Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@03:33:42 GMT

بازگشت کتاب به دنیای کودکی با حذف پیک‌های نوروزی

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۶۱۵۰۹

بازگشت کتاب به دنیای کودکی با حذف پیک‌های نوروزی

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: امسال پیک‌های نوروزی را در دستورالعمل حذف کردیم به این دلیل که در تعمق و تثبیت یادگیری نقشی نداشتند؛ بنابراین تصمیم گرفته شد از طریق جایگزینی طرح عید و داستان که شامل داستان نویسی، داستان گویی و داستان خوانی است، کتاب را به دنیای کودکان بازگردانیم.

به گزارش ایسنا، رضوان حکیم زاده در نشست شورای اداری آموزش و پرورش شهرستان سرپل ذهاب اظهار داشت: پس از وقوع زلزله آبان ماه در این شهرستان تداوم حیات کار تربیتی در آموزش و پرورش امری با ارزش و مهم است که با همت بلند فرهنگیان محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی کودکان را سرمایه های ایران زمین دانست و گفت: ما به آموزش و پرورش اعتقاد داریم که تک تک کودکان را صاحب کرامات ذاتی کرده است، در این میان انتظار داریم کودکان براساس دارایی‌های هوش و یا ثروت خانوادگی و... طبقه بندی نشوند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش افزود: امسال پیک های نوروزی را در دستورالعمل حذف کردیم به این دلیل که در تعمق و تثبیت یادگیری نقشی نداشتند بنابراین تصمیم گرفته شد از طریق جایگزینی طرح عید و داستان که شامل داستان نویسی، داستان گویی و داستان خوانی است کتاب را به دنیای کودکان بازگردانیم.

وی افزود: از طریق داستان، دانش آموزان مهارت های خواندن، نوشتن، ابراز وجود، قوه تخیل و خلاقیت و پرورش پیدا می کنند و تنوع علایق و سلایق شان به رسمیت شناخته می شود.

تخریب ۵۹ مدرسه سرپل ذهاب بصورت کامل در زلزله اخیر

روح اله عباسیان، رییس آموزش و پرورش سرپل ذهاب  نیز در این جلسه گفت: در شهرستان سرپل ذهاب ۱۷ هزار نفر دانش آموز در ۷۸۸ کلاس آموزشی و ۲۲۱ فضای آموزشی مشغول فعالیت های تربیتی و پرورشی بودند.
افزود: در زلزله اخیر ۵۹ مدرسه سرپل ذهاب بصورت کامل تخریب شد و مابقی از ۲۰  تا ۱۰۰ درصد دچار خسارت شدند و علاوه بر از بین رفتن فضای آموزشی تجهیزات آموزشی هم از بین رفته است.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود در بعد زلزله در تاریخ ۸ آذرماه تمامی مدارس شهرستان بازگشایی شدند و به نحوه شایسته ادامه فعالیت آموزشی را نیز بصورت تک شیفت، دو شیفت و سه شیفت از سر گرفتند. در اثر زلزله اخیر ۷۹ نفر دانش آموز و ۲ نفر از فرهنگیان و بازنشستگان آموزش و پرورش شهرستان جان خود را ازدست دادند و یک هزار و ۴۲۰ دانش آموز و ۳۲۰ فرهنگی نیز مصدوم شدند.

باید به فکر بازسازی روحی و روانی مردمان زلزله‌زده باشیم

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش ابتدایی، رضوان حکیم‌زاده چهارشنبه شب گذشته در جلسه ستاد بازسازی مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه در استانداری استان نیز با تقدیر از جامعه فرهنگیان این استان در کمک به بازگشت شرایط عادی در مناطق زلزله زده افزود: مدیران آموزش و پرورش و مدرسان به خوبی پای کار آمدند تا روند آموزش دانش آموزان با تاخیر روبه رو نشود.

وی افزود: باید بازسازی را جامع در نظر بگیریم و به فکر بازسازی روحی و روانی مردمان زلزله‌زده نیز باشیم.

حکیم‌زاده در ادامه تاکید کرد: ۳۲۱ هزار و ۹۹۰ دانش آموز استان کرمانشاه باید محور تصمیم‌گیری‌های ما در خصوص مناطق زلزله‌زده باشد.

وی از همه دستگاه‌های اجرایی خواست در کنار آموزش پرورش قرار گیرند و این مجموعه را در رسیدن به اهداف خود یاری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۶۱۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی کتاب دنیای کسی را عوض کرده ای در ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مدیر کل کتابخانه استان در این آیین گفت : استاد توحید اصعرزاده حدود ۲۰ جلد کتاب در حوزه مختلف داستانی شعر دفاع مقدس و آموزشی تاکنون  نوشته و چاپ کرده اند و آخرین کتاب ایشان به نام دنیای کسی را عوض کرده ای ؟؟؟ امروز رو نمایی می‌شود .

  معصومی تصریح کرد: مطالعه   رکن جامعه فرهیخته است و هر چقدر بیشتر در کتابخانه های حضور پر رنگ وجود داشته باشد و خواندن کتاب افزایش یابد مسلما سطح آگاهی  و سواد جامعه نیز افزایش خواهد یافت .

کتاب  استاد توحید اصغرزاده خلاصه ای  از  پاسخ  پرسش هایی برای  تغییر دنیای خود و دیگران به ویژه  برای معلمان و اندیشمندان انسان ساز است و که در اجرای   سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بر مبنای سبک زندگی ایرانی و اسلامی به نگارش درآمده است.

 

دیگر خبرها

  • تجدید چاپ مجموعه کتاب «کودکی نامداران»
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • بازگشت به دنیای صدا
  • ورود ۷۰ هزار معلم جدید به آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۲
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • ‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌
  • تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی
  • جشنواره «صدای پای خورشید» در همدان
  • رونمایی کتاب دنیای کسی را عوض کرده ای در ارومیه
  • توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری