Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@13:53:56 GMT

خانه شما را آنلاین می‌تکانیم!

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۶۰۲۴۱

خانه شما را آنلاین می‌تکانیم!

بسیاری از خانواده‌ها کسی را می‌شناسند که در مواقع نیاز برای کمک در کارهای خانه و نظافت خبرش کنند و با خیال راحت بخشی از کارها را به او بسپرند؛ کارگر مورد اعتمادی که گاهی وظایفش ایجاب می‌کند از کمدها و کشوها خبر داشته باشد، به نقاط مختلف خانه دسترسی داشته باشد و زیروبم کارهای خانه را انجام بدهد.

به گزارش اقتصادآنلاین، شهروند نوشت: کارگرهایی که بسیاری از آنها پس از سال‌ها کار کردن در خانه‌ها، به فردی مورد اعتماد برای خانواده تبدیل می‌شوند تا کارها به‌خصوص در خانه‌هایی که زن و مرد هر دو شاغل هستند، بهتر پیش برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رویه سال‌ها ادامه داشته است و در دهه اخیر شرکت‌هایی برای ارایه این نوع خدمات و معرفی نیرو ایجاد شده‌اند. شرکت‌هایی که می‌توان با یک تماس تلفنی از آنها نیرو درخواست کرد و در آستانه عید و تکاپوی خانه‌تکانی همیشه بازار پررونقی پیدا می‌کنند.

امسال اپلیکیشن‌ها هم به بازار خدمات منزل راه پیدا کرده و تغییری در شیوه درخواست خدمات ایجاد کرده‌اند: درخواست آنلاین. با این حال، فعالیت آنها موضوع حساسی به نظر می‌رسد. ورود یک غریبه به منزل برای نظافت و انواع خدمات می‌تواند برای بسیاری از مشتریان، تردید ایجاد کند که چگونه باید به این افراد اعتماد کنند؟ و چطور می‌توانند خانه‌شان را با ثبت یک سفارش در یک محیط مجازی و بدون تماس داشتن با یک شخص حقیقی، به دست کسی بسپارند که برای نخستین بار می‌بینند؟ اپلیکیشن‌هایی که این خدمات را ارایه می‌کنند با وجود این چالش، کارشان را شروع کرده‌اند و حالا در تدارک تبلیغات بیشتر در آستانه‌ سال نو و اوج گرفتن خانه‌تکانی هستند.  سراغ بعضی از مخاطبان این اپلیکیشن‌ها رفتیم و از آنها درباره میزان اعتمادشان به این اپلیکیشن‌ها و تجربه استفاده از آنها پرسیدیم.

 اعتماد کامل نداشتم

یکی از افرادی که از دو اپلیکیشن برای درخواست خدمات استفاده کرده می‌گوید از یکی از آنها نسبتا راضی بوده و از دیگری اصلا رضایت نداشته است. اما در مورد اعتماد‌کردن به فردی که به خانه‌اش آمده این‌طور توضیح می‌دهد: «مسلما اعتماد کامل نداشتم، چون نمی‌دانستم این خانم دقیقا چه سوابقی دارد و چطور کار می‌کند و حتی شرکت را هم به‌خوبی نمی‌شناختم. با پشتیبانی که تماس گرفتم خیلی تلاش کردند اعتمادم را جلب کنند و تاکید می‌کردند همه افراد این شرکت گواهی عدم‌سوءپیشینه دارند و آموزش دیده‌اند. اما به‌هرحال من روزی را انتخاب کردم که همسرم هم در خانه باشد تا خیال‌مان راحت‌تر باشد.»

از او پرسیدیم چقدر از خدماتی که ارایه شد، راضی بود؟ گفت: «به‌هرحال از کار او نه کاملا راضی بودم و نه کاملا ناراضی. اما از خود شرکت خوشم آمد، چون هر بار تماس گرفتم در دسترس بودند و به سوال‌هایم جواب می‌دادند. از همه مهمتر این‌که خودشان تماس گرفتند و در مورد رضایتمندی من پرسیدند و از من خواستند به کار نمره بدهم. با این حال، یکی دیگر از اپلیکیشن‌ها این‌طور نبود. آن‌جا وقتی درخواستم را ثبت کردم، درست شب قبل از این‌که کارگر بیاید، بدون هیچ توضیحی برنامه کنسل شد و هرچه با شماره شرکت تماس می‌گرفتم، جواب نمی‌دادند و اپلیکیشن هم کار نمی‌کرد. درنهایت از طریق دایرکت اینستاگرام گفتند حتما نظافتچی می‌آید، اما خبری نشد.»

شرکت‌ها مسئولیت بیشتری بپذیرند

تجربه کاربری در استفاده از اپلیکیشن‌ها اهمیت زیادی دارد و با وجود رقبا، کاربران در صورت نارضایتی به راحتی یک اپلیکیشن را پاک کرده و از اپلیکیشن رقیب استفاده می‌کنند. چند روز مانده به‌ سال جدید یکی دیگر از اپلیکیشن‌های خدمات منزل رونمایی و به رقبای دیگر این بازار اضافه شد. در حوزه خدمات منزل یک تجربه بد می‌تواند کاربران را برای همیشه از استفاده از این اپلیکیشن منصرف کند. یکی دیگر از کاربرانی که چندین‌بار از خدمات آنلاین نظافت منزل استفاده کرده این‌بار از انتخابش راضی نبوده و می‌گوید: «این نوع خدمات واقعا لازم است و من برای فضای مشاع ساختمان چندین بار از آن استفاده کرده‌ام و مفید بوده و نگرانی و بی‌اعتمادی نداشتم، اما مشکل من این بود که هر بار اطمینان خاطر نداشتم کار حتما انجام می‌شود و این نگرانی از طرف نیروی کاری که درخواست را قبول کرده، وجود دارد و به راحتی می‌تواند آن را لغو کند. شرکت‌ها در این مواقع باید بیشتر مسئولیت بپذیرند و به سرعت مشکل را جبران کنند.»

او مشکلی را که برایش پیش آمده این‌طور شرح می‌دهد: «من از یک هفته قبل درخواستم را ثبت کردم تا مطمئن باشم کارم به‌موقع انجام می‌شود، علاوه بر این مرتب با پشتیبانی در تماس بودم تا درخواستم کنسل نشود و مسئولان شرکت به من اطمینان دادند که انجام می‌شود، اما متاسفانه نگرانی من بی‌دلیل نبود و در روزی که انتظار رسیدن نیرو را داشتم، پیامی مبنی بر کنسلی و لغو نیرو برایم فرستاده شد.»

من که راضی بودم

گرچه بسیاری از کاربران به مشکلات اپلیکیشن‌ها اشاره می‌کنند، بسیاری دیگر هم رضایت کافی دارند و در نخستین استفاده به مشکلی برنخورده‌اند. یکی دیگر از کاربران یک‌بار از اپلیکیشن خدماتی استفاده کرده و راضی بوده: «من چون باردار هستم برای کارهای منزل از این خدمات استفاده می‌کنم و نیروی کمکی می‌گیرم. خانمی که همیشه می‌آمد این‌بار وقت نداشت و از اپلیکیشن استفاده کردم تا یک نفر دیگر را پیدا کنم. او هم از نفر قبلی که خودم می‌شناختم تمیزتر کار کرد و هم دقیقا همان روزی که درخواست کردم کارم انجام شد و عصر برای نظافت آمدند. این‌که بعد از کار می‌شود امتیاز داد، کمک می‌کند کارشان باز هم بهتر شود. من که راضی بودم.»

