Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@22:37:01 GMT

تامین امنیت سلامتی از مباحث مهم دین اسلام است

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۷۰۴۰۳

تامین امنیت سلامتی از مباحث مهم دین اسلام است

ارومیه – نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه گفت: سلامت و تامین امنیت سلامتی برای آحاد جامعه از مباحث مهم دین اسلام است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمهدی قریشی ظهر پنجشنبه در اولین مجمع سلامت استان با بیان اینکه سلامت یکی از مقوله های مهم و اساسی است افزود: خداوند در این خصوص تعبیراتی دارد که بسیار جای تامل است  اگر انسانی جان یک شخص را از مرگ نجات دهد گویا همه مردم را احیا کرده و به آنها حیات بخشیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه از مسولین استان خواست علاوه بر توجه به سلامت جسمی استانها به سلامت روحی و روانی هم اهمیت داده و از آن غفلت نکنند چرا که اهل بیت اطهار در این خصوص سفارشات زیادی کرده اند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه افزود: همه موکلف هستیم ابتدا به فکر صحت و سلامت خودمان باشیم چرا که ما به خداوند تعلق داریم، همانطور که ضرر زدن به دیگران حرام است.

وی با بیان اینکه عدم حفظ و تامین سلامتی خودمان گناه بزرگی  است افزود: ما امانت بزرگی هستیم و به خدا تعلق داریم پس باید در جفظ این امانت تلاش کنیم.

امام جمعه ارومیه یاد آور شد: همه مسئولان استان در بخش های مختلف کشور در عرصه سلامت مسول هستند و باید هر کاری که انجام می پذیرد و طرحی که اجرا می شود سلامت مردم را به خطر نیندازد چرا که همه ما در روز قیات مسولیم و باید پاسخ گو باشیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۷۰۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و کم توجهی دولت به این عرصه، شاهد نوعی نقص در حوزه تخصصی برای تامین نیرو در حوزه زنان هستیم. - اخبار سیاسی -

فاطمه محمد بیگی عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت کمبود پزشک به ویژه پزشک متخصص زنان در کشور گفت: نیمی از جمعیت کشور را خانم‌ها تشکیل می‌دهند و به تناسب مسئله رسیدگی به ارتقا بهداشت مادر و کودک و سلامت زنان و کودکان وابسته به تخصص مهم زنان و زایمان است.

طاهری: سرانه پزشک متخصص تناسبی با جمعیت کشور ندارد

 

وی با بیان اینکه عدم تامین امکانات اولیه اسکان برای متخصصان خانم در شهرستان‌ها معمولا باعث می‌شود که این پزشکان خانم کمتر در مناطق محروم مشغول طبابت شوند، خاطرنشان کرد:  برای عبور از این بحران دولت می‌تواند با دادن امکانات بیشتر تحقق کامل قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده که تمامی این موارد در بند‌های مختلف آن گنجانده شده، حضور متخصصان زنان را در شهرستان‌ها را بهبود بخشد.

محمد بیگی ادامه داد: اگر این امکانات به طور کامل مهیا شود چه بسا پزشکان متخصص زنان بتوانند با خانواده در آن منطقه حضور پیدا کنند و منافاتی هم با بحث خانواده محوری آنها نداشته باشد و به مردم مناطق محروم خدمت کنند.

این نماینده مجلس گفت: مجلس در قانون جوانی جمعیت تعیین کرد که مراکز سطح سه ناباروری و درمان ناباروری در استان‌ها ایجاد شود و برای ارتقا حوزه مامایی و بیماری‌های مربوط به زنان هم بندهای خوبی گنجانده شده است.

نماینده قزوین در مجلس توضیح داد: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و کم توجهی دولت به این عرصه ما شاهد نوعی نقص در حوزه تخصصی برای تامین نیرو در حوزه زنان هستیم. کشور ما با ابر چالش جمعیت مواجه است.

وی با اشاره به اینکه ابرچالش جمعیت مهمترین مشکل ما است خاطرنشان گفت: وقتی می‌توانیم این مهمترین مشکل را حل کنیم که مهمترین اولویت ها و توجهمان را به تامین نیروی انسانی و ارتقا سلامت مادر و کودک تخصیص دهیم.

محمد بیگی با انتقاد از اینکه این اولویت را در حال حاضر مشاهده نمی‌کنیم، گفت:سهم سلامت از جی دی پی زمانی تا هشت درصد افزایش پیدا کرده بود ولی در حال حاضر حدود 3 و نیم درصد است.

وی افزود: تا وقتی که نگاه تصمیم گیران و قانون گذاران ما به حوزه سهم سلامت, تامین نیروی انسانی نگاه اولویت دار نباشد نه می‌توانیم مسئله جمعیت را حل کنیم و نه می‌توانیم کمبود پزشک متخصص زنان را جبران کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • قدردانی ائمه جمعه استان از پلیس برای اجرای موفق طرح نور
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • چهار معیار سلامتی مهم در ساعت‌های هوشمند
  • چرا فوتبال هم برای سلامتی شما خوب است و هم بد؟ (زیرنویس فارسی)
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی/ فراجا مسئول تامین امنیت مرزهاست
  • حج، رزمایش قدرت اسلام در مقابل کفر جهانی است
  • ترویج ازدواج شرعی احیای سیره و سنت پیامبر اسلام (ص) است