Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز؛ «مظلوم نمایی»، شگرد همیشگی کسانی است که در معرض اتهام قرار می گیرند. از فاطمه حسینی که در تریبون مجلس از «حقوق نجومی» پدرش حمایت کرد، تا پست های اینستاگرامی پسر «امام جمعه پرادو سوار». حالا هم صادق زیبا کلام برای تبرئه خود به این شیوه متوسل شده است.

روز گذشته صادق زیبا کلام در مصاحبه‌ای با ژستی مظلومانه‌ گفته است که بعد از 25 سال از دانشگاه آزاد اخراج شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
او در این باره به ایسنا می گوید: «بنده را عملاً از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات اخراج کرده‌اند. بنده حدود 25 سال با دانشگاه آزاد همکاری داشته‌ام و از سال 1386 یعنی از ده سال پیش به‌عنوان عضو پاره‌وقت دانشکده حقوق و علوم سیاسی، واحد علوم تحقیقات بودم و در سال 1390 هم تقاضای رسمی شدن کردم که گروه علوم سیاسی این واحد با درخواست من موافقت کرد و آن را برای مسئولین دانشگاه آزاد ارسال کرد».
 
او اضافه می کند: « من می‌خواهم به وزارت کار شکایت کنم چون تصمیمی که درباره من گرفته‌شده غیرقانونی است».
 
اگرچه زیباکلام می گوید اخراج او غیرقانونی بوده است، اما نمی گوید که آیا اساسا استخدام او قانونی بوده است؟!  در همین راستا «تبصره 4 ماده 21 آیین نامه استخدام هیات علمی» در خصوص اساتید دو شغله عنوان می دارد:
 
«عضو نمی تواند با سایر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری دولتی، غیردولتی-غیر انتقاعی و دستگاه-های اجرایی دولتی و غیر دولتی قرار داد همکاری تمام وقت یا نیمه وقت داشته باشد. همکاری غیر مستمر عضو با موسسات مذکور در خارج از ساعات رسمی کار وسسه با اطلاع رئیس موسسه بلامانع است.»


 

بنا بر «آیین‌نامه استخدام اعضای هیات علمی»، نه تنها اخراج او غیر قانونی نیست، بلکه حضور افرادی مانند صادق زیباکلام که به طور همزمان در دانشگاهی دیگر عضو هیئت علمی هستند، خلاف قانون است. به نظر می رسد در نتیجه تخطی از قانون، علاوه بر تغییر وضعیت استخدامی او، باید نسبت به دریافتی هایی که از زمان تصویب این آئین نامه تا به امروز صورت گرفته است نیز اقدام مقتضی صورت گیرد. در واقع با توجه به انچه که آمد، از زمان تصویب آیین نامه فوق الذکر، فعالیت همزمان زیباکلام در دو دانشگاه خلاف قانون بوده و استحقاق حقوقی که در این مدت پرداخت شده است را نداشته است و باید به بیت المال مسترد گردد.
 
با این وجود برخی از مدافعان زیبا کلام سعی کردند تا با استناد به اصل يكصد و چهل و يكم قانون اساسی راهی برای توجیه تخلف صورت گرفته بازنمایند. این درحالی است که از اصل مشارالیه در مقام بیان جواز حالتی است که فرد علاوه بر هیات علمی در یک دانشگاه، دارای پست دولتی هم باشد است نه اینکه در دو دانشگاه عضو هیات علمی باشد.از این اصل نمی توان صحت عضویت همزمان در هیئت علمی دو دانشگاه را برداشت کرد و باید به آئین نامه مربوطه رجوع کرد. برپایه این گزارش زیبا کلام در 25 سال گذشته همزمان از دانشگاه آزاد و دانشگاه تهران حقوق دریافت می کرده است. برهمین اساس مسئولان دانشگاه آزاد می بایست در راستای وظایف خود و همچنین برای صیانت از بیت المال تا زمان بازگرداندن تمامی پول هایی که بدون استحقاق به زیباکلام و اساتید مانند او پرداخت شده است پیگیری خود را ادامه دهند.
 
اما نکته جالب در مصاحبه زیباکلام آنجاست که او سعی می کند تا علت اخراج خود را «نگاه متفاوت با حکومت» و «تسویه حساب سیاسی» معرفی کند تا شاید به این نحو، نگاه ها را از تخلف ارتکابی دور نگاه دارد.  این درحالی است که دقیقا برخلاف این ادعا ، ادامه پیدا کردن وضعیت استخدامی او به یُمن حمایت‌های برخی از چهره های سیاسی بوده است. چه آنکه اگر بنا بود بر مبنای قانون رفتار شود نباید به او اجازه فعالیت در دانشگاه آزاد داده می شد. اتفاقی که باعث شده است در طول این مدت صدها  میلیون تومان از پول بیت المال بدون استحقاق به زیباکلام پرداخت شود.
 
در همین راستا فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد در این باره به مهر می گوید: ما کسی را اخراج نکردیم. بلکه اعلام کردیم فعالیت شما غیرقانونی است چرا که از دو جا حقوق می گیرید. شما می توانید دانشگاه تهران را رها کنید و اینجا استخدام شوید و یا می توانید در دانشگاه تهران باشید و در دانشگاه آزاد به صورت حق التدریس فعالیت کنید.
 
رهبر با بیان اینکه ادامه همکاری دانشگاه آزاد با اساتید در حال تغییر است، افزود: اگر این استاد می خواهد تعبیر اخراج را به کار ببرد، ایرادی ندارد. خودش می گوید اخراج شده، پس اخراج شده. حتماً کاری کرده که اخراج شده است، حتما به خود شک دارد. آن وقت من بیایم به او بگویم که به خودت شک نداشته باش!
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اینکه فردی از دو جا حقوق بگیرد غیر قانونی است. کرسی های کار ما محدود است و اگر کسی بخواهد چند کرسی را اشغال کند، نمی توانیم جوانان جویای کار را مشغول به کار کنیم.
 
رهبر خاطرنشان کرد: به طور مثال استادی داریم که در یک دانشگاه دولتی استخدام است و در دانشگاه آزاد نیز استخدام است و در چند واحد دانشگاه هم به صورت حق التدریس فعالیت می کند. بنابراین شیوه قرارداد ما با این اساتید تغییر کرده که این اساتید می توانند به صورت حق التدریس فعالیت کنند.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۵۸۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سارا فلاحی، نماینده ایلام در مجلس شورای اسلامی در مراسم گرامیداشت روز استاد  که در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام برگزار شد، اظهار کرد:  بسیاری از مرز‌های علمی کشور توسط مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی درنوردیده شده و قلب و ویترین علمی کشور است. دولت و مجلس باید کمک‌کار این دانشگاه باشند.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت بزرگ کشور بوده که برای توسعه این کشور باید میداندار شود، اضافه کرد: با شهریه صرف نمی‌شود چرخ دانشگاه به خوبی بچرخد و امروز حتی مردم با این وضعیت بد اقتصادی توان پرداخت شهریه ندارند باید منابع جدید برای دانشگاه در نظر گرفته شود و در این راستا مجلس کمک‌کار خواهد بود.

عضو کمیسیون امنیت ملی عنوان کرد: برخی‌ها برای اعتبار علمی کشور به رزومه علمی، پژوهشی و ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی اشاره می‌کنند؛ اما برای تصویب رشته تبعیض قائل می‌شوند باید این دوگانگی در برخورد با این دانشگاه برداشته شود.

باید استادان دانشگاه در بحث درآمدزایی بیشتر ورود کنند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام نیز گفت: استادان این دانشگاه اکثراً از نخبگان و ظرفیت‌های استان هستند و مجموعه این دانشگاه ظرفیت قدرتمندی برای توسعه استان است.

بهروز ناصری بیان کرد: نگاه مسئولان استان به دانشگاه آزاد اسلامی بسیار خوب است. باید استادان دانشگاه در بحث پژوهش و تحقیق و درآمدزایی بیشتر به مسائل استان ورود کنند.

به گزارش آنا، در این آیین از تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام به نمایندگی از همه اعضای هیئت علمی با اهدای لوح قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • خدشه‌دار شدن استقلال دانشگاه؛ «دخالت‌ها در دانشگاه زیاد شده است»
  • دانشگاه رازی آماده پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • درخواست اساتید دانشگاه اموری برای اخراج رئیس دانشگاه
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • اعلام آمادگی دانشگاه رازی برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • آمادگی دانشگاه رازی برای پذیرش و جذب تمامی استادان و دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا