Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسلام آباد - ایرنا - وزیر امور خارجه پاکستان گفت که کشورش منافع خود را برای حفاظت از منافع ایالات متحده آمریکا فدا نخواهد کرد.

به گزارش ایرنا 'خواجه محمد آصف' روز پنجشنبه در حاشیه سخنرانی در همایش 'مزایای اقتصادی جاده ابریشم جدید و طرح CPEC' گفت که پاکستان سیاست خارجی خود را بر اساس منافع ملی کشور پیگیری و اجرا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از پیشنهاد 'اشرف غنی' رئیس جمهوری افغانستان، برای استقرار صلح از طریق گفت و گو با طالبان استقبال کرد.
به گزارش ایرنا رئیس جمهوری افغانستان در نشست صلح کابل با شرکت نمایندگان ۲۶ کشور با ارائه طرح صلح خود گفت که اگر طالبان برای مذاکره اعلام آمادگی کند، افغانستان این گروه را به عنوان حزب سیاسی به رسمیت می‌شناسد.
رئیس جمهوری افغانستان روز چهارشنبه با افتتاح این کنفرانس خطاب به طالبان ابراز داشت که وقت تصمیم‌گیری فرا رسیده و اگر می‌خواهند کشورشان را آباد کنند، به پروسه صلح بپیوندند.
وی همچنین تاکید کرد: «ما این موضوع را بدون قید و شرط پیشنهاد می‌کنیم.»
خواجه محمد آصف وزیر امور خارجه پاکستان در بخش دیگری از سخنانش در حاشیه همایش 'مزایای اقتصادی جاده ابریشم جدید و طرح CPEC' گفت که طالبان افغانستان یک نهاد سیاسی است و پاکستان از گفت و گو میان دولت افغانستان و طالبان حمایت می کند.
وی اضافه کرد که پاکستان خواهان استقرار صلح و ثبات در کشور همسایه خود بوده و معتقد است که هیچ راه حل نظامی برای پایان جنگ افغانستان وجود ندارد.
وزیر امور خارجه پاکستان همچنین در سخنان خود در این همایش، از طرح مشترک کریدور اقتصادی چین - پاکستان موسوم به CPEC گفت:در این پروژه، مناطق ویژه اقتصادی در تمامی مناطق کشور راه اندازی شده و سرمایه گذاران نیز می توانند با شرکت در این طرح ها، منتفع شوند.
خواجه آصف گفت که همچنین در سال جاری میلادی چندین پروژه انرژی و نیروگاهی با مصرف زغالسنگ تکمیل شده و عملیات اجرایی فرودگاه بین المللی بندر گودار آغاز می شود.
'یو جینگ' سفیر چین در پاکستان نیز در این همایش در سخنانی در خصوص مزایای اقتصادی جاده ابریشم جدید و طرح CPEC گفت که هم بخش خصوصی و هم سرمایه گذاران به تکمیل طرح مشترک کریدور اقتصادی چین - پاکستان موسوم به 'CPEC 'کمک می کنند.
وی گفت که پروژه بزرگ اقتصادی مشترک چین - پاکستان، گام های جدید مشارکت را برای دو کشور به ارمغان آورده است.
به گزارش ایرنا شاهد خاقان عباسی نخست وزیر پاکستان پیش از این در سفر به مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوییس، از کریدور اقتصادی مشترک چین و پاکستان به عنوان عامل موثر در بهبود شرایط منطقه یاد کرد.
وی گفت:پروژه های در دست اجرای کریدور اقتصادی چین و پاکستان موسوم به (CPEC) هم اکنون به مرحله شکوفایی و افتتاح رسیده و این طرح نیز اعتماد سرمایه گذاران را به خود جلب کرده است و پاکستان علاوه بر CPEC در طرح های سرمایه گذاری دیگری نیز فعالیت می کند.
شاهد خاقان عباسی در بخش دیگری از سخنانش، اصول کلیدی حاکم بر پروژه های CPEC را پایداری مالی و کاهش آسیب های زیست محیطی خواند و گفت:غیر از پایداری مالی، این پروژه ها نشان می دهد که پاکستان، مسئولیت پذیری فراوانی در خصوص محیط زیست دارد.
نخست وزیر پاکستان در پایان سخنانش گفت که «سی پیک» بخشی از پروژه بزرگ حمل و نقل چین است که از لحاظ اقتصادی دارای اهمیت بسیاری است.
آساق**6125**1859

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۶۸۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن: مصر پیشنهاد قوی برای آتش‌بس در غزه ارائه کرد

وزیر خارجه آمریکا در جریان سفرش به اردن گفت مصر پیشنهادی قوی برای آتش‌بس در نوار غزه ارائه کرد و حماس نباید آن را به تعویق اندازد و زمان تصویب این پیشنهاد فرا رسیده است.

به گزارش ایسنا، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا امروز در نشست خبری در پایتخت اردن مدعی شد تمرکز واشنگتن در دوره آتی بر آتش‌بس در غزه و بازگشت اسرا خواهد بود.

به نقل از شبکه خبری «القاهره الاخباریه»، بلینکن در ادامه به موضوع اسکله موقت در سواحل نوار غزه برای انتقال کمک‌های انسانی پرداخت و گفت این اسکله یک هفته دیگر آماده می‌شود و مدعی شد واشنگتن از همه تلاش‌ها برای افزایش کمک ها به غزه حمایت می‌کند.

وزیر خارجه آمریکا همچنین افزود مدیریت اسکله به عهده تشکیلات خودگردان فلسطین نخواهد بود.

او گفت فردا برای گفت‌وگو با کابینه «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره انتقال کمک‌های انسانی به غزه به فلسطین اشغالی می‌رود.

بلینکن با اشاره به پیشنهاد اخیر قاهره برای آتش‌بس در غزه که حماس در حال بررسی آن است، گفت مصر پیشنهاد قوی درباره تبادل اسرا و آتش‌بس در غزه  ارائه کرده و اکنون حماس باید پاسخ دهد.

وی افزود: اکنون بار بر دوش حماس است و ما خواستار توافق در مورد گروگان‌ها هستیم و جنبش باید بدون معطلی و بدون توجیهی تصمیم بگیرد.

بلینکن همچنین درباره حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به رفح در جنوب غزه گفت: واشنگتن هنوز طرح روشنی از سوی رژیم صهیونیستی درباره حفاظت از غیرنظامیان رفح دریافت نکرده است.

وزیر امور خارجه آمریکا امروز سه شنبه پس از سفرش به ریاض وارد اردن شد.

این هفتمین سفر او در منطقه از زمان حمله ۷ اکتبر ۲۰۲۳ توسط جنبش حماس علیه رژیم صهیونیستی است.

جنبش حماس فلسطین بارها اعلام کرده شروط این جنبش برای رسیدن به توافق آتش‌بس، توقف دائمی تجاوز رژیم صهیونیستی، عقب نشینی کامل از نوار غزه، رفع آثار تجاوز و بازگشت آوارگان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر خارجه آمریکا وارد اسرائیل شد
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • بلینکن: مصر پیشنهاد قوی برای آتش‌بس در غزه ارائه کرد
  • سیل در پاکستان ۱۷ قربانی گرفت
  • «بلینکن» وارد اراضی اشغالی شد
  • وزیر خارجه آمریکا وارد اردن شد
  • سخنگوی وزارت خارجه : معاهده حقابه ایران و افغانستان در حال اجراست
  • تاکید طالبان بر ساخت راه برای توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد
  • سفر احتمالی وزیر خارجه آمریکا به شهرک‌های اطراف غزه