Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان کل کشور ی آمار تجاوز به حقوق عمومی در استان مازندران را بالا دانست و گفت: عرصه جنگل، دریا و منابع طبیعی باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایلنا از ساری،حجت الاسلام محمد جعفر منتظری صبح امروز در آیین تکریم،تجلیل و معارفه دادستان مرکز مازندران با اشاره به اینکه عقل و اندیشه باید در صدر فعالیت ها قرار گیرد اظهار داشت: چنانچه کارها بدون تفکر و اندیشه باشد نتیجه ای نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این دو اصل اجرای آن را در جهت احقاق حقوق مردم و عدالت گستری مهم و ضروری دانست.

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه به بر اساس قانون بیش از 360 وظیفه بر عهده دادستان است،گفت:دادستان به عنوان مدعی العموم پیشانی دستگاه قضایی است.

وی افزود:مراجعات مردم به غیر از مسائل حقوقی به دادسراها است دادسراها در قوه قضائیه از جایگاه مهمی برخوردار است بطوریکه اگر پرونده ای مبتنی به مدارک در دادسرا به درستی تشکیل شود تا به دیوان عالی کشور مسیر درستی را طی می کند.

حجت الاسلام منتظری خطاب به استاندار گفت:مدیران دستگاه هایی اجرایی خود را موظف کنید به وظایف خود به خوبی عمل کنند تا دستگاه قضایی وارد عمل نشود.

وی با اعلام اینکه طبق قانون نظارت بر دادسراهای استان برعهده دادستان مرکز استان است ،افزود: به موجب قانون دفاع از حقوق عامه از دیگر وظایف خطیر دادستان محسوب می شود.

حجت الاسلام منتظری با اشاره به اینکه 170 عنوان حقوق عمومی بر عهده دادستان کل کشور و دادسرای استان است،ادامه داد: دادستان باید همیشه در صحنه بوده و به امورات مردم رسیدگی کند.

 وی خطاب به مدیران دستگاه های اجرایی گفت:اجازه ندهید در حوزه شما تخلف صورت گرفته ودستگاه های قضایی در این مسئله ورود پیدا کنند.

دادستان کل کشور ساخت و سازهای غیر مجاز ،تجاوز به حریم دریا،جنگل و منابع طبیعی از جمله مشکلات مهم استان مازندران است که می طلبد دستگاه های مربوطه با این حوزه به وظایفشان به درستی عمل کرده و دادستان نیز در این امر نظارت داشته باشد.

وی با اشاره به ظرفیت های مازندران در حوزه های مختلف فراهم کردن زمینه ورود سرمایه گذاران به استان را امری ضروری دانست و گفت:دستگاه قضایی در جهت رشد اقتصاد مقاومتی و ارتقای سطح خدمات مربوطه با دستگاه های اجرایی استان تعامل و همکاری می کند.

حجت الاسلام منتظری با بیان اینکه یکی از اهداف دشمن جلوگیری از اجرای اقتصاد مقاومتی است،افزود:عناصر نفوذی در اجرایی نشدن اقتصاد مقاومتی نقش موثری دارند.

وی افزود:دستگاه های اجرایی با وجود ابزارهایی که در اختیار دارند عوامل نفوذ را شناسایی وبه دستگاه قضایی معرفی کنند.

حجت الاسلام منتظری همکاری و هم افزایی با دستگاه های اجرایی و امنیتی را از وظایف دادستان ها بر شمرد و گفت: دادستان قاضی ایستاده است و باید در جمع مدیران، مسئولان و مردم حضور یابد.

وی با تاکید بر این که امنیت در کشور حرف اول را می زند، تامین امنیت را مهمترین وظیفه دادستان ها عنوان کرد و ادامه داد: امنیت کشور به شدت مورد هدف دشمن قرار گرفته و اگر یکی از دستگاه های امنیتی از وظایف خود کوتاهی کند به امنیت مردم صدمه می زنند.

حجت الاسلام منتظری با بیان اینکه مازندران با توجه با دارا بودن  23 حوزه دادسرا و33 حوزه قضایی و همچنین ظرفیت های خدادای و طریق الرضا بودن از اهمیت بالایی برخوردار است ،افزود:مردمی که در چهاردهه انقلاب ،جایگاه رفیع خود را اسلام و قرآن  درعمل نشان داد ند نباید خدمت خالصانه را از آنها دریغ کنیم.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۶۵۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اژه‌ای: مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا مسیری سخت و دشوار است

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای؛ رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در آیین تکریم و معارفه معاون اول قوه قضاییه اظهار کرد: آقای مصدق [معاون اول سابق قوه قضاییه] در طول بیش از ۳۰ سال خدمت در بخش‌های مختلف قوه قضاییه وسع خود را برای پیشرفت امور محوله گذاشتند.

بیشتر بخوانید: صحبت‌های اژه‌ای در رابطه با عفاف و حجاب

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی حجت‌الاسلام خلیلی، معاون اول جدید دستگاه قضا بیان کرد: حجت‌الاسلام خلیلی شخصیتی است که تمام مراحل و مراتب قضایی را طی کرده و اهل تدبیر، نوآوری، تلاش، هماهنگی و مشورت است.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: همه ما مسئولان قضایی باید توجه کنیم که عهده‌دار مسئولیتی خطیر و تکلیفی سنگین هستیم؛ لذا باید خیلی مراقبت کنیم و در انجام تکالیف، تلاش مضاعف داشته باشیم؛ گاهی ناچاریم از یک امر مباح نیز اجتناب کنیم.

رئیس عدلیه بیان کرد: توقعات به حقی از ما مسئولان قضایی وجود دارد؛ لذا باید با صبر و حوصله و بردباری در برابر موانع و مشکلات بایستیم و امور محوله را به نحو احسن به پیش ببریم.

قاضی‌القضات اظهار کرد: ما در سمت‌ها و مسئولیت‌های قضایی باید بیش از دیگران به حُسن‌ خلق توجه داشته باشیم و تمامی همکاران قضایی باید همواره تکریم ارباب رجوع و مراجعان را در زمره اولویت‌های خود قرار دهند.

اژه‌ای ادامه داد: امروز بیش از اوقات دیگر به هماهنگی و همکاری نیازمندیم؛ در این راستا نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن افکار و نظریات و سلیقه‌های مختلف هراسید؛ این هنر ماست که با شنیدن اقوال مختلف، اَحسن آنها را انتخاب کنیم و با متخصصین و اهالی فن و انسان‌های خبره در موضوعات مختلف مشورت کنیم.

رئیس قوه قضاییه در پایان خاطرنشان کرد: تأکید من به مسئولان قضایی آن است که در نحوه تعامل با بخش‌های مختلف قوه قضاییه بر اساس تبیین و اقناع عمل کنند؛ چرا که پیشبرد برخی از امور و رفع برخی از مسائل صرفاً با رویکرد دستوری امکان‌پذیر نیست و باید پیوست‌های تبیینی و توجیهی نیز همراه دستور صادره باشد.

مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا که مسیری سخت و دشوار است

پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا حجت‌الاسلام خلیلی، معاون اول قوه قضاییه طی سخنانی گفت: از خداوند متعال می‌خواهم که توفیق دهد تا بتوانم در مسئولیت معاونت اول قوه قضاییه، در جهت بسط و گسترش عدالت، منشأ اثر باشم.

وی ضمن قدردانی از اقدامات حجت‌الاسلام مصدق طی دو سال و نیم گذشته در مسئولیت معاونت اول قوه قضاییه گفت: ما باید از تجارب حجت‌الاسلام مصدق به نحو احسن استفاده کنیم.

خلیلی افزود: همه ما باید توجه داشته باشیم که در طول دوران مسئولیت خود، نه تنها از ارتباط با خداوند متعال غافل نشویم بلکه دائماً این ارتباط را افزایش دهیم.

معاون اول قوه قضاییه همچنین گفت: اگر ما امروز از تحول در دستگاه قضا سخن می‌گوییم و می‌خواهیم به نقطه مطلوب در قوه قضاییه برسیم، باید ابتدا به این حقیقت بیرونی که می‌خواهیم تحول را به معنای واقعی کلمه در دستگاه قضایی اجرا کنیم، باور داشته باشیم‌.

وی ادامه داد: ضرورت دارد که همه ما دست به دست هم دهیم و تمام توان، ظرفیت، همبستگی، دلبستگی و انسجام خود را برای رسیدن به تحول و تعالی در دستگاه قضا و اجرا و عملیاتی‌سازی رهنمودهای مقام معظم رهبری و تأکیدات رئیس قوه قضاییه به کار بگیریم.

خلیلی با بیان اینکه مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا که مسیری سخت و دشوار است را نمی‌توان به‌تنهایی طی کرد، گفت: امروز زمان کوتاه است و ضرورت دارد که همه ما با مشارکت جمعی، تمام تلاش خود را صرف کنیم تا به هدف بزرگ تحول و تعالی در دستگاه قضایی نائل شویم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228349 برچسب‌ها قوه قضاییه

دیگر خبرها

  • حمایت همه جانبه دستگاه قضایی استان از طرح نور فراجا
  • رئیس دیوان عالی کشور: حکم پرونده قضایی هشت مهر زاهدان صادر شده است
  • تداوم طرح نور با جدیت
  • دیدار دادستان ویژه روحانیت شمالغرب کشور با رئیس کل داگستری استان آذربایجان غربی
  • اژه‌ای: مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا مسیری سخت و دشوار است
  • اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • برخورد قضایی با خاطیان مجتمع ورزشی مختلط لواسان/ متصدی برکنار شد
  • رصد اقدام دستگاه‌های اجرایی در حیطه امنیت غذایی و سلامت غذای کشور
  • رصد اقدام های دستگاههای اجرایی در حیطه امنیت غذایی و سلامت غذای کشور