Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يزد - ايرنا - معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري يزد گفت: تاکنون دولت تدبير و اميد موفقيت هاي بسيار خوبي در حوزه اقتصاد به ويژه در استان داشته است.

علي زيني ‌وند،روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در ابرکوه با بيان اينکه دولت تمرکز جدي در ايجاد اشتغال و تحول در حوزه اقتصاد دارد، تاکيد کرد: در اين ارتباط دولت برنامه هايي خوبي در چارچوب اقتصاد مقاومتي در قالب رونق توليد، اشتغال پايدار روستايي و فراگير اجرا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار کرد: نشست هاي خاصي هم براي بررسي مسايل و مشکلات حوزه اقتصاد و توليد کنندگان در شهرستان ها و در محل واحدهاي توليدي و صنعتي با حضور مديران و مسئولان بانک هاي عامل تشکيل و از نزديک مسايل رسيدگي شد.
معاون استانداري يزد به رويکرد دولت به واحدهاي توليدي فعال ، نيمه فعال و حتي واحدهايي که بدون بازده هستند اشاره کرد و يادآورشد: دولت ضمن حمايت از واحدهاي توليدي و صنعتي فعال در جهت حفظ اشتغال موجود، نسبت به تامين نقدينگي توجه دارد و برنامه هايي براي کمک به واحدهاي توليدي نيمه فعال استان مد نظر است.
زيني ‌وند در ادامه به واحدهاي توليدي که بدون بازده هستند اشاره کرد و يادآور شد: در اين نوع واحدها، خط توليد به دليل وجود ماشين آلات فرسوده و ارائه خدمات به شيوه گذشته پاسخ گو نيست، بايد مديران و صاحبان اين قبيل واحدها ، خط توليد را به روز رساني و تغيير دهند .
معاون استاندار يزد ادامه داد: يکي ديگر از برنامه متمرکز دولت در برنامه ريزي در حوزه صنعت، تقويت مشاغل حوزه روستايي و خرد خانگي با کمک دهياران، بخشداران و فرمانداران است.
زيني وند تاکيد کرد: دولت علاوه بر کمک به پرداخت وام، وظيفه دارد و خود را هم ملزم مي داند، مشاوره و راهنمايي هاي لازم را به توليد کنندگان ارائه دهد.
معاون استاندار يزد با اشاره به بازديدهاي مرتب و دوره اي مديران و کارشناسان ذي ربط از واحدهاي صنعتي و توليدي ابرکوه تصريح کرد: کارخانه ها و کارگاه هاي شهرستان واحدهاي موفقي هستند و نياز به کمک و سرمايه در گردش دارند.
زيني وند تاکيد کرد: بانک هاي عامل بايد به اين واحدها کمک کنند و در حد امکان مهلت تمديد بازپرداخت وام نيز داده شود.
وي ادامه داد: مجموعه مديريت استان تصميم خوبي براي حل و فصل مسايل و مشکلات واحدهاي صنعتي ابرکوه اتخاذ کردند تا در کوتاه ترين زمان ممکن مشکل واحدهايي که بازديد شد، رفع شود.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري يزد اظهار کرد: در بازديد از فعاليت هاي طرح بين المللي ترسيب کربن در بخش بهمن ابرکوه، اداره کل منابع طبيعي و آبخيزداري استان و شهرستان با اجراي اين طرح به ايجاد اشتغال در منطقه کمک کردند .
وي با بيان اينکه در طرح يادشده کارهاي بسيار خوبي انجام شد، افزود: در بخش مشاغل خانگي اتفاق هاي خوبي هم رخ داد ، و آموزش کاشت گياهان کم آبخواه به روستاييان ارائه شد و فعاليت هاي خوبي در حوزه بيابان زدايي و طرح ترسيب کربن انجام شده است .
معاون استاندار يزد همچنين تاکيد کرد: بخشي از مسايل و مشکلات واحدهاي ابرکوه بررسي و پس از جمع بندي براي پيگيري به استاندار و ديگر مديراني که بايد موضوع را پيگيري کنند، ارسال مي شود.
مرکز شهرستان 53 هزار نفري ابرکوه در140کيلومتري جنوب غربي شهر يزد قرار دارد.
7540/ 2047/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۶۲۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور

عطاالله هاشمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به بارش‌های اخیر و پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر شرایط مساعد بارش در اردیبهشت انتظار می‌رود که حداقل میزان خرید تضمینی گندم ۱۲ میلیون تن باشد.

به گفته او، برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال میزان تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن برسد که براین اساس نیازی به واردات گندم حتی برای صنف و صنعت هم نخواهیم داشت.

هاشمی ادامه داد: تسریع در پرداخت مطالبات گندمکاران و اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم در قالب جایزه تحویل راهکار تحقق خودکفایی گندم و بی نیازی از واردات محسوب می‌شود، در غیر این صورت به سبب ورود دلالان و واسطه‌ها در امر خرید، گندم تولیدی به سمت جایگزینی خوراک دام و طیور یا قاچاق به آن سوی مرز‌ها هدر می‌رود.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه پیگیری جایزه تحویل گندمکاران به جایی نرسیده است، افزود: علی رغم پیگیری‌های مکرر برای اصلاح نرخ، هنوز به جایی نرسیده ایم که به نظر می‌رسد عده‌ای برای بحث خودکفایی کارشکنی می‌کنند.

به گفته او، بررسی‌ها نشان می‌دهد که قیمت گندم در بازار‌های جهانی و کشور‌های اطراف با احتساب دلار آزاد ۲۰ درصد بالاتر از تولید داخل است که متاسفانه واردکنندگان با کارشکنی در امر تولید بدنبال واردات هستند، درحالیکه کیفیت گندم خارجی و داخلی با یکدیگر قابل قیاس نیست چراکه آنها گندم‌های درجه یک را به ما نمی‌فروشند و گندم‌های درجه ۲ و ۳ بالاتر از قیمت تولید داخل به ما می‌دهند.

هاشمی گفت: بنابر سیاست برنامه هفتم مبنی بر خودکفایی گندم به عنوان مهم‌ترین محصول استراتژیک انتظار می‌رود که طبق قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل مطالبات گندمکاران واریز شود و هرچه سریع ترجایزه تحویل به منظور ایجاد ترغیب کشاورزان اعلام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تکمیل ‌‌هوشمندسازی پلاک‌های پستی تا پایان سال ۱۴۰۴
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی