Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره بهزیستی چناران گفت: با افتتاح اورژانس اجتماعی در شهرستان تاکنون 706 نفر مداخله در بحران داشته‌ایم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای چناران، علی بابایی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در اداره بهزیستی شهرستان چناران سه هزار و ۲۱۳ پرونده توان‌بخشی و اجتماعی و از بُعد خانوار پنج هزار و 500 نفر وجود دارد و دارای 10 موسسه خیریه که این مؤسسات 14 زیرمجموعه دارند و بالغ‌بر 123 نفر از مددجویان در این مؤسسات مشغول به کار شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پذیرش 780 نفر در کمپ‌های ترک اعتیاد چناران

 

سرپرست اداره بهزیستی چناران ادامه داد: در شهرستان چناران شش مراکز ترک اعتیاد داریم که ماهیانه 300 نفر پذیرش دارند و در کمپ‌های ترک اعتیاد از اول سال جاری تاکنون 780 نفر پذیرش شده‌اند و به تعداد 25 نفر تسهیلات خوداشتغالی پرداخت شده است.

 

وی در ادامه سخنان خود افزود: با توجه به نام‌گذاری اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال از طرف مقام معظم رهبری این اداره در برش شهرستانی ۱۲۰ نفر سهمیه داشته که آمار ثبتی در پورتال اشتغال 146 نفر ثبت شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: در طرح تقسیم‌کار ملی در قسمت پیشگیری بالغ‌بر 45 میلیون تومان در سال جاری جهت آموزش همشهریان چناران به مراکز آموزشی پرداخت شده است.

 

بابایی عنوان کرد: در خصوص روستاهای پاک که از طرف استانداری ابلاغ شده (اسجیل، اخلمد، رادکان، بقمچ) آموزش‌های لازم به مددجویان و اهالی روستا در مساجد و دهیاری‌ها با همکاری شورای روستاها برگزار شده است.

 

706 نفر مداخله در بحران توسط اورژانس اجتماعی چناران

 

سرپرست اداره بهزیستی چناران خاطرنشان کرد: اورژانس اجتماعی چناران در هفته دولت سال 95 افتتاح شد و تاکنون 706 نفر مداخله در بحران داشته‌ است، در خصوص مسکن معلولین به 10 خانواده با هزینه‌ای بالغ‌بر 250 میلیون تومان مسکن تحویل شده و تا آخر سال نیز به هشت نفر هزینه ساخت کمک می‌شود.

 

۱۴ درصد پرونده‌های طلاق به سازش ختم شده است

 

بابایی گفت: در سامانه تصمیم پیشگیری از طلاق با همکاری ریاست دادگستری تاکنون تعداد 216 نفر ثبت شده و 78 نفر از مجموع پرونده‌های بایگانی شده و به سازش مختوم شده است و 14 درصد به صلح و سازش رسیده‌اند.

 

 وی ابراز کرد: در مهدهای کودک حاشیه شهر نیز مبلغ 129 میلیون تومان یارانه و یک وعده غذای گرم پرداخت شده است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۵۶۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۰ درصدی رسیدگی به تخلفات حمل و نقل جاده ای استان قم

تین نیوز

رئیس اداره حقوقی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قم عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۷۷ پرونده تخلفات حمل و نقل جاده ای استان قم رسیدگی شده که در مقایسه با سال ۱۴۰۱ ( ۱۴۷ پرونده)، ۲۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، حمزه میناپور، رئیس اداره حقوقی این اداره کل از افزایش ۲۰ درصدی رسیدگی به تخلفات حمل و نقل عمومی جاده ای استان قم خبرداد.

میناپور ضمن اعلام خبر فوق افزود: طی سال ۱۴۰۲ افزون بر ۱۷۷ پرونده تخلفات اعلامی بخش حمل و نقل عمومی جاده ای در استان قم رسیدگی شد که در مقایسه با سال ۱۴۰۱( ۱۴۷ پرونده) ۲۰ درصد افزایش داشته است.