امکاناتی که به همراه ندارند

با وجود این‌که خدمات آنلاین در حوزه‌های مختلف رونق گرفته، به نظر می‌رسد این حوزه پیچیدگی‌های خودش را دارد. مثلا استفاده از بعضی لوازم نظافت نیازمند ملاحظات بهداشتی است و این اپلیکیشن‌ها از مشتریان‌شان می‌خواهند لوازم مورد نیاز را در اختیار نیروی خدماتی قرار بدهند. یکی از انتقادهایی که کاربران این اپلیکیشن‌ها مطرح می‌کنند نداشتن امکانات اختصاصی و استفاده از امکانات و لوازم شوینده هر خانه است. در صورتی که بسیاری از مشتریان انتظار دارند این شرکت‌ها به دستگاه‌ها و شوینده‌های متفاوت و کاربردی مجهز بوده و خودشان لوازم مورد نیاز را به همراه داشته باشند، به‌طوری که پست‌های تبلیغاتی این شرکت‌ها با اعتراض بعضی از کاربرانی که خدمات‌شان را امتحان کرده‌اند، مواجه می‌شود، مثل کاربری که نوشته: «در ویدیو خیلی امکانات نشان دادید، اما وقتی می‌آیند همه چیز را از ما درخواست می‌کنند و لوازمی همراه‌شان نیست.»

یکی از کاربران که با این مشکل مواجه شده است، می‌گوید از اپلیکیشن برای تعمیر کابینت و شست‌وشوی فرش‌های خانه استفاده کرده و راضی بوده، اما در مورد نیروی نظافت انتظارش برآورده نشده است. او می‌گوید برخلاف تبلیغات این شرکت، نیروی نظافت تجهیزاتی به همراه نداشته و وقتی اعتراضش را بیان کرده شرکت به او این‌طور توضیح داده که همیشه در تبلیغات همین‌طور است و مثلا دندان‌های هیچ‌کس به سفیدی آنچه در تبلیغ خمیردندان می‌بینید نیست! توضیحی که قانع‌کننده به نظر نمی‌رسد. با این حال، یکی دیگر از شرکت‌ها در پاسخ به کاربری که از نبود امکانات برای شستن مبل‌ها انتقاد کرده، توضیح داده که اگر خدمات شستشوی مبل انتخاب شود، نیروی نظافتی دستگاه مخصوص به همراه خواهد داشت.

دلجویی با خدمات رایگان

با وجود رقبایی که روزبه‌روز بیشتر می‌شوند، ترفندهای بازاریابی به این شرکت‌ها کمک می‌کنند مشتریان ناراضی را کنار خود نگه دارند. یکی از مشتریانی که در استفاده از یکی از این سرویس‌ها مشکلاتی برایش ایجاد شده بود می‌گوید: «وقتی مشکلم را مطرح کردم، پشتیبانی این اپلیکیشن با من تماس گرفتند و عذرخواهی کردند و گفتند تا به حال چنین مشکلی پیش نیامده بود. پیشنهاد کردند از ٢٥درصد تخفیف برای سرویس وی‌آی‌پی کارواش برای فردای همان روز استفاده کنم، ولی من خیلی ناراحت بودم و قبول نکردم. مدتی بعد تماس گرفتند و پیشنهاد یک سرویس کاملا رایگان را دادند. از این سرویس استفاده کردم و کاملا راضی بودم. این پیگیری‌شان باعث شد از این به بعد از سرویس‌های‌شان چه برای شست‌وشوی ماشین و چه خدمات دیگر استفاده کنم.

نبود حق انتخاب نیرو  مانعی برای اعتماد

شاید در شرایطی که پروسه انتخاب نیروی خدماتی و رزرو خدمات بدون مواجه‌شدن با یک شخص حقیقی و تنها در تماس با ابزارهای دیجیتال انجام می‌شود، امکان انتخاب نیروی خاص به‌صورت ثابت می‌توانست اعتماد بیشتری را برای کاربران جلب کند. گرچه شرکت‌ها برای جلب اعتماد مشتریان‌شان بر داشتن گواهی عدم‌سوءپیشینه، دادن آموزش‌ و مدرک پرستاری و نکاتی مانند اینها تاکید می‌کنند، اما باز هم بسیاری علاقه‌مندند از نیروهای خدماتی ثابت استفاده کنند. ملیحه کاربر یکی از اپلیکیشن‌ها از این‌که نمی‌تواند نیروی یکسان انتخاب کند، ناراضی است، اما چند بار از خدمات این شرکت استفاده کرده: «برای من که هر هفته نیاز به نیروی نظافتی دارم، بهتر است از لحاظ امنیت یک نفر ثابت را بشناسم، اما این امکان را نداشتم. نیروهایی که تابه‌حال آمده‌اند، کارشان خوب بوده و یک‌بار هم برای حمل اثاث منزل از نیروهای این شرکت استفاده کردم، فقط به مشکلات نرم‌افزاری برخوردم که امیدوارم به‌زودی برطرف شود.»

از طرف دیگر بسیاری از مشتریان این شرکت‌ها می‌گویند نیروی زن به اندازه کافی وجود ندارد. با توجه به این‌که زنان بخش بزرگی از مشتریان شرکت‌های خدماتی هستند و نیاز به همکاری یک خانم دارند، در بسیاری موارد در ساعت‌ها و روزهای مورد نظرشان تنها امکان انتخاب نیروی مرد را دارند.

علاوه بر این مشخص‌نبودن هزینه‌ها قبل از ثبت سفارش در بعضی از این اپلیکیشن‌ها باعث نارضایتی برخی از کاربران شده است. ازجمله در خدماتی که هزینه توافقی مشخص و به کاربران گفته می‌شود در صورت توافق‌نکردن با نیروی خدماتی می‌توانند سفارش‌شان را لغو کنند، عاملی که باعث شده انجام در روز مورد نظر مشخص نباشد. در بعضی از حوزه‌ها مثل تعمیرکار و خدمات تخصصی هم بسیاری از مشتریان معتقدند در موارد فوری نمی‌شود روی سرعت خدمات حساب کرد.

با همه این مشکلات و انتقادها، این اپلیکیشن‌ها هم مثل بسیاری دیگر از خدمات آنلاین جای‌شان را میان بخشی از مخاطبان باز کرده‌اند و مشتریان ثابتی دارند. گرچه با وجود بدبینی‌هایی که برای اعتماد به آنها وجود دارد، راه زیادی مانده تا بتوانند جای شیوه‌های سنتی خدمات منزل را پر کنند و این بازار را به کلی تغییر دهند.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۶۰۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیش دستوری به پیامک بانکی

به تازگی نامه‌ای به دست دنیای اقتصاد رسیده که نشان می‌دهد بهمن سال گذشته، بانک مرکزی به تمامی مدیران عامل بانک‌ها دستور داده تا با در نظر گرفتن تمهیدات مناسب، بستر جایگزینی پیام‌رسان‌های داخلی را به جای سیستم ارسال پیامک‌های انبوه بانکی ایجاد کنند.

به گزارش دنیای اقتصاد، اما این موضوع آن‌طور که به نظر می‌رسد ممکن است نه تن‌ها به حل مشکل هزینه‌های بالای پیامک‌های بانکی کمک نکند، بلکه مشکلات دیگری را هم برای بانک و هم برای کاربران این اپلیکیشن‌ها ایجاد کند. اگر بتوان مساله بی اعتمادی عمومی کاربران به این اپلیکیشن‌ها به سبب مشکلات مربوط به حریم خصوصی را کنار گذاشت، باز هم همچنان نمی‌توان به امنیت کامل حساب‌های کاربری این پیام‌رسان‌ها اعتماد داشت.

مشکل هزینه و کارمزد پیامک‌ها یکی از بزرگ‌ترین مشکلات خدمات بانکی است که هم بانک‌ها و هم مشتریان بانکی را درگیر خود کرده است. سال گذشته بود که به ناگاه اپراتور‌ها هزینه پیامک‌های بانکی را به طور ناگهانی افزایش دادند. این موضوع موجب شد که بانک‌ها و مشتریان نسبت به این هزینه‌ها اعتراض کنند. از طرفی بانک‌ها بسیاری از خدمات پیامکی خود را به‌صورت رایگان و بخش دیگری از آن را با آبونمان سالانه ارائه می‌کردند که این هزینه هم ناچیز بود. از طرف دیگر مشتریان بانک‌ها اعتقاد دارند که، چون بانک با استفاده از سپرده‌های آنان درآمدزایی می‌کند، بسیاری از خدمات اولیه را به رایگان ارائه دهد. اما نکته اینجاست که حجم بالای پیامک‌های بانکی به یکی از عوامل زیان بانک‌ها تبدیل شده و این موضوع مدیریت منابع بانکی را مختل کرده است.

حال به نظر می‌رسد که بانک‌مرکزی برای رفع این مشکل به دنبال این است تا با استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی، این معضل را حل کند. اما سوال اینجاست که آیا در چنین شرایطی حرکت به این مسیر مشکلات را حل خواهد کرد؟ در حال حاضر پیام‌رسان‌های داخلی متعددی در کشور وجود دارند که هرکدام تلاش کرده تا در حوزه خاصی قوی‌تر از دیگر رقبا عمل کنند. برای مثال پیام‌رسان بله در کنار ایفای نقش پیام‌رسانی، امکان ایجاد و انجام پرداخت‌های بانکی را برای اعضای خود به وجود آورده است. البته ناگفته نماند که این پیام‌رسان با همت بانک ملی ایجاد شده است.

پیام‌رسان سروش+ نیز تلاش کرده تا چنین خدماتی را بر بستر خود ارائه دهد. دیگر پیام رسانی که در کشور میان مصرف‌کنندگان محبوبیت دارد، پیام‌رسان ایتاست. این پیام‌رسان هم تلاش کرده تا شباهت زیادی به تلگرام داشته باشد تا از محبوبیت این پیام‌رسان قدیمی میان ایرانیان، به عنوان مزیت رقابتی خود استفاده کند. به‌طور کلی پیام‌رسان‌های داخلی تلاش کرده اند تا با بهبود خدمات، کاربران خود را افزایش دهند. اما مساله‌ای دراین میان مطرح است که می‌تواند میزان نارضایتی اجتماعی از چنین تصمیمی را افزایش دهد.

کوچ پیامکی چه مشکلاتی خواهد داشت؟

به‌رغم تمام مزایایی که پیام‌رسان‌های داخلی نسبت به نمونه‌های خارجی خود دارند، اما مساله امنیت کاربران برای بسیاری از افراد مطرح است. شواهد مختلفی از سانسور محتوا یا حتی تخلیه اطلاعات تلفن همراه کاربران توسط اپلیکیشن‌های پیام‌رسان داخلی وجود دارد و این مساله نگرانی‌ها از استفاده از این پیام‌رسان‌ها را افزایش داده است. همین مساله باعث شده به‌رغم تمام مشکلاتی که استفاده از تلگرام دارد، همچنان این پیام‌رسان میان ایرانی‌ها از محبوبیت بالایی برخوردار باشد.

در حال حاضر آمار‌ها نشان می‌دهد که پیام‌رسان تلگرام ۴۴ میلیون کاربر ایرانی دارد. این در حالی است که برخی آمار‌های داخلی نیز نشان می‌دهد که تعداد کاربران پیام‌رسان ایتا هم در همین حوالی قرار دارد، اما مساله اساسی اینجاست که بسیاری از کاربران این پیام‌رسان نه به اختیار خود بلکه به اجبار در آن حضور دارند. ارائه سرویس‌های مختلف در دانشگاه‌های کشور روی ایتا و همچنین اتصال سرویس‌های قوه قضائیه روی این پیام رسان می‌تواند از جمله دلایل اصلی رشد قابل‌توجه تعداد کاربران ایتا باشد. در نتیجه اعتماد‌سازی میان کاربران باید با دقت بیشتری میان کاربران صورت گیرد.

از دیگر مشکلاتی که ممکن است کاربران با آن مواجه شوند، مشکلات مرتبط با رابط کاربری پیام‌رسان هاست. هرچند تلاش شده تا رابط کاربری این اپلیکیشن‌ها مشابه نمونه‌های خارجی باشد که پیش‌تر از آن استفاده می‌شد، اما همچنان یادگیری کار با پیام‌رسان‌ها یکی از معضلاتی است که کاربران میانسال و کهنسال را درگیر خود خواهد کرد.

رابط کاربری یک سیستم پیامکی بسیار ساده بود و با توجه به سبقه استفاده از آن، بسیاری از کاربران میانسال و کهنسال می‌توانستند به راحتی از آن استفاده کنند، اما مهاجرت به پیام‌رسان‌های داخلی می‌تواند برای این قشر از کاربران سخت باشد. علاوه بر این قشر، قشری که از سطح سواد دیجیتالی پایین تری برخوردارند، مانند ساکنان مناطق روستایی، هم چنین مشکلاتی در استفاده از پیام‌رسان‌ها خواهند داشت.

این قشر همچنین با مشکلات دیگر از جمله عدم‌دسترسی به اینترنت مناسب هم رنج خواهند برد و در صورت عدم‌دسترسی به اینترنت، توانایی استفاده از خدمات بانکی را نخواهند داشت. همچنین استفاده از این خدمات نیازمند بهره مندی از گوشی هوشمند است که ممکن است بسیاری از افرادی را که در سطح پایین درآمدی قرار دارند هم درگیر کند. یک سیستم پیامکی تقریبا در تمامی تلفن‌های همراه از هر رده‌ای امکان پیاده‌سازی دارد. اما استفاده از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان نیازمند گوشی هوشمند است.

چه راه‌حل‌هایی وجود دارد؟

در حال حاضر تمامی بانک‌ها از اپلیکیشن‌های مخصوص به خود استفاده می‌کنند. بانک‌ها می‌توانند خدمات پیامکی خود را بر بستر نوتیفیکیشن‌های این اپلیکیشن‌ها توسعه دهند. این موضوع حداقل می‌تواند تا حدودی از نگرانی کاربران درخصوص امنیت اطلاعات خود بکاهد؛ چرا که پیش از این اعتماد‌سازی بیشتری در این خصوص انجام شده و درحال حاضر تقریبا خیل عظیمی از مشتریان بانکی از اپلیکیشن‌های بانکی استفاده می‌کنند. بهبود رابط کاربری یا توسعه یک اپلیکیشن خاص برای این حوزه هم می‌تواند یکی از راهکار‌ها باشد. ساده‌سازی رابط کاربری می‌تواند مشکل بسیاری از افراد را در استفاده از پیام‌رسان‌ها بهبود بخشد.

اما نکته اصلی این است که توسعه یک اپلیکیشن جدید می‌تواند هزینه بیشتری را روی دست بانک‌ها بگذارد یا بازطراحی رابط کاربری کنونی بسیاری از اپلیکیشن‌ها می‌تواند به ریزش کاربران منجر شود. از دیگر راهکار‌ها هم می‌توان به شخصی‌سازی پیامک‌ها اشاره کرد که به موجب این موضوع، هم تعداد پیامک‌های ارسالی کاهش می‌یابد و هم می‌توان به طور شفاف تری دلیل کسر هزینه را به مشتریان توضیح داد. از طرف دیگر هم مشتری می‌تواند به انتخاب خود و فقط برای تراکنش‌های خاص پیامک دریافت کند.

دیگر خبرها

  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان کودکان و دانش آموزان در کاشان
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق اهواز معارفه شد
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت