Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@09:32:51 GMT

خشونت جنسی در رابطه زناشویی

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۵۶۴۹۵

خشونت جنسی در رابطه زناشویی

رابطه زناشویی را می توان یکی از بخش های مهم ازدواج دانست و بی شک این نوع رابطه نقش بسیار مهمی در استحکام بنیان خانواده دارد، ولی با این حال زوج های زیادی بدون توجه عمیق به روابط زناشویی و بدون رابطه درست جنسی در کنار هم زندگی می کنند.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، گاهی برخی درخواست های نامتعارف که از سوی یکی از طرفین رابطه زناشویی مطرح می شود می تواند این بخش حیاتی را تحت تاثیر قرار داده و علاقه و رغبت زوجین به رابطه را از بین برده و حتی در مراحل پیشرفته تر باعث آزار آنان شود؛ تحقیقات نشان داده است درصد زیادی از ازدواج هایی که متاثر از این نوع روابط جنسی نامتعارف می شوند به سردی و نهایتا طلاق گراییده و این شکست عاطفی زندگی فرد را برای همیشه تحت تاثیر خود قرار می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالعات میدانی در ارتباط با این انحرافات در کشور ما انجام نشده هرچند کمتر کسی است که از میزان تاثیر روابط جنسی بین زوجین در پایداری یک زندگی شاد و موفق آگاه نباشد؛ در دین مبین اسلام و همچنین فرهنگ‌ غنی ایرانی نیز برخلاف نگرش‌های متفاوتی که در نقاط مختلف جهان نسبت به آمیزش جنسی دیده می‌شود، حفظ کرامت و حرمت انسانی به بهترین نحوه ممکن مورد توجه قرار گرفته است اما این مهم نباید ما را از توجه به برخی انحرافات هرچند اندک، که متاسفانه به دلیل ناآگاهی دامنگیر برخی افراد جامعه شده است، غافل کند.

براساس داده های به دست آمده از مراجعین به مراکز مشاوره، آزار جنسی در کودکی یکی از علل گرایش به این روابط جنسی نا متعارف در بزرگسالی است به گونه ای که در افراد در معرض آزار جنسی، احتمال اینکه این افراد خود بخواهند دیگران را آزار دهند وجود دارد و در مواردی مشاهده شده است که مرد، زن را با اصرار به گونه ای از انحراف جنسی ـ که یک نوع خشونت جنسی محسوب می شود ـ مجبور کرده است.

علت دیگر بروز این انحرافات سخت گیری های غیراصولی والدین بر فرزندان است که این نقیصه موجب تلاش افراد برای مقابله با این عقده ها در دوره بزرگسالی و نمود این سخت گیری در دوره بزرگسالی در قالب سعی در داشتن روابط جنسی نامتعارف است.

دیدن فیلم های پورن و الگو برداری از آنها را می توان از دیگر علل بروز انحرافات جنسی بخصوص در روابط زناشویی دانست؛ مغز انسان دارای نورون های آیینه ای است و تحت تاثیر این نورون ها هرآنچه را که فرد می بیند، سعی بر تکرار آن را دارد البته در این خصوص هم می توانیم به نظریه های یادگیری مشاهده ای اشاره کنیم که در این نظریه ها ما شاهد این هستیم که هرآنچه را که فرد مشاهده می کند یاد می گیرد و عملی می کند.

اما در ارتباط با علل گرایش به انواع انحرافات جنسی می توانیم به این مساله اشاره کنیم که بعضی از افراد به غلط، داشتن این نوع تفکرات را نشان روشنفکری می دانند و تصور می کنند از این طریق با دنیای سنتی خداحافظی می کنند!

همچنین هیجان خواهی بالا و ایجاد تنوع، افراد مبتلا به این انحرافات را به سمتی سوق می دهد که نیاز خود را به شیوه غلط ارضا کنند.

کمرنگ شدن ارزش های فرد یا نداشتن چارچوب های تربیتی مناسب باعث می شود فرد مثل بیدی که با هر بادی به لرزه می افتد، شبیه شده و برای خود مدل های مختلفی از رابطه تعریف کند که از یک ارزش خاص اعتقادی، اخلاقی یا علمی برخوردار نیستند، هرچند جلب توجه از طریق انجام کارهای نامتعارف، کنجکاوی و یا کمبودهای شخصیتی در فرد را نیز باید به موارد پیشین و علل گرایش به این نوع انحراف جنسی اضافه کرد.

آنچه در مراجعین مراجعه کننده به مراکز مشاوره متعاقب انجام رفتارهای نامتعارف به وفور دیده می شود، احساس گناه است به طوری که شاید در آن لحظه فرد خواهان برقراری این نوع روابط بوده باشد، اما پس از آن احساس گناه شدید می کند به گونه ای که حتی مواردی از خودکشی نیز در این افراد دیده شده است.

