Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-19@11:06:23 GMT

تبعیض؛ آسیبی جدی در حوزه تعلیم و تربیت

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۶۲۰۱۴

به گزارش ایکنا از لرستان، سید احمدعلی موسوی‌نیا، سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان چهارشنبه، نهم اسفند در جمع معاونین آموزشی مناطق و شهرستان‌های آموزش و پرورش لرستان، گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نقشه راه و راهبرد کاری دستگاه تعلیم و تربیت است و باید پذیرفت که تحقق اهداف تعلیم و تربیت صرفاً با اخلاق‌گرایی، آرامش و حاکمیت قانون و عدالت امکان‌پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این‌که با تغییرات مدیریتی در نظام ارزشی اسلام امری طبیعی و معمول است و با تغییر و جابجایی بار امانت از دوش شخصی برداشته و به شخص دیگری واگذار می‌شود، اظهارکرد: ما به حسب مسئولیت معلمی باید منش، اخلاق، شخصیت و عملکرد در خور و شایسته این جایگاه داشته باشیم و تلاش کنیم تا آرامش را بر دستگاه تعلیم و تربیت حاکم کنیم. موسوی‌نیا اولین گام را در آموزش و پرورش استقرار آرامش و ثبات عنوان کرد و گفت: نباید در اعتماد افکار عمومی نسبت به جایگاه تعلیم و تربیت خدشه وارد شود و مردم باید باور کنند که فضای آموزش و پرورش مملو از اخلاق، تکریم ارباب‌رجوع، عدالت و احترام متقابل است.
سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان تبعیض را آسیبی جدی در حوزه تعلیم و تربیت دانست و اظهارکرد: باید همگان در پیشگاه قانون یکسان باشند و ضوابط بر روابط ترجیح داده شود .

سند تحول بنیادین؛ نقشه راه مدیران در پیشبرد اهداف

موسوی‌نیا تاکید کرد: سند تحول بنیادین سندی جامع است که مورد تایید و ابلاغ مقام معظم رهبری قرار گرفته و نقشه راه مدیران در پیشبرد اهداف و برنامه‌ها به‌شمار می‌رود.
وی بر این نکته تاکید کرد که نباید در اجرای این سند ملاحظات و سلائق شخصی را دخالت داد و باید تلاش شود تا سند تحول بنیادین مطابق با اهداف و راهکارهای تدوین شده پیش رود .
وی در باب تربیت دانش‌آموزان هم گفت: در مسئله تربیت هم باید به سیره و روش معصومین(ع) توجه شود و مبانی ارزشی هم مطابق با وصایای امام راحل(ره)، منویات مقام معظم رهبری، سیاست‎های دولت تدبیرو امید و اهداف مقام عالی وزارت عملیاتی شود.
موسوی‌نیا افزود: همه ما در برابر دانش‌آموزان و فرهنگیان مسئولیت داریم و باید تلاش کنیم تا از تمام ظرفیت‌ها برای اعتلای علمی و فرهنگی دانش‌آموزان و خدمت صادقانه به فرهنگیان استفاده کنیم.

انتهای پیام

 

 

 

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۶۲۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند

رضا مراد صحرایی امروز در  شصت و یکمین کمیسیون تخصصی توسعه آموزش عمومی قرآن کشور گفت: جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان صورت می‌گیرد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه باید از ظرفیت‌های موجود بهره‌مند شد، افزود: باید تعامل و تعارف به معنای شناخت میان دستگاه‌ها وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه در برنامه تربیت کودکی که سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک آن را مصوب کرده است، موضوع تربیت قرآنی یکی از برنامه‌های جدی است افزود: معاونت پرورشی و فرهنگی  با مسئولیت معاونت حقوقی وزارت آموزش و پرورش، سازوکار بهره‌مندی مؤسسات قرآن از فضای مدارس کشور برای برگزاری کلاس‌های قرآن را پیدا کنند، اگر  این سازوکار وجود دارد، روش اجرای آن طی یک هفته اعلام شود و اگر وجود ندارد در مدت یک هفته ساز و کار آن مشخص شود.

صحرایی با بیان اینکه پول‌های قرآنی کشور باید در آموزش و پرورش هزینه شود ادامه داد: همواره قربانی عدم توجه دستگاه‌هایی بودیم که نمی‌دانند تحول باید از آموزش و پرورش ایجاد شود، هم‌اکنون در کشور مشکل کمبود پول وجود ندارد، مسئله این است که نمی‌دانیم پول در کجا هزینه شود.

وزیر آموزش وپرورش به طرح تاسیس مدارس غیردولتی قرآنی اشاره کرد که ظرف یک ماه ارائه می شود و گفت: برای سال تحصیلی جدید حتی با درصدی از مدارس موجود،  این کار اجرا می‌شود. هم اکنون برخی مدارس غیردولتی درحال اجرای این کار هستند و به دلیل قرآن پایه بودن، خانواده‌ها هزینه پرداخت می‌کنند تا فرزندشان این‌گونه تربیت شوند.

وی با بیان اینکه طرح اتقان ارتقای توانمندی قرآنی معلمان دوره ابتدایی است و باید آن را به رتبه بندی معلمان مرتبط کنید گفت: معلمی که دوره اتقان را طی نکرده است، از رتبه‌بندی محروم شود. معلمان بدون سواد قرآنی وارد آموزش و پرورش نمی‌شوند اما ممکن است در گذر زمان به دلیل اینکه با آن مانوس نبودند،  فراموش کنند و باید در دوره‌های ضمن خدمت به آموزش قرآن توجه کرد.

صحرایی با بیان اینکه برای تسری طرح اتقان به دوره متوسطه دوم باید اندیشید گفت: همچنین دوره‌های تأمین مدرسان قرآن برگزار شود؛ نیم میلیون نفر از معلمان باید در طرح مسطورا شرکت کنند که تا کنون حدود 450 هزار نفر در این طرح شرکت کرده‌اند.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: مؤسسات نباید در کنار مدارس قد علم کنند بلکه مدرسه را تقویت کنند، نباید به مدرسه آسیب بزنیم و نگذاریم آموزش و پرورش نحیف شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مدارس پنجشنبه و جمعه آخر هفته‌ها به خانواده‌ها اختصاص می‌یابد؟
  • تحول بنیادین باید در حوزه تربیت پررنگ شود
  • مدرسه باید دالان زندگی برای دانش‌آموز باشد / سیاست توسعه متوازن در دستور کار آموزش و پرورش
  • این افراد معلم می‌شوند
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • شرکت ۴۵۰ هزار معلم در طرح مسطورا/ ثبت نام ۶۰۰ هزار داوطلب در کنکور تربیت معلم 
  • استخدام نخبگان قرآنی به عنوان معلم از مهر امسال
  • بازديد معاون تربيت بدنى و سلامت وزارت آموزش و پرورش از طرح مهارت آموزى شنا
  • تربیت معلم مهمترین گام در مسیر تقویت تربیت دینی در مدارس است