وی اضافه کرد: پرونده های تخلفات اعلامی در بخش حمل و نقل عمومی جاده ای در قالب کمیسیونهای مواد ۱۱( رانندگان ناوگان)، ۱۲( شرکتهای حمل و نقل جاده ای ) و ۱۴ ( مالکان ناوگان) مورد بررسی و رسیدگی قرار می گیرند.

میناپور ادامه داد: از مجموع ۱۷۷ تخلف رسیدگی شده طی سال ۱۴۰۲، بیش از ۷۰ پرونده در بخش حمل ونقل عمومی کالا و ۱۰۷ پرونده در حوزه جابه جایی مسافر بوده است.

رئیس اداره حقوقی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قم در بخش دیگری ازاین خبر اظهارداشت: از مجموع ۱۷۷ پرونده رسیدگی شده در حوزه حمل و نقل جاده ای ( کالا و مسافر) استان قم، ۸۲ مورد به جرایم نقدی،  ۶ مورد به تعلیق زمان مند فعالیت، ۵۳ مورد به تذکر و مابقی موارد( ۳۶ پرونده) به عدم احراز تخلف حکم صادر شد.

میناپور با یادآوری این مهم که فعالیتهای حوزه حمل و نقل جاده ای توسط سامانه های هوشمند جاده ای به طور مستمر رصد و پایش می شوند، عنوان کرد: با وجود گستره چشمگیر سامانه های هوشمند جاده ای، نظارت، رصد و پایش فعالیتهای حوزه حمل ونقل عمومی به صورت فیزیکی و در قالب طرحهای کنترل دروازه ای ، توسط کارشناسان و نظار اداره کل متبوع در تمامی اوقات سال اجرا می شوند.

وی افزود: طرح های کنترل دروازه ای در گلوگاه های جاده ای، ورودی پاسگاههای پلیس راه، پایانه ها مسافری و دفاتر حمل ونقل کالا و فروش بلیت، طی بازه های زمانی تعریف شده اجرا می شوند.

میناپور ادامه داد: در طرح کنترل دروازه ای ، اسناد حمل ونقلی رانندگان و ناوگان( کارت هوشمند، صورت وضعیت، بارنامه و ...) و همچنین تجهیزات ایمنی ناوگان( کمربند ایمنی، کپسول اطفای حریق، شیشه ها، آج لاستیکها و ...) مورد بررسی قرار می گیرند.

وی از دیگر موارد موضوعه که در طرح های نظارتی حوزه معاونت حمل ونقل عمومی جاده ای مورد توجه قرار می گیرند به نوع برخورد و تعامل متولیان امر حمل ونقل عمومی با کاربران جاده ای اشاره کرد و تاکید نمود: با وجود رصد و پایش موارد موضوعه توسط نظار و کارشناسان حوزه معاونت حمل ونقل، کاربران محترم درصورت مشاهده هرنوع تخلف می توانند به دفاتر نمایندگی های ادارات کل راهداری و حمل ونقل جاده ای مستقر درپایانه ها و...مراجعه و درصورت عدم دسترسی با سامانه تلفن گویای ۱۴۱ مرکز مدیریت راهها که در تمامی اوقات شبانه روز پاسخگوی مراجعات تلفنی هموطنان عزیزند، تماس بگیرند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰ درصدی رسیدگی به تخلفات حمل و نقل جاده ای استان قم
  • استفاده از ظرفیت های صلح و سازش برای کاهش پرونده های ورودی
  • ۱۳ هزار پرونده در آذربایجان غربی به سازش ختم شد
  • ورود ۶۱۰ هزار پرونده به دستگاه قضایی
  • عمل صلح یاران بسیار ارزشمند است
  • مقاوم سازی ۷۵ درصد از واحد‌های مسکونی روستایی لرستان
  • ‌آزادی ۱۴۰ زندانی و صلح و سازش در ۳۶۶ پرونده محکوم به حبس در پویش نذر رهایی
  • صلح و سازش بیش از 12 هزار و 800 فقره پرونده در آذربایجان‌غربی
  • سازش ۱۳ هزار پرونده قضایی در آذربایجان‌غربی
  • ۱۲ هزار و ۸۵۷ پرونده در آذربایجان‌غربی به سازش ختم شد