Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد :دکترنوذرپور با حضور در محله صدرا به اتفاق شهروندان و ساکنین این محله، در جشنواره یاد دوران کودکی و همایش دوچرخه سواری شرکت کرد.

به گزارش امتداد ، در این جشنواره، بازی های بومی محلی از جمله طناب کشی، مارو پله، لی لی، منچ، دوچرخه سواری و … با حضور کودکان و دانش آموزان این محله برگزار شد. در این جشنواره زنان کارآفرین منطقه نیز هنرهای دستی خود را در معرض دید شرکت کنندگان قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین به منظور اطلاع رسانی از خدمات سامانه ۱۸۸۸ و دریافت نظرات و پیشنهادات مردم ، غرفه این سامانه در محله صدرا برپا شد.
در این جشنواره، دکتر نوذرپور شهردار منطقه طی سخنانی ضمن تقدیر از دست اندرکاران و برگزار کنندگان آن، در سخنانی گفت: ارتقا تعاملات مردم با یکدیگر و ایجاد زمینه های گفتگوی بیشتر آنها با هم باعث می شود تا در ارتباط با یکدیگر، مسائل و مشکلات محله را به درستی احصا و با کمک یکدیگر حل و فصل کنند.
شهردار منطقه ۲۲ تاکید کرد: ما در مجموعه مدیریت شهری منطقه ۲۲ بر این باور هستیم که اداره شهر بدون همراهی و کمک مردم و شورایاران محلات به عنوان منتخبین آنها، میسر نخواهد بود.
وی افزود: شورایاران می توانند به دلیل ارتباط تنگاتنگ با مردم و شناخت درستی که از مشکلات محلات دارند، کمک حال مدیریت شهری در جهت حل و فصل مشکلات شهروندان باشند. احصا درست خواسته های مردم یکی از اهداف مدیریت شهری شهر تهران است که در سایه کمک شورایاران محلات محقق خواهد شد.
به گفته نوذرپور ارتباط گیری مردم با یکدیگر در محلات بنا به دلایل و مناسبت های مختلف، موجب افزایش تعلق خاطر محله ای و احصا مسائل و مشکلات محله و در نهایت انتقال آنها به مدیران شهری می شود.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۵۷۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مریم اردبیلی مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران  با اعلام این خبر اظهارکرد: سومین رویداد «ریحان شهر» به عنوان مهمترین رویداد کنشگری محله محور زنان پایتخت که به دنبال تقویت کنشگری و عاملیت زنان است، وارد مرحله ارزیابی و بررسی طرح‌نامه‌ها شده است.

وی با بیان اینکه این مرحله از رویداد با همکاری اساتید و صاحبنظران حوزه اجتماعی و با مشارکت تیم علمی و تخصصی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در حال اجراست، خاطرنشان کرد: شاخص‌های ارزیابی و بررسی طرح‌نامه ها، بر اساس رویکرد شناخت دقیق مساله و موضوع در محله، تمرکز بر فعالیت محور بودن طرح‌ها، همسویی اهداف تعیین شده با فعالیت‌های اجرایی طرح و انطباق طرح با نیاز زنان و خانواده‌ها در محلات است، به گونه‌ای که منجر به تقویت مشارکت زنان و خانواده‌های آنان در محله شود.

مشاور شهردار تهران در امور زنان و خانواده با تاکید بر این موضوع که دبیرخانه ریحان شهر دایمی است خاطرنشان کرد: در سومین مرحله، ۱۵۷ طرح در سامانه کایپر بارگذاری شده است که پیش از این با نظر راهبران منطقه‌ای و در سطح مناطق ۲۲ گانه بررسی و ابعاد و ظرفیت‌های طرح‌ها طی جلسات حضوری و بازدید از آنها، مورد بررسی اولیه قرار گرفته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درباره حجاب به ابعاد دینی، سیاسی و بین‌المللی توجه شود
  • شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • توسعه هر منطقه‌ مرهون بهره‌گیری صحیح از ظرفیت‌های اجتماعی است
  • پایان عملیات بازپیرایی بوستان شهری کوچه بیوک در یزد
  • اجرای سومین مرحله طرح «محله من محله زندگی» در رحیم‌آباد
  • افتتاح دادگاه عمومی بخش برزک در جهت تسهیل‌گری مشکلات قضایی مردم
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله