Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بزرگترین هواپیمای جهان با بال‌هایی به اندازه عرض یک زمین فوتبال برای پرتاب موشک به فضا و نیز حمل مسافران فضایی توریستی، مراحل نهایی تست و آمادگی قبل از شروع به پرواز را طی می‌کند.

این هواپیما به نام استراتولانچ (Stratolaunch)، از 2 هواپیمای مشابه که دارای یک بال مشترک و یک بال آزاد هستند تشکیل شده است و قابلیت خروج از جو کره زمین را دارا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این هواپیما دارای 6 موتور و پن‌های ۱۱۷ متر است و یکی از سنگین وزن‌ترین هواپیما‌های ساخته شده در سال‌های اخیر است.

پس از تکمیل آزمایش و ارزیابی هواپیما، قرار است از آن برای ارسال ماهواره، بارگیری بار‌های سنگین و جابه جایی آن‌ها در کوتاه‌ترین زمان، سایر تجهیزات فضایی و حتی نقل و انتقال توریست‌های فضایی استفاده شود. محققان تخمین می‌زنند اولین پرواز این هواپیما درسال ۲۰۱۹ انجام شود.


این هواپیما که درواقع یک هواپیمای دوقلو است که از دو هواپیما در سمت چپ و راست با بال وسط مشترک تشکیل شده است، برای هدایت این هواپیما به یک خلبان، کمک خلبان و یک مهندس پرواز نیاز است که درهواپیمای سمت راست می‌نشینند و هواپیما را کنترل می‌کنند.

هواپیمای سمت چپ با وجود دارا بودن اتاقک خلبان و پنجره‌های آن دارای سیستم کنترل نیست و هدایت هواپیما تنها با استفاده از هواپیمای سمت راست انجام می‌شود.


در آخرین آزمایش انجام شده برروی این هواپیما مواردی، چون فرمان، ترمز، بررسی انواع سیستم‌ها و تله متری مورد بررسی قرار گرفته و هواپیما با سرعت ۲۵ مایل در ساعت، ۲۵ کیلومتر پرواز کرده است.


وزن هواپیما در حالت بدون حمل بار حدود ۵۰۰ هزار پوند است و می‌تواند تا وزن ۱.۳ میلیون پوند را حمل کند. با استفاده از این هواپیما، هزینه حمل و راه اندازی موشک‌های فضایی کاهش فراوانی پیدا می‌کند.


این هواپیما همچنین دارای 6 مخزن سوخت منحصر به فرد و از فناوری منحصربه فردی برای ساخت آن استفاده شده است.

پل آلن، سرمایه گذار اصلی ساخت این هواپیما اعلام کرده است، هدف او از ساخت این هواپیما با سایر سازنده‌های سفینه‌های فضایی پیشتاز مانند شرکت اسپیس ایکس، آمازون، ویرجین گالاکتیک و بوئینگ تفاوت دارد و او به دنبال ساخت وسیله‌ای برای کمک به اکتشاف‌های فضایی است و در کنار آن استفاده از هواپیما برای مقاصد گردشگری هم وجود دارد.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

تصاویری منحصربه فرد از بزرگترین هواپیمای جهان مخصوص انتقال موشک‌های فضایی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۵۸۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبراه خلیج فارس جای بیگانگان نیست

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه خلیج فارس می‌تواند در نظم آینده جهان نقشی بسیار مهم ایفا کند، گفت: آبراه خلیج فارس جای بیگانگان نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری ظهر امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در آیین بزرگداشت روز ملی خلیج فارس با گرامیداشت یاد و نام شهدای خلیج فارس، اظهار کرد: خلیج فارس در جغرافیای جهانی از یک دگردیسی در جغرافیای جنوب ایران ایجاد شده است.

وی افزود: در تمامی اسناد مکتوب و نقشه‌های کهن و معتبر جهانی این آبراه به نام خلیج فارس رقم خورده است، بنابراین این آبراه راهبردی متولد ایران است و دارای هویت ایرانی و در نظام محاسباتی جغرافیای سیاسی به نام خلیج فارس است.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر گفت: تحرکاتی که در تغییر نام خلیج فارس صورت گرفت، یک حرکت استعماری جهت ایجاد اختلاف میان کشورهای حاشیه خلیج فارس توسط استعمارگران بود و همگان اذعان دارند این آبراه، مزین به نام خلیج فارس است.

صفایی بوشهری بیان کرد: خلیج فارس هرچند از جهت مساحت سومین آبراه بین‌المللی است، اما از جهت سیاسی اقتصادی فرهنگی و امنیتی دارای یک موقعیت ممتاز در نظام محاسباتی جهانی است.

وی اضافه کرد: این آبراه مهم‌ترین مرکز و راه ترانزیت انرژی هیدروکربنی است. در عرصه زیست‌بوم دریایی دارای ویژگی‌های ممتاز زیستی، در عرصه تولید فرهنگ و صدور آن در جغرافیای جهانی دارای ویژگی‌های خاص بوده و در عرصه‌های امنیتی هرگاه خلیج فارس دارای امنیت بود منطقه و بسیاری از مناطق جهان در امنیت بودند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر تاکید کرد: خلیج فارس یک آبراه مهم در تحولات متنوع جهانی است و با نگاهی به تاریخ هرگاه بیگانگان در خلیج فارس حضور پیدا کردند این آبراه دچار بحران امنیت شد، بنابراین حضور بیگانگان با هر اندیشه‌ای مساوی بوده با تخریب ضریب امنیت این منطقه و هرگاه به دست خود کشورهای منطقه مدیریت شده آرامش و پیشرفت توسعه به خود دیده و مردم منطقه دارای آرامش قابل توجه بودند.

صفایی بوشهری خاطرنشان کرد: در هر چهار بار حمله انگلستان با دستور عالمان دین شکست تاریخی به کشور استعمارگر وارد کردند و در دفاع مقدس در هجمه‌های دریایی و هوایی حملات زیاد دید، اما با مقاومت از حریم دین و ایران دفاع شد.

وی تاکید کرد: افتخار مردم استان بوشهر این است که نه اندکی از آب و نه اندکی از خاک ایران در تمامی تهاجمات گوناگون به دشمن واگذار نشد و مردم بوشهر تحت هدایت‌های امام خامنه‌ای با تمام وجود از حریم انقلاب و اسلام دفاع می‌کنند و اگر دشمنان بخواهند کوچکترین تعرضی داشته باشند همانطور ۱۰ برابر آن حرکت را پاسخ خواهند دید.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر عنوان کرد: این آبراه جای بیگانگان نیست و می‌تواند در نظم آینده جهان نقشی بسیار مهم ایفا کند و اگر کشورهای منطقه بر اساس آموزه‌های اسلامی و حفظ منافع هماهنگی لازم داشته باشند در مهندسی نظم نوین آینده جهان تاثیر خواهند داشت و امنیت آن یعنی امنیت انرژی جهانی و حضور بیگانگان با هر انگیزه‌ای باعث تخریب ضریب امنیتی جهان است.

صفایی بوشهری ابراز کرد: استقلال خلیج فارس و مدیریت آن توسط کشورهای حاشیه آن از عوامل مهم ثبات امنیت در منطقه و جهان است. بی‌تردید نگاه جهان استکبار تسلط بر مراکز قدرت است و خلیج فارس مهمترین و ارزشمندترین جغرافیای قدرت است و جهان استعمار دنبال تسلط آن است، اما بدانند که با رشد بصیرت در منطقه و حرکت‌هایی که اخیراً می‌بینیم و روشنگری‌ها، جهان استکبار نخواهد توانست بر منطقه سلطه پیدا کند. اینجا جای کسانی است که می‌خواهند تعاملی ارزشی در راستای منافع مردم منطقه داشته باشند.

منبع: فارس

کد خبر 749129

دیگر خبرها

  • سوخت گیری در آسمان چگونه و چقدر طول می‌کشد؟
  • تا پرتاب ماهوار از پایگاه فضایی چابهار وقت زیادی باقی نمانده
  • توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره پروژه دانشگاهی ساخت هواپیما و دروغ‌پردازی رسانه انگلیسی 
  • تحولات اوکراین| سکوت کاخ سفید درباره نابودی ۶ موشک دوربرد
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟
  • کشف یک «زیستگاه» عظیم در عمق چهار متری خشک‌ترین صحرای جهان
  • طرح فرودگاه عظیم ۳۵ میلیارد دلاری با ۴۰۰ گیت در دبی
  • «کامیون زباله فضایی» به یک موشک پیر نزدیک شد
  • دستور رییسی باز هم ناممکن از آب درآمد!/ ساخت هواپیما فعلا شدنی نیست/ تکلیف یک میلیون دلار پولی که صرف شد چه می‌شود؟ (فیلم)
  • آبراه خلیج فارس جای بیگانگان نیست