کم شدن تعهد به رابطه قانونی، شرعی و عرفی ازدواج و ایجاد بی اعتمادی بین زوجین، کم رنگ شدن صمیمیت بین زوجین و سرد شدن نسبت به همسر و بسیاری دیگر از مشکلات روحی روانی که در نهایت منجر به سست شدن بنیان خانواده، ترویج تنوع طلبی و استمرار انحرافات جنسی که چه بسا به رفتارهای دیگر نیز کشیده می شوند در کنار دور شدن از هدف اصلی ازدواج که همانا ایجاد و تقویت آرامش و مودت و عشق در زوجین است را می توان از مخاطرات جدی گرایش به این نوع از انحرافات در زندگی زناشویی عنوان کرد.

بنابراین ضرورت دارد از یک سو از طریق رسانه های جمعی که از نظرات کارشناسی آگاهان امر تغذیه می شوند اطلاع رسانی درست و به موقع در این خصوص در سطح جامعه و به خصوص در میان زوجین صورت گرفته و از دیگر سو متولیان امر و دست اندرکاران امور اجرایی نیز با دیدی باز و سعه صدر در جهت برداشتن گام های عملی برای کاهش این نوع از آسیب های اجتماعی اقدامات لازم را بر حسب وظیفه ذاتی خود به عمل آورند.

منبع:سلامت آنلاین

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۵۶۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر

سوار شدن آسانسور برای راحتی فوق‌العاده است، اما یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که هیچ کمکی به طول عمر شما نمی‌کند بلکه در عوض، محققان دریافته‌اند که انتخاب پله‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا زندگی طولانی‌تری داشته باشید، به طور خاص، بالا رفتن از چند پله در روز، خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ ر

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دکتر سوفی پادوک (Sophie Paddock)، نویسنده این مطالعه از دانشگاه آنگلیا شرقی و بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک و نورویچ می‌گوید: اگر هر دو گزینه پله‌ها یا آسانسور را دارید، به سراغ پله‌ها بروید، زیرا این کار به قلب شما کمک می‌کند. حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالا رفتن از پله‌ها می‌تواند یک هدف دست یافتنی برای فعالیت‌های روزانه باشد.

به نقل از اس‌اف، اگرچه بیماری‌های قلبی عروقی علت اصلی مرگ و میر در ایالات متحده هستند، اما محققان می‌گویند که ورزش منظم می‌تواند به پیشگیری از آن کمک کند. متأسفانه، مطالعه جدیدی که در مجله ESC Preventive Cardiology ۲۰۲۴ ارائه شده است، خاطرنشان می‌کند که از هر چهار فرد بزرگسال در سراسر جهان، یک نفر از سطوح توصیه شده فعالیت بدنی برخوردار نیست.

در ایالات متحده بزرگسالان باید هر هفته حدود ۱۵۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط داشته باشند. این حدود ۳۰ دقیقه پیاده‌روی سریع در روز برای مدت پنج روز است. همچنین اضافه کردن دو روز فعالیت‌های تقویت عضلانی توصیه می‌شود که در آن همه گروه‌های عضلانی اصلی از جمله پاها، باسن، پشت، شکم، سینه، شانه‌ها و بازوها درگیر شوند.

دکتر پادوک خاطرنشان می‌کند که بالا رفتن از پله‌ها شکلی آسان و قابل دسترس از ورزش است که افراد می‌توانند در هر مکانی انجام دهند از ساختمان آپارتمانی خود گرفته تا پارک‌های شهری. با در نظر گرفتن این موضوع، این مطالعه جدید به بررسی تأثیر بالا رفتن از پله بر طول عمر و سلامت قلب پرداخت.

این گروه ۹ مطالعه قبلی را در مورد بالا رفتن از پله‌ها با بیش از ۴۸۰ هزار شرکت‌کننده جمع‌آوری کردند. این مطالعات مجموعه وسیعی از شرایط را مورد بررسی قرار داد و درمورد تعداد پله‌هایی که شرکت‌کنندگان از آن بالا رفتند یا سرعتی که از آن پله‌ها بالا رفتند، تفاوتی قائل نشد. این ۹ گزارش شامل افراد سالم و همچنین افراد مبتلا به بیماری شریانی محیطی یا سابقه حملات قلبی بود. شرکت کنندگان از ۳۵ تا ۸۴ سال سن داشتند.

به طور کلی، این مطالعه جدید نشان داد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش ۲۴ درصدی خطر مرگ به هر دلیلی ارتباط دارد. شرکت کنندگان همچنین ۳۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی قرار گرفتند. علاوه بر این، بالا رفتن از پله‌ها به این شرکت‌کنندگان کمک کرد تا از برخی از عوارض عمده بیماری‌های قلبی عروقی، از جمله حمله قلبی، نارسایی قلبی و سکته جلوگیری کنند.

بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هرچه فردی از پله‌ها بیشتر بالا برود، مزایای بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه و چه در جای دیگر، از پله‌ها استفاده کنید.

کد خبر 748596

دیگر خبرها

  • رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
  • دُم خروس بیرون زد!
  • توخل جواب رئیس بایرن را داد
  • (ویدئو) تصاویری عجیب از نجات افراد در حال خودکشی
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟
  • سقوط مرگبار مینی‌بوس به دره باغملک
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی