Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه سال ۹۷ سال رشد و پیشرفت برای این نیرو است، گفت: در سال آینده با الحاق چندین فروند یگان شناور سطحی و زیر سطحی شاهد افزایش توان تجهیزاتی نداجا خواهیم بود. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، امیر دریادار خانزادی در جمع فرماندهان ارشد ناوگان جنوب نیروی دریایی راهبردی ارتش با بیان اینکه سال ۹۷ سال رشد و پیشرفت برای این نیرو است گفت: در سال آینده با الحاق چندین فروند یگان شناور سطحی و زیر سطحی شاهد افزایش توان تجهیزاتی نداجا خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



طبق اعلام روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش  در مراسم گردهمایی فرماندهان ارشد قرارگاه مقدم و ناوگان جنوب این نیرو در بندرعباس گفت: بنابر تدبیر و رهنمود‌های فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) مبنی بر شب حمله‌ای فکر کردن و لزوم آمادگی لحظه‌ای برای مقابله با تهدیدات، هر یکان نظامی باید در وهله اول نسبت به آموزش و آمادگی نیروی انسانی تجهیزات و زیر ساخت‌ها اطمینان خاطر داشته باشد تا در مقاطع زمانی حساس عکس العمل لازم را نشان دهد.

وی افزود: فرمانده باید در زمان صلح، آمادگی کامل را کسب تا در شرایط بحران و سخت و در زمان جنگ تصمیمات موقع را اتخاذ کند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش عادی شدن وجود مشکلات و نواقص برای یکان‌های تجهیزات محور را مانند سم مهلک توصیف و خاطرنشان کرد: توصیه اکید من به فرماندهان این است که هرگز دچار روزمرگی و عادت کردن به وجود مشکل و نقیصه در یکان تحت امرشان نشوند بلکه در نهایت تلاش و مجاهدت در راستای مرتفع ساختن معایب و نواقص گام بردارند.

دریادار خانزادی در ادامه، کسب تجربه از پیشکسوتان و عبرت از وقایع گذشته را مهمترین نکته برای کارکنان، مدیران و فرماندهان جوان بر شمرد و گفت: نیروی دریای ارتش به معنای واقعی کلمه یک نیروی تجهیزات محور است بر همین اساس استفاده از علم و دانش در راهبری یک یکان دریایی سیار مهم و ضروری بوده و همه ما مکلفیم در مسیر ارتقا دانش و به روز رسانی معلومات خود بکوشیم.

وی خدمت در یکان شناور را از مصادیق کار گروهی عنوان و اذعان داشت: همه مجموعه باید مانند یک چرخ دنده با هم حرکت کنند و لازمه این حرکت، متمرکز کردن توان و انرژی در راستای یک هدف واحد و شناخت این هدف است تا با هم افزایی تمام موانع پشت سر گذاشته شود.

فرمانده نیروی دریایی گفت: دریا یک محیط چند بعدی است و در آن با تجهیزات بسیار پیشرفته و سطح فناوری بالا، در عین حال یک محدوده بسیار وسیع مواجهیم، اما ذکر این نکته ضروری است که در این مواجهه و در این عرصه خطیر، صرفا داشتن تجهیزات کافی نبوده و نیروی انسانی متخصص و متعهد گره گشا خواهد بود بنابراین همه ما می‌بایست نسبت به فراهم آوردن زمینه برای تربیت نسل آینده نیروی دریایی ارتش از هیچ کوششی فروگذار نکنیم.

دریادار خانزادی در پایان با اشاره به اهمیت موقعیت ژئوپولیتیکی کشور مان افزود: جمهوری اسلامی ایران یک بازیگر مستقل در منطقه است و نیروی دریایی راهبردی ارتش هم به عنوان دست بلند دیپلماسی دفاعی کشور می‌تواند نقش ویژه‌ای ایفا کند که مظهر بارز این نقش، همایش بین المللی فرماندهان نیروی دریایی کشور‌های حاشیه اقیانوس هند (IONS) اوایل اردیبهشت ماه سال آینده به میزبانی کشورمان است.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۶۴۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان

 امیر دریادار دوم حسین حسنی، فرمانده منطقه سوم نبوت نیروی دریایی ارتش، با اشاره به اقدامات این یگان در کمک به سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان، گفت: در پی بارندگی در جنوب شرق کشور و خسارت وارد شده به شهرستان کنارک، نیروی دریایی ارتش برابر اوامر سلسله مراتب فرماندهی، با هدف کمک به مردم سیل‌زده در سیستان و بلوچستان وارد عرصه شد.

فرمانده منطقه سوم نبوت نیروی دریایی ارتش ادامه داد: ما در نیروی دریایی ارتش با توان بالا و پیشرفته‌ترین تجهیزات اعم از بالگرد‌ها و خودرو‌های تیپ تفنگداران توانستیم همه کمک‌های جمع‌آوری شده توسط بنیاد برکت، بنیاد احسان و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای رفع نیاز‌های اعلام شده از سوی ستاد بحران را توسط بالگرد و خودرو به صعب العبورترین روستا‌ها که امکان دسترسی به آنها وجود نداشت، منتقل کنیم.

وی اظهار کرد: تاکنون ۱۶ سورتی پرواز بالگرد به روستا‌های صعب‌العبور انجام شده که این پرواز‌ها از طریق یگان هوادریا در منطقه سوم دریای نبوت ارتش و در همکاری با خودرو‌های تاکتیکی تیپ تکاوری حمزه سیدالشهدا (ع) جهت انتقال کمک‌ها و نیازمندی‌های مردم به نقاط صعب العبور انجام می‌شود.

امیر دریادار حسنی همچنین از استمرار آمادگی نیروی دریایی ارتش برای امداد به سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان خبر داد و خاطرنشان کرد: تا زمانی که ستاد بحران استان از ما برای کمک به سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان درخواست داشته باشند آماده خدمت‌رسانی هستیم. در این راستا، بالگرد‌های ما امروز به سوی منطقه دشتیاری نیز اعزام خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اوکراین با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی روبرو است
  • نیروی دریایی امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش : کشتی‌ های ایرانی را در خلیج عدن و اقیانوس اطلس اسکورت می‌کنیم
  • نیروی دریایی ارتش امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده است
  • ببینید | خط و نشان فرمانده نیروی دریایی سپاه برای آمریکا در خلیج فارس
  • روسیه: ۹۱۵ نیروی ارتش اوکراین کشته شدند
  • تنگسیری: آمریکایی‌ها دیگر جایی در خلیج فارس ندارند + فیلم
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • پایگاه شکاری چابهار یکی از یگان‌های عملیاتی و استراتژیک نیروی هوایی ارتش است
  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد