Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@06:59:39 GMT

کانون کارآفرینان استان زنجان یک مجموعه عملیاتی است

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۵۵۶۶۱

کانون کارآفرینان استان زنجان یک مجموعه عملیاتی است

به گزارش خبرنگار ایلنا از زنجان، صمد یوسفی‌اصل در نشست مشترک شهردار و رئیس شورای‌شهر زنجان با اعضای هیأت‌مدیره کانون کارآفرینان استان زنجان و بازدید از واحدهای کسب و کار پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه اظهار کرد: اگر مقرر به انجام اقدامی موثر در زنجان است، این مهم به دست خود مردم زنجان رخ خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کانون کارآفرینان استان زنجان یک مجموعه عملیاتی است، تصریح کرد: این مجموعه متشکل از کسانی بوده که به صورت عملیاتی کارآفرینی کرده‌اند.

رئیس کانون کارآفرینان استان زنجان با اشاره به اینکه بر اساس آمار در دو سال گذشته حجم سرمایه‌گذاری صنعتی در استان زنجان 5 هزار میلیارد تومان بوده، ابراز کرد: مردم نیز در حدود همین رقم سرمایه را در بانک‌ها دارند که اگر فرهنگ‌سازی شود تا سرمایه مردم وارد صنعت و ... شود، مشکلات زنجانی‌های به دست خود مردم زنجان حل خواهد شد.

یوسفی‌اصل با بیان اینکه کانون کارآفرینان آمادگی برگزاری همایشی برای تبیین موضوع مذکور را برای مردم داریم، خاطرنشان کرد: کانون کارآفرینان آشنایی با کارآفرینان برتر کشوری را برای علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب و کار آغاز کرده است.

وی ادامه داد: در همین راستا کانون کارآفرینان استان زنجان از کارآفرینان برتر کشوری دعوت کرده و آنها را به زنجان آورده و از تجربیات آنها برای علاقه‌مندان استفاده می‌کند.

رئیس کانون کارآفرینان استان زنجان با تاکید بر اینکه صداوسیما در بحث فرهنگ‌سازی تاثیرگذاری بالایی دارد، اظهار کرد: اما باید دید جایگاه این رسانه در بحث اشتغال چگونه بوده است؟

وی با بیان اینکه پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان سه ساختمان مرکز رشد دارد، تصریح کرد: ساختمان مرکزی در دانشگاه تحصیلات تکمیلی، یک ساختمان در انصاریه زنجان و یک ساختمان نوساز دیگر این سه مجموعه را تشکیل داده و برنامه‌های مرکز در آنها پیگیری می‌شود

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۵۵۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد

رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان شمالی، گفت: سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد. - اخبار استانها -

مرتضی بهزادفر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، با اشاره به نامگذاری سال 1403 به نام جهش تولید با مشارکت مردم، اظهار داشت: براساس ابلاغ سیاست‌های کلی در هر دو مورد بر موضوعات کلیدی نظیر پیشرفت اقتصادی توام با عدالت و مردمی‌سازی اقتصاد به عنوان هسته‌های اصلی و نقش مردمی به صورت ویژه تاکید شده است.

وی با بیان اینکه در برنامه پنجم و ششم توسعه توجه به سهم تعاونی‌ها به عنوان الگوی اصلی مردمی‌سازی اقتصاد تاکید زیادی شده، اما توفیقی در این موضوع حاصل نشده است، افزود: با سیاست‌های کلان و برنامه‌ریزی‌هایی که اکنون در زمینه مردمی‌سازی انجام شده و تاکیدات مقامات عالی رتبه کشور بر تدوین سند اجرایی یک ساله زمینه تحقق این مهم در استان و کشور فراهم شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان به ابلاغ بخش‌نامه در قالب تدوین سند از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به استان‌ها در جهت تحقق جهش تولید با مشارکت مردم اشاره کرد و افزود: در این برنامه بر رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال، شیوه‌ها و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم ، فعالان اقتصادی و نخبگان، برنامه رشد اقتصادی، حفظ محیط زیست، حمایت از توسعه و تجاری‌سازی فناورهای راهبردی، توجه به زنجیره‌های ارزش صنایع استان و توجه به نقش‌آفرینی پارک علم و فناوری و ظرفیت نخبگان و صنایع خلاق و غیره تاکید شده است. 

وی ادامه داد: در این سند بر احیای واحدهای راکد و نیمه تعطیل، توسعه تعاونی‌ها، مشارکت صندوق‌ها، بانک‌های خصوصی، بیمه‌ها و ابزار و شیوه‌های نوین تامین مالی و اتمام پروژه‌های نیمه تمام که نقش پیشران اقتصادی در استان دارند نیز توجه ویژه شده است.

بهزادفر اضافه کرد: برنامه رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم پیشرفت و سند آمایش در برنامه اولیه پیشنهادی و عملیاتی این سازمان در قالب 8 بسته، محور اساسی جهش تولید در استان تهیه شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی، تصریح کرد: رویکرد سازمان برنامه و بودجه، برنامه‌ریزی برای انجام اقداماتی است که قابلیت اجرایی یک ساله داشته باشد تا نتیجه این اقدامات زودتر به منصه ظهور برسد.

بهزادفر با بیان اینکه توجه به توانمند سازی جوامع محلی در روستاهای استان به صورت ویژه در دستورکار قرار گرفته است، افزود: 30 درصد اقتصاد مردم استان وابسته به روستا است و فعالیت بخش کشاورزی برای استان یک محور مهم رونق اقتصادی و زمینه مشارکت مردم با رویکرد تحقق شعار سال است.

وی تصریح کرد:در همین راستا توسعه اشتغال و اجرای طرح توان‌افزایی جوامع محلی مورد توجه جدی قرار گرفته و تاکنون سند توسعه اشتغال برای 500 روستای استان اجرا شده است.

انتهای پیام/311/

دیگر خبرها

  • کارگروه اقتصاد دریامحور هنوز خروجی عملیاتی نداشته است
  • ۲۵ هزار نفر به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند
  • بازدید مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری تهران از سه پروژه
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند
  • امدادرسانی٩تیم عملیاتی هلال احمربه مردم زرند/تخلیه آب منازل
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد
  • مدارس، کانون مردمی‌سازی سلامت است
  • شعار سال، یک دستور عملیاتی است
  • شعار سال یک دستور عملیاتی است