Web Analytics Made Easy - Statcounter


اولین همایش کارآفرینی و مشاغل مرتبط با تاریخ در دانشگاه پیام نور تهران جنوب برگزار شد.

به گزارش امتداد نیوز؛ اولین همایش کارآفرینی و مشاغل مرتبط با رشته تاریخ با عنوان چهار فنجان کار، با طعم تاریخ در دانشگاه پیام نور تهران جنوب با حضور اعضاء هیات علمی رشته تاریخ و دانشجویان این رشته برگزار شد.

دکترمحسن بیگدلی دبیر اجرایی همایش چهار فنجان کار،با طعم تاریخ و مدیر گروه رشته تاریخ دانشگاه پیام نور استان تهران، هدف از برگزاری این همایش را آشنایی دانشجویان رشته تاریخ با مشاغل مرتبط با این رشته و فضاهای خلق ایده و کارآفرینی اظهار کرد و گفت: رشته تاریخ از جمله رشته های است که متخصصین آن با چشمان باز و فکور نسبت به رخدادهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی می توانند نقش موثر و بسزایی در جامعه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر بیگدلی افزود: قطعاً یک کارشناس رشته تاریخ می تواند آینده ای بسیار روشن با هویت سازی و با ایجاد فرهنگی مبتنی بر فرهنگ ایرانی و اسلامی برای جامعه رقم زند.

دکتر عنایت ا… نجیب زاده رییس دانشگاه پیام نور تهران جنوب در ادامه این همایش گفت: خیلی از کسانی که در حوزه علوم انسانی فعالیت می کنند معتقد هستند که در حوزه علوم انسانی چه در بخش علوم اجتماعی، اقتصادی، مدیریت، تاریخ و … افراد می توانند وارد بحث کارآفرینی شوند و نهایتاً با خلاقیت و پردازش ایده های خود منتج به ایجاد مشاغل مختلف شوند.

وی اظهار داشت: ما معتقد هستیم که کارکرد علوم انسانی بصورت ویژه و اختصاصی فقط در حوزه کتاب و دانشگاه نیست، بلکه علوم انسانی می تواند بعنوان پیوست فرهنگی در حوزه های مختلف وارد مباحث کارآفرینی شود.

دکتر نجیب زاده تصریح کرد: برای اینکه خلاقیت یا ایده ای تبدیل به کار شده و تولید ثروت کند علوم انسانی می تواند در کنار دیگر علوم بعنوان پیوست فرهنگی قرار گیرد که باعث داشتن مسیر و سرانجام بهتری در جامعه می شود.

دیگر سخنران این همایش دکتر هوشنگ خسروبیگی عضو هیات علمی گروه تاریخ و رئیس بخش علوم اجتماعی دانشگاه پیام نور با طرح این سوال که تاریخ به چه کار می آید؟ گفت: شاید مستندترین و قدیمی ترین پاسخ به این سوال در قرآن کریم و نهج البلاغه تحت عنوان عبرت گرفتن از تاریخ  بعنوان یکی از فایده مندی های تاریخ مطرح شده باشد.

دکتر خسروبیگی گفت: تاریخ هویت بخش است که اصلی اساسی در فایده مندی تاریخ است، همان گونه که انسان بدون شناسنامه فاقد هویت است جامعه ی بدون تاریخ نیز هویت ندارد، کما اینکه آن جوامعی که تاریخ ندارند، هویت سازی می کنند، پس این یک نیاز است.

رئیس بخش علوم اجتماعی دانشگاه پیام نور تصریح کرد: این نیاز، نیازی اساسی است که هر جامعه به آن نیاز دارد، که باید این هویت را غنا ببخشد و میراث داری بکند، وظیفه ما تاریخی ها میراث داری این هویت است.

وی افزود: از جمله دانش های جدید در قلمرو تاریخ، تاریخ کابردی (Applied History) است که مفهومیست برای ساختن بهتر کنونی جامعه و درک صحیح از آینده، در واقع بدون نگاه به گذشته نمیتوان آینده را ساخت، یکی از اهداف تاریخ کاربردی همین درک صحیح از آینده است.

دکتر خسروبیگی در تشریح تاریخ کابردی بیان داشت: تاریخ کابردی سه رکن دارد: ۱-دانش تاریخی ۲- خلاقیت ۳- کارآفرینی ، در بطن کارآفرینی بررسی نیازها وجود دارد. با بررسی نیازهای یک جامعه و شناسایی نیازها می توان بسترهایی برای خلق ایده ها و کارآفرینی در حوزه تاریخ ایجاد کرد.

دکتر مسعود توفیقی رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور استان تهران در ادامه بیان داشت: کارآفرینی یعنی در صحنه های جدیدی که در دنیای جدید بلوغ و ظهور پیدا کرده، در واقع عرصه های نوینی برای تبلور کارآفرینی در حوزه علوم انسانی شکل گرفته است.

دکتر توفیقی گفت: امروزه در حوزه های مختلفی از علوم انسانی استفاده می شود، بعنوان مثال انیمیشن هایی که مرزهای رویا و واقعیت را درنوردیده اند و صحنه های جدیدی را در زندگی بشر بوجود آورده اند و شما با انیمیشن ها ارتباط برقرار می کنید، بخشی از اینها را چیزی می سازد که به کمک کامپیوتر مقدور نیست، آنچه حاصل شده استفاده از ایده ها و نوآوری هایی است که در حوزه علوم انسانی برای تولید محتوا اتفاق می افتد

وی در ادامه افزود: ایجاد روحیه کار گروهی و شکل دادن به گروه های کسب و کار که ضلع های مختلفی از جمله دانش آموختگان علوم انسانی و رشته تاریخ می تواند داشته باشد از جمله موضوعاتی است که می توان با تقویت آن به کارآفرینی کمک کرد.

در ادامه همایش چهار فنجان کار، با طعم تاریخ، چهار تن از دانشجویان کارآفرین موفق تهران جنوب به بیان ایده ها و تجربیات کارآفرینانه خود در حوزه های گردشگری، فناوری و امور فرهنگی پرداختند.

true برچسب ها : تاریخ معاصر عنایت الله نجیب زاده کارآفرینی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۵۵۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ

سعید آزادیان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی مأموریت گرا سیاست‌های توسعه‌ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه‌ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه مأموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان‌ها و بر اساس نگاه مأموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحدهای مرکز استان‌ها و واحدهای بزرگ‌تر ادغام کرده ایم.

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استانداردهایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت‌هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتاً مجوز همه رشته محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تأیید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلاً در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می‌شوند معمولاً به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می‌کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • رسالت‌ مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن یاد شهداست
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری