفیت بالا و مطابق با استانداردهای بین المللی هستیم. افتتاح این بخش، نقطه عطفی در مسیر این تعهد است و امیدواریم که با کمک این بخش، بتوانیم با توسعه و بهینه سازی محصولات جدید نقشی موثر در ارتقای سطح سلامت جامعه ایفا کنیم.»

وی افزود: «آوان شیمی همواره با توسعه دانش فنی محصولات ارزشمند با کیفیت و اثربخش، در جهت تامین با ثبات و امن دارویی و همچنین کاهش وابستگی کشور در زمینه مواد موثره داروئی گام بر می‌دارد. مبنا قرار دادن تحقیقات در خدمت تولید صنعتی در این شرکت از ارزش‌های اصلی  است».

دکتر عبدالهی اضافه کرد: «از دیگر اهداف استراتژیک شرکت و در راستای ارتقاء نظام سلامت کشور، می‌توان به ایجاد سایت تولیدی مطابق با اصول GMP برای تولید محصولات High-Potent و LVHV به منظور امکان تولید محصولات درمانی در حوزه‌های جدید اشاره کرد».

مدیرعامل آوان شیمی با تاکید بر اهمیت محصولات دانش بنیان افزود: « بر اساس تأییدیه معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، شرکت آوان شیمی تاکنون موفق به اخذ گواهی دانش بنیان 3 محصول خود گردیده و اقدامات لازم جهت اخذ تائیدیه دانش بنیان 6 محصول دیگر نیز در حال انجام است. لازم به ذکر است این شرکت برای اولین بار در کشور، اقدام به تولید و فروش مولکول تلمیزارتان به عنوان یکی از محصولات جدید دسته قلبی و عروقی با هدف کنترل فشارخون نموده است».

در حال حاضر 30 مولکول در پایپ لاین توسعه شرکت آوان شیمی قرار دارد که از این تعداد، 4 مولکول در مرحله تولید و فروش صنعتی، 11 مولکول در مرحله اخذ پروانه فروش در سال جاری، 9 مولکول در مرحله توسعه دانش فنی و 6 مولکول در فاز بررسی اولیه است.

در راستای توسعه همکاری و مشارکت‌های علمی، کمک به اقتصاد دانش بنیان و ایجاد ارتباط موثر مابین صنعت و دانشگاه، همکاری با مراکز دانش نهاد و اساتید دانشگاهی و مراکز علمی و تحقیقاتی نیز در  حال انجام است و همچنین شش پروژه توسعه محصول به منظور همکاری با دانشگاه‌ها و متخصصین کشور برای سال جاری تعریف شده است.

افتتاح بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی گامی بلند در مسیر ارتقای سطح سلامت جامعه از طریق تولید مواد اولیه دارویی باکیفیت و مبتنی بر نوآوری است.

درباره شرکت آوان بهمن شیمی

شرکت آوان بهمن شیمی به عنوان شرکتی دانش بنیان، تحقیقاتی و تولیدی از ابتدای سال1400در صنعت داروسازی کشور و در حوزه تولید مواد موثره داروئی فعالیت خود را آغاز نموده است. این شرکت با رویکرد نوآورانه و مطابق با استانداردهای بین المللی، یکی از شرکت‌های تامین کننده مواد موثره داروئی است که در حوزه‌های درمانی مختلف نظیر دیابت، کاردیولوژی، نورولوژی، ایمونولوژی و آنکولوژی در حال فعالیت است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ‌زنی شد
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ زنی شد/تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین در روز
  • تضمین حیات شهری با افزایش درختان
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد