Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-27@15:15:05 GMT

درد دست چپ نشانه بیماری قلبی!

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۷۵۷۵۶

درد دست چپ علی الخصوص در نواحی بازو می تواند به دلایل بسیاری، اعم از کشیدگی عضله و یا حمله قلبی شدید، ایجاد شود. اما چندین ویژگی وجود دارد که با دانستن آن می توانید علت ریشه ای آن را بیابید. ناطقان: همیشه ممکن نیست که بتوانید علت دقیق درد دست چپ را تعیین کنید، اما چندین ویژگی وجود دارد که با دانستن آن می توانید علت ریشه ای را بیابید و قبل از آن که دیر شود اقدام کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ما در ادامه به شما خواهیم گفت که کدامیک از انواع درد بازو و درد دست چپ به بیماری های قلبی مرتبط است و باید جدی گرفته شوند.

درد قفسه سینه
ترکیبی از درد یا سنگینی در قفسه سینه و درد دست چپ مخصوصا در قسمت بازو، نیاز به درمان و پیگیری سریع دارد. در این شرایط حتما به پزشک مراجعه کنید تا جدی بودن علت را بررسی نمایید. در برخی از موارد مانند وقتی که یک جوان ۲۰ ساله در بازی فوتبال با قفسه سینه به زمین برخورد کند، بسیار بعید است که درد دست چپ و درد قفسه سینه جدی باشد. زیرا در این شرایط یک علت زمینه وجود داشته و فرد بیمار تنها ۲۰ سال دارد. سن کم در صورتی که سابقه خانوادگی وجود نداشته باشد معمولا باعث ایجاد سکته قلبی نخواهد شد.

علائم مربوط به بیماری ها و حملات قلبی، گاهی اوقات واضح نیستند. به این ترتیب برخی از افرادی که بیماری قلبی شدید دارند، هرگز ناراحتی قفسه سینه را تجربه نکرده اند. حتی ممکن است این افراد بارها سکته قلبی کرده باشند. درد قفسه سینه و درد دست چپ که مربوط به حمله قلبی است، در صورت وجود به قدری شدید است که شما احساس می کنید یک فیل بر روی قفسه سینه یا قسمت چپ نیم تنه بالایی بدنتان، نشسته است. گاهی اوقات علائم مبهم بیشتری نیز مانند تنگی نفس، تهوع، سوء هاضمه، سرگیجه، تعریق غیر معمول و یا تپش قلب رخ می دهد. اگر درد دست چپ همراه هر یک از این علائم بود، احتمالا نشان از یک مشکل قلبی است.

دردبازودی چپ
درد در بازوی چپ که با فشار یا حرکت دست بدتر می شود، به طور معمول کمتر احتمال دارد به قلب مربوط باشد. فعالیت های ساده، مانند بلند کردن وزنه و یا حرکت دادن مبلمان سنگین، می توانید فشار یا التهاب در عضلات بازو یا مفاصل ایجاد کند. درد دست چپ همراه با این نوع از صدمات، اغلب می تواند با حرکت های ساده بدتر شوند. مثلا اگر فشار کوچکی به بازو وارد کنید درد شدیدتر می شود. درد بازو چپ همچنین می تواند توسط تحت فشار قرار گرفتن عصب در گردن ایجاد شود. این درد معمولا با تکان دادن گردن به اطراف بدتر می شود. دردی مربوط به قلب است که به وسیله حرکت بازوی ها ایجاد نمی شود و دائما احساس می شود.

درد مداوم بازوی چپ
اگر درد بازوی چپ برای یک مدت طولانی ادامه داشت، به احتمال کم به یک مشکل قلبی ارتباط دارد. شرایطی مانند التهاب تاندون روتاتور کاف و آرتریت ممکن است برای ماه ها یا حتی سال باقی بماند، و احتمال ارتباط با بیماری های قلبی بسیار بعید است. در انتهای دیگر این طیف، تیر کشیدن و درد تیز و شدید در بازوی هم کمتر احتمال دارد به بیماری های قلبی مربوط باشد، به خصوص اگر به وسیله حرکت بازو یا گردن ایجاد می شود.

علل درد دست چپ
آنژین
آسیب به شبکه بازویی
شکستگی بازو
شکستگی مچ دست
اماس کیسه های مفصلی
سندرم تونل کارپ
فتق دیسک گردن
جابه جایی آرنج
سکته
تحت فشار بودن عصب
آرتریت روماتوئید
آسیب روتاتور کاف
رگ به رگ شدن
التهاب تاندون
بیماری آرنج تنیس بازان
نشانگان خروجی قفسه سینه یا توراسیک اوت لت سندرم

چند نکته مهم در مورد درد دست چپ

درد بازوی چپ که با فعالیت هایی که ضربان قلب را بالا می برد، بدتر شده، و با استراحت بهبود می یابد، بدون درنگ نیاز به بررسی و مراجعه به پزشک دارد. این حالت ممکن است نشانه ای از بیماری های قلبی باشد به خصوص اگر درد عمیق است و بازو به لمس حساس شده است.


درد دست چپ که به طور ناگهانی و در زمان استراحت، مانند زمانی که در حال تماشای تلویزیون هستید، رخ می دهد، می تواند بیماری قلبی ناپایدار باشد.
در نهایت، اگر درد دست چپ با هر ترکیبی از درد قفسه سینه، تهوع، استفراغ، سرگیجه، تنگی نفس، عرق کردن غیر معمول، نفخ شکم، سرفه یا خس خس سینه همراه است، به پزشک مراجعه کنید. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: دست چپ ، بیماری قلبی ، درد

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۷۵۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص

گیتا حاتمی زاده جراح زنان و زایمان، فلوشیپ نازایی و آی وی اف در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با سرطان سینه در بانوان اظهار کرد: سرطان سینه جز شایع‌ترین سرطان‌‌ها در بانوان بوده که وابسته به سن است. هرچه میزان سن افزایش می‌یابد، احتمال ابتلا نیزبیشتر می‌شود.

وی ادامه داد: درحال حاضر به دلیل علت‌های ناشناخته مانند آلودگی‌های غذایی و استرس‌های محیطی، سن ابتلا به این بیماری به صورت چشمگیری کاهش یافته و امروزه سرطان‌های پیشرفته پستان را در جوان‌ترها می‌بینیم؛ اما به صورت کلی هرچه سن بیشتر می‌شود شیوع سرطان پستان نیز افزایش می‌یابد.

جراح زنان و زایمان افزود: سرطان سینه در ابتدا از یک سلول سرطانی در سینه ایجاد می‌شود. به عبارت دیگر سرطان پستان زمانی ایجاد می‌شود که یک سلول در سینه از حالت عادی خود خارج و تبدیل به سلول سرطانی شود. این سلول سرطانی شروع به تکثیر کرده تا زمانی که یک توده ایجاد کند. برای اینکه یک سلول سرطانی تبدیل به یک توده یک سانتی شود حدود پنج سال زمان نیاز دارد؛ اما بعد از آن برای بزرگ‌تر شدن و رسیدن به دو سانت، نیاز به زمان خاصی ندارد و این اتفاق بسیار سریع رخ می‌دهد.

حاتمی زاده با اشاره به اینکه سلول‌های سرطان سینه از یکدیگر جدا هستند مطرح کرد: این سلول‌ها به دلیل باز بودن از یک دیگر نیازی به سایز، اندازه و زمان خاصی برای پخش شدن در سینه و نقاط دیگر بدن ندارند و حتی یک سلول بسیار کوچک هم می‌تواند پخش شود و درآینده موجب عود بیماری شود.

راهی برای پیشگیری از سرطان پستان وجود ندارد

وی با اشاره به اینکه تشخیص زودهنگام در درمان این بیماری بسیار مهم است بیان کرد: در خانم‌هایی که سینه کوچک دارند، توده حداقل باید یک سانت شده باشد تا با لمس کردن تشخیص داده شود این درحالیست که در خانم‌هایی با سینه‌های بزرگ‌ترممکن است در آزمایشات هم توده اصلا دیده نشود و نیاز به سایز بزرگ‌ترآن باشد؛ بنابراین با توجه به این موضوع که راهی برای پیشگیری از این بیماری وجود ندارد مهم‌ترین کار تشخیص زودهنگام است. این تشخیص کمک می‌کند تا پزشک قبل از گستردگی و پخش این بیماری آن را مهار کند.

فلوشیپ نازایی و آی وی اف گفت: معمولا عوامل سرطان سینه توسط خود فرد تشخیص داده می‌شود. باید هر فرد از سن ۱۸ سالگی به صورت مرتب، ماهانه و پس از اتمام دوره عادت ماهانه،  خود را معاینه کند. خانم باید با کف انگشتان دستش در حالیکه دراز کشیده است سینه را به صورت چرخشی لمس کند تا اگر توده‌ای غیر طبیعی احساس شد سریع به پزشک مراجعه کند. بر خلاف تصورات مردم، بیشتر توده‌های بدخیم درد ندارند بنابراین اکثرخانم‌ها با لمس متوجه توده‌ جدید می‌شوند.

تفاوت توده خوش‌خیم و بدخیم

حاتمی‌زاده بیان کرد: به صورت طبیعی یکسری توده‌ خوش‌خیم که مانند دانه‌های تسبیح هستند در سینه وجود دارند. این توده‌ها‌ی خوش‌خیم که در همه نقاط پستان پخش و به هورمون‌های سینه نیز وابسته‌اند. توده‌های خوش خیم اکثرا حاشیه منظم، متحرک و صاف هستند درحالی که توده‌های بدخیم به یکدیگراتصال داشته، نمی‌توان حدودی برایشان تعیین کرد و حاشیه نامنظم دارند. معمولاً درصد کمی از توده‌های سرطانی  درد ایجاد می‌کنند و اکثر توده‌های دردناک جز توده‌های خوش‌خیم هستند. اما در حالت کلی اگر خانمی با توده‌ای در سینه خود مواجه شد باید به پزشک مراجعه و مورد بررسی قرار گیرد.

اشعه ماموگرافی سرطان‌زا نیست

وی تصریح کرد: توصیه می‌شود بانوان ماهانه معاینات لازم را در منزل انجام دهند. هر ۶ ماه یا یکسال یکبارتوسط پزشک معاینه و از سن ۴۰ تا ۵۵ سالگی، هرسال ماموگرافی انجام دهند. معمولا برای تشخیص بهتر، سینه میان دو صفحه تلقی شفاف قرار می‌گیرد که بااین کار شاید در حد چند ثانیه احساس فشار ایجاد شود و این چیزی نیست که درد غیر طبیعی و غیرقابل تحمل باشد. نباید این درد دلیلی برای معاینه نشدن باشد. لازم به ذکر است که برخلاف تصورات بانوان، اشعه ماموگرافی خطرناک و سرطان‌زا نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی/ همسر و وکیل صدیقه وسمقی: بینایی او قبل از زندان از دست رفته بود/ وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شده است
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص