Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جشنواره کتاب سال سبک زندگی با اشاره به ارسال ۱۰۱۴ اثر به دبیرخانه جشنواره گفت: طبقه‌بندی و گونه‌بندی آثار رسیده به دبیرخانه در ۴ طبقه و ۶ رسته انجام  شده است. ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۱ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام ‌والمسلمین مهدی علیزاده در نشست خبری نخستین جشنواره کتاب سال سبک زندگی که ظهر امروز در دانشگاه باقرالعلوم(ع) برگزار شد، با اشاره به اهداف، کارکردها و فلسفه وجودی برگزاری این جشنواره اظهار داشت: دفتر تبلیغات اسلامی با مشارکت دانشگاه باقرالعلوم(ع)، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و دانشگاه امام صادق(ع) همت به برگزاری این جشنواره کرد تا مباحث جدی در حیطه سبک زندگی را رقم بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه آنچه شاکله زندگی ما را تشکیل می‌دهد امر فرهنگی به نام سبک زندگی است، افزود: دانایی و فرزانگی یک ملت و حاکمیت اقتضا می‌کند که این امر به‌صورت جدی مورد توجه قرار بگیرد، نقطه وضعیت موجود و رسیدن به وضعیت مطلوب حداقل کارهایی است که باید فراهم شود بنابراین باید این نواندیشی‌ها کشف و در مرحله بعد عزیزانی که در این مسیر گام برمی‌دارند تشویق شوند تا حرف‌های درست و منطقی خود را به گوش همه برسانند.

رئیس جشنواره کتاب سال سبک زندگی با اشاره به ارسال 1014 اثر به دبیرخانه جشنواره گفت: طبقه‌بندی و گونه‌بندی آثار در 4 طبقه و 6 رسته انجام  شد و در حوزه علوم انسانی با دو زیرشاخه نظری و کاربردی به دریافت آثار اقدام شد.

علیزاده بیان کرد: 686 اثر از بین آثار واصله به‌عنوان آثار مرتبط انتخاب شد و نهایتاً از میان این آثار 50 اثر برگزیده شد و این آثار برای مرحله پایانی داوری به کمیته عملی جشنواره سپرده شد، برخی آثار دو و برخی نیز سه داور داوری کردند و داوران تخصصی برای بار پنجم به ارزیابی و قضاوت آثار پرداختند.

وی با بیان اینکه این جشنواره روز 20 اسفندماه در تالار فردوسی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد، تأکید کرد: در این جشنواره علاوه بر پدیدآورندگان آثار از مؤسسات برتر نیز تقدیر به عمل خواهد آمد.

به گفته رئیس جشنواره کتاب سال سبک زندگی در این جشنواره از حدود 12 اثر در دو رتبه برگزیده و شایسته تقدیر تجلیل به عمل خواهد آمد همچنین سخنران ویژه این مراسم غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی خواهد بود.

رئیس جشنواره کتاب سال سبک زندگی ابراز کرد: جشنواره در سال‌های آینده وارد یک‌فاز توسعه‌ای خواهد شد چراکه فرهنگ‌سازی نیاز هست که دیده شود و بسط پیدا کند و در شورای سیاست‌گذاری جشنواره بنا بر این است که جشنواره بسط و گسترش یابد، همچنین تأکید شورای سیاست‌گذاری بر این بوده که از حوزه آثار مکتوب فراتر رفته و به سمت آثار پایان‌نامه، پژوهش‌های برتر و مقالات برتر سوق داده شود.

انتهای پیام/ ت

R7854/P1336/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۶۷۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره جشنواره ملی «آسمون»  که با محوریت تولیدات نوجوانان ۹ تا ۱۸ سال در فضای مجازی تشکیل شده، فعالیت خود را در ۶ موضوع دنبال کرده و تا کنون با تولیدات متفاوتی از این گروه سنی مواجه شده است. حالا و به دلیل استقبال مخاطبین از این جشنواره و با پیشنهاد شورای سیاست گذاری مهلت ارسال تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شد.

موضوعات جشنواره شامل ۱- حرفمون (هویت فردی) خودم کی هستم؟ دغدغه هام چیه؟ سفری به اعماق وجود خودمون برای کشف هویت مثبت فردیمون، نگرانی‌ها، خواسته‌ها، ترس‌ها و امیدها، شخصیتمون، احساسات، هیجان‌ها و…۲- دوستامون (هویت اجتماعی) ارتباطات اجتماعی مون رو میگیمراه‌هایی برای اثرگذاری مثبت به دنیای اطرافمون مثل دوست‌هامون، هم‌کلاسی‌ها و خانواده‌مون۳- فضامون (هویت مجازی) تو دنیای مجازی چیکار می‌کنیم؟ مثلا تفریح و سرگرمی، بازی‌های کامپیوتری، شبکه‌های اجتماعی، تولیدمحتوا، سواد مجازی و…و اینکه چطور می‌تونیم تو فضای مجازی هویتی امن و سالم بسازیم۴- خاکمون (هویت ملی) تو ایران‌مون چه خبره؟ درباره کشورمون میگیماز تمامیت ارزی، میهن پرستی، تفاوت فرهنگی، محیط زیست، وطن، پرچم، قهرمان ملی، آینده و سواد مالی گرفته تا اینکه چطور می‌تونیم به حفظ و ارتقای هویت ملی خودمون کمک کنیم.۵-خدامون (هویت دینی) درباره فرهنگ دینی مون میگیم ادیان مختلف، آیین‌ها، خداباوری و راه‌هایی برای عمل به آموزه‌های دینی‌مون.

قوانین ارسال ویدئو به این صورت است که حتماً دوربین باید روی عمودی تنظیم و فیلم گرفته شود. مدت زمان ویدیو ۹۰ ثانیه یا کمتر باشد. جوایز جشنواره شامل میلیارد‌ها ریال جوایز نقدی به اضافه پلی استیشن ۵، گوشی است. همچنین تولیدات برتر از طریق رسانه ملی و بستر‌های مجازی پیام‌رسان‌های داخلی پخش می‌شود. آئین اختتامیه جشنواره همزمان با عید بزرگ غدیر خم برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتشار فراخوان ششمین جشنواره نقالان علوی
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد
  • سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»