Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@14:33:19 GMT

این عادات شما را دیابتی می کند

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۷۵۸۸۴

امروزه بیش از 30 میلیون نفر در جهان مبتلا به دیابت هستند و این بیماری علت اصلی مرگ و میر بیش از هفتادو نه هزار نفر در سال است. ناطقان: مصرف موادغذایی مانند غلات و گوشت به اندازه ای که فکر می کنید بی ضرر نیست. امروزه بیش از 30 میلیون نفر در جهان مبتلا به دیابت هستند و این بیماری علت اصلی مرگ و میر بیش از هفتادو نه هزار نفر در سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیابت نوع 2 بوسیله ی مقاومت انسولین (هورمونی که سطح قند خون را کنترل می کند) ایجاد می شود و زمانی اتفاق می افتد که بدن نمی تواند به درستی از انسولین استفاده کند.

تعدادی از مسائلی که می توانند باعث تحلیل رفتن انسولین شوند، شامل ناتوانی، چاقی، مصرف دخانیات، مصرف بیش از اندازه ی الکل و خوردن مرتب غذاهای سرشار از گلیسمی که قند خون را افزایش می دهند، است. اما موارد دیگری نیز هستند که به آنها کمتر پرداخته شده و می توانند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش دهند. برای مثال این پنج عادت غذایی ممکن است بی ضرر به نظر برسند اما عادت استفاده از آنها می تواند احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد.
1. فقط سبزیجات حاوی نشاسته مصرف کنید

بهتر است سبزیجات را در رژیم غذایی خود بگنجانیم. آنها ترکیبی از مواد مغذی سالم را برایتان فراهم می کنند و براساس یافته های جدید آنتی اکسیدان تولید می کنند و تولید آنتی اکسیدان می تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک نماید. با این وجود، سبزیجات حاوی نشاسته را با مواد غذایی سرشار از کربوهیدرات مصرف نکنید. به عنوان مثال برنج را همراه با سیب زمینی مصرف نکنید. در حالی که نشاسته ی فراوان به طور مستقیم خطر ابتلا به دیابت را افزایش نمی دهد، می تواند به افزایش وزن و قند خون که هر دوی آنها سبب ابتلا به دیابت می شوند، کمک نماید.

بنابراین در مصرف همه ی مواد غذایی تعادل را حفظ کنید، بسیاری از مردم سبزیجاتی مانند سیب زمینی شیرین، ذرت و نخود فرنگی که سرشار از نشاسته هستند را در نظرمی گیرند اما اگر سعی در تنظیم قند خون خود دارید، لازم است تمامی کربوهیدرات ها را بشناسید. جهت اطمینان از متعادل بودن هر وعده ی غذایی نیمی از بشقابتان را با محصولاتی که حاوی نشاسته نیستند پر کنید و سپس نیمی دیگر را با پروتئین ها وغلات و سبزیجات نشاسته دار پر کنید.
2. استفاده ی منظم از میوه های خشک شده

ممکن است میان وعده ی سالمی به نظر برسد، اما آنها می توانند سبب بالا رفتن قند خون شوند و مانند میوه های تازه گرسنگی تان را برطرف نمی نمایند. اگر یک زرد آلوی کامل بخورید، شاید برخی مواقع احساس سیری کنید اما اگر زرد آلوی خشک شده را بخورید احتمالا برای سیر شدن مجبور به خوردن تعدادی از آنها خواهید بود، این به معنای آن است که قند بیشتری مصرف کرده اید. زمانی که میوه ای را خشک می کنید، مقدار زیادی از فیبر آن که سبب سیری و کمک به تنظیم قند خون می شود را از آن می کاهید. استفاده ی گاه به گاه از میوه های خشک به عنوان میان وعده، به شما آسیب نخواهد زد اما توصیه می شود که میوه های خشک را به اندازه ی کافی مصرف کنید و یا بجای آن از سیب تازه یا انگور آبدار استفاده کنید.
3. خوردن آجیل کافی نیست

براساس یک مطالعه ی انجام شده در سوئد، چربی های اشباع نشده ی سالم موجود در مغز ها و دانه ها به جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع2 بوسیله ی بهبود حساسیت انسولین کمک می کنند. گردو بطور خاصی ممکن است بخشی از مغز که در کنترل اشتها دخیل است را مهار کند. استفاده ی آنها به عنوان میان وعده، در بعد از ظهر به مقاومت میان وعده ی حاوی قند یا نوشیدنی هایی که خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهند کمک می کند.
4. مصرف بیش از اندازه ی گوشت قرمز

اگر چه گوشت قرمز به طور معمول با خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط است، مدرکی وجود دارد که نشان می دهد خوردن آن حتی به مقدار خیلی کم می تواند منجر به افزایش احتمال ابتلا به دیابت شود. مصرف روزانه ی گوشت قرمز با افزایش 19 درصدی دیابت نوع 2 مرتبط است. مصرف روزانه ی منابع سالم پروتئین مانند آجیل، لبنیات کم چرب یا غلات کامل بجای گوشت قرمز، ابتلا به دیابت نوع 2را 35 درصد کاهش می دهد.
5 عادت غذایی که می توانند خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهند
5. خرید مواد غذایی فرآوری شده بجای مواد غذایی تازه

یافته ها نشان می دهند که مصرف روزانه ی گوشت قرمز فرآوری شده 15 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد که سطوح بالای موادنگهدارنده و سدیم در گوشت فرآوری شده می تواند در آن نقش داشته باشد.
بنابراین بجای آنها چه چیزی مصرف کنیم؟

بدنبال کاهش پروتئین باشید، چه از یک منبع حیوانی باشد چه از منابع دیگر و از گوشتی که بطور قابل توجهی فراتر از شکل اصلی خود فرآوری شده مانند مرغ سرخ شده پرهیز کنید. اما مسئله فقط گوشت فرآوری شده نیست. اگر میخواهید خطر پیشرفت دیابت را کاهش دهید، بهتر است اغلب اوقات، غذاهای کامل از جمله غلات کامل را انتخاب کنید، تحقیقات نشان داده اند که رژیم های غذایی غلات کامل، احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. با این وجود،آنهایی که سرشار از کربوهیدرات های تصفیه شده هستند،این خطر را افزایش می دهند. بسیاری از شرکت های تولیدی، در تولید غلات استاندارد های سلامت را رعایت می کنند. اما اگر نگاهی به اطلاعات غذایی آنها بیاندازید، فیبر موجود در آن بسیار ناچیز است. در حالی که غلات کامل مانند جو دو سر، حاوی فیبری هستند که هضم را کند می کند و قند خون را کاهش می دهد. آنها همچنین سرشار از مواد مغذی و فیتوشیمیایی هستند که به برطرف کردن دیابت کمک می کند. منبع: میزان برچسب ها: دیابتی ، مرگ و میر ، بیماری

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۷۵۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟

به گزارش خبرآنلاین ،به نظر می رسد که پیروری از یک رژیم غذایی منحصر به مصرف انواع میوه ها برای چند روز متوالی، بهترین راه حل برای دست یابی به کاهش وزن و همچنین پاکسازی بدن از سموم مختلف باشد.

عصر ایران در خبری نوشت:باید هم اینطور باشد، میوه ها از سالم ترین مواد غذایی روی کره زمین هستند. اما آیا به راستی چنین رژیم فشرده ای می تواند به کاهش وزن سالم کمک کند؟ پاسخ به این سوال هم بله است و هم خیر!

رژیم میوه ۳ روزه با هدف اصلی پاکسازی بدن و کاهش وزن میