Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-24@11:05:28 GMT

اقتصاد و فرهنگ دو بال توسعه اجتماعی هستند

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۶۰۳۲۷

اقتصاد و فرهنگ دو بال توسعه اجتماعی هستند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تمام تلاش مسئولان در دولت رشد و توسعه حوزه اقتصاد و فرهنگ به عنوان دوبال توسعه اجتماعی کشور است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سیدعباس صالحی، شامگاه چهارشنبه در نشست با فرهیختگان، اصحاب فرهنگ و هنر حاجی آباد اظهار داشت: امروز دشمنان نقطه تمرکز خود را براین قرار داده اند که امید را از جامعه ایرانی ریشه کن کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: رهبر فرزانه انقلاب در ماه های اخیر بر افزایش و تقویت امید اجتماعی و تقابل با افسردگی در کشور تایکید دارند.

صالحی، یکی از اهداف مهم دشمنان را القای روح نا امیدی در جامعه برشمرد و ابراز کرد: جامعه نا امید و کم تحرک نمی تواند هم در فضای اجتماعی فعال باشد و هم پشت نظام بایستد.

وی ادامه داد: ادبیات امام و رهبری نگاه به آینده، افزایش اعتماد، خودباوری، امید، و نشاط در جامعه است، اینها و آنچه در مجموعه نظام در این ٤دهه انقلاب اتفاق افتاده باید تقویت شود.

وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: روح امید باید زنده نگه داشته شود، نباید این فضا احساس شود که در این نظام قوای سه گانه کشور نگاهی به خدمت ندارند چراکه این القا به نفع نظام نیست.

صالحی تصریح کرد: نمی خواهیم بگوییم فساد و تبعیض وجود ندارد، اما نباید نسبت به بخش هایی که به عنوان دستاوردهای این ملت محسوب می شود، کم توجهی صورت بگیرد.

وی تناسب شهری و روستایی در حاجی آباد را مایه امید مردم دانست و یاد آور شد: مسئولان باید به این مهم توجه بیشتری داشته باشند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به رشد فضای فرهنگی و هنری در کشور و استان هرمزگان طی ٤سال اخیر اشاره کرد و افزود: سال ٩٠ در کشور ٣٤٥ سالن سینما وجود داشت که این تعداد در سال ٩٥ به٤٢٥ سالن افزایش یافت و در سال جاری ١٢٦ سالن ساخته شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: در سال ٩٠ برای ساخت سالن ٣٠٠ میلیارد ریال و در سال ٩٥ نیز مبلغ یک هزارو ٦٥٠میلیارد ریال برای ساخت سینما هزینه شد.

به گفته صالحی، تعداد بلیت هایی که در سال ٩٠ به فروش رسید ٨ میلیون بوده که این تعداد در سال ٩٥ به ٢٥ میلیون بلیت رسید.

وی در حوزه مطبوعات نیز گفت: در سال ٩٠ تعداد روزنامه ها و نشریات کشور ٣هزار و ٢٤٥ نشریه و در سال ٩٥تعداد نشریات به ٧ هزار و ٩٣٢ نشریه رسید و ٢ برابر شد.

به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در ٤ سال اخیر تعداد نشریات در کشور نیز افزایش داشته و در استان هرمزگان فضای مطبوعات به لحاظ تعداد رشد بسیار خوبی را نشان می دهد.

صالحی در حوزه تئاتر نیز بیان کرد: در سال ٩٠ افزون بر ٤ هزار و ٧١٢ نمایش اجرا شد که این تعداد در ٤سال بعد به ٦ هزارو ٩٤٢ مورد رسید و همچنین تعداد تماشاگران از٢,٥ میلیون به ١٤.٥ میلیون نفر افزایش پیدا کرد.

وی با اشاره به افزایش ١٠ هزار کانون فرهنگی و هنری در طول ٤سال اخیر اضافه کرد: در سال ٩٠ تعداد این کانون ها ١٣هزار و در سال ٩٥ نیز ٢٣ هزار کانون در کشور راه اندازی شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ، تعداد کتابخانه های عمومی در سال ٩٠ را ٢هزار و ٨٠٤ باب و در سال ٩٥ این تعداد را ٣هزار و ٣٦٤در کشور اعلام کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر پیگیری احداث سالن سینما، تکمیل فضای داخلی امام زادگان، توجه به پرداخت اعتبارات فرهنگی و حمایت از هنرمندان شهرستان حاجی آباد قول مساعد داد.

وی اضافه کرد: خوشحالم که به نمایندگی از طرف رئیس جمهوری میزبان مردم حاجی آباد هستم و به سهم خود تلاش می کنم نتایج این سفر را به اطلاع رئیس جمهور و اعضای دولت برسانم.

به دنبال سفر رئیس جمهوری و اعضای هیات دولت روز چهارشنبه به هرمزگان شماری از معاونان رئیس جمهوری و وزیران امروز و روز گذشته در جمع مردم شهرستان های این استان حضور پیدا کرده و مسائل و مشکلات این مناطق را بررسی کردند

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۶۰۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره موسیقی «شب‌های موسیق تاک در ملایر برگزار می‌شود

جشنواره موسیقی «شب‌های موسیق تاک» با حضور چهار استان همدان، لرستان، مرکزی و کرمانشاه برگزار می‌شود که اساتید مطرح کشوری و هنرمندانی از تهران در این جشنواره حضور دارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، فرشاد کشاورزیان با بیان اینکه جشنواره بزرگ فرهنگی و هنری شب‌های موسیقی تاک به مدت یک هفته در جهان شهر ملایر برگزار می‌شود، گفت: این جشنواره برای نخستین بار به مدت یک هفته از ششم تا دوازدهم اردیبهشت ماه 1403 در مجتمع فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهر برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه این جشنواره موجب شناسایی و استفاده از ظرفیت‌های موجود در موسیقی سنتی و محلی ایران و معرفی هنرمندان بومی در راستای سیاست‌های دولت خدمتگزار است، از تلاش‌ها و پیگیری‌های مجدانه انجمن موسیقی ملایر به نمایندگی رضا قدسی و آموزشگاه موسیقی همراز به مدیریت علی میرشاه ولد و حمایت‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، فرمانداری ویژه شهرستان ملایر، نمایندگان مردم ملایر در مجلس و شهرداری ملایر برای اجرای این رخداد تقدیر کرد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر گفت: جشنواره موسیقی «شب‌های موسیقی تاک» با حضور چهار استان همدان، لرستان، مرکزی و کرمانشاه برگزار می‌شود. این جشنواره در واقع یک جشنواره در سطح منطقه‌ای است که اساتید مطرح کشوری و هنرمندانی از تهران در این جشنواره حضور دارند.

وی برگزاری جشنواره «شب‌های موسیقی تاک» را در راستای تحقق شعار دولت پر تلاش سیزدهم مبنی بر عدالت‌محوری دانست و گفت: تمرکززدایی یکی از شاخصه‌های عدالت‌محوری است که بر این اساس برنامه‌ها و رویداد‌های ملی، منطقه‌ای و استانی در شهرستان‌ها نیز برگزار شود.

کشاورزیان افزود: این جشنواره در پنج بخش شامل: اجرا‌های صحنه‌ای( کنسرت) موسیقی سنتی و محلی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی متنوع با موضوعات مختلف شعر و موسیقی و سازسازی، برپایی دومین دوره نمایشگاه ساز، تور گردشگری شهر و بازدید از اماکن تاریخی و دیدنی ملایر در راستای استفاده از ظرفیت بزرگ گردشگری و هنری ملایر و برپایی نمایشگاه صنایع دستی و سوغات ملایر است.

وی به جدول زمان‌بندی جشنوراه اشاره کرد و افزود: ششم اردیبهشت مراسم افتتاحیه با اجرای گروه موسیقی کودک برگزار و در روز‌های بعد، از ساعت 9 تا 10:30 و 11 تا 12:30 کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌شود که در مجموع 12 کارگاه آموزشی برای شرکت‌کنندگان پیش‌بینی شده است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر خاطرنشان کرد: این کارگاه‌ها با موضوعات پیوند شعر و موسیقی، تأثیر شعر در موسیقی، اصول و مبانی سازسازی، چوب شناسی، فیزیک سوت و رگلاژساز، اصول نگهداری از ساز، تحلیل ساختار موسیقی، آسیب شناسی موسیقی ایرانی در چند دهه اخیر، اصول و مبانی گروه نوازی، ریتم‌شناسی و وزن خوانی، ارتباط هنر با صنعت، گردشگری موسیقی، بررسی سبک‌ها و مکتب‌های مختلف آواز و مناسب خوانی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرا‌های صحنه‌ای(کنسرت‌ها) نیز هر شب در دو سانس از ساعت 18 تا 19:30 و 20 تا 21:30 شب اجرا و در مدت هفت شب، 14 اجرای صحنه‌ای برگزار می‌شود، گفت: در ایام برگزاری جشنواره از ساعت 14 تا 16 عصر نیز هر روز تور گردشگری شهر و بازدید از اماکن تاریخی و دیدنی ملایر برگزار می‌شود.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر با بیان اینکه دومین دوره نمایشگاه ساز با توجه به ظرفیت بالای این شهرستان برپا خواهد شد، گفت: در حال حاضر 250 کارگاه سازگری در این شهرستان فعال است و برای بیمه تعداد زیادی از این هنرمندان اقدام کردیم و افرادی که مجوز کارگاه، نمونه آثار و مهر داشته باشند، می‌توانند با عضویت در صندوق اعتباری هنر، از خدمات و حمایت‌های آن شامل برخورداری از مزایای بیمه تآمین اجتماعی، بیمه تکمیلی، دریافت هنر کارت و تسهیلات کم‌بهره با بازپرداخت بلندمدت برخوردار شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • بدهی‌های ایران به «بانک توسعه اسلامی» را به صفر رساندیم
  • مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی درگذشت خبرنگار سیستان و بلوچستان را تسلیت گفت
  • سلماس؛میزبان هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی
  • توضیح مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ درباره لغو کنسرت‌های بوشهر
  • جشنواره موسیقی «شب‌های موسیق تاک در ملایر برگزار می‌شود
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و تولید
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • ضرورت اشاعه فرهنگ مشارکت مردمی در اقتصاد
  • جشنواره فجر معماری به مجموعه جشنواره‌های وزارت فرهنگ اضافه می‌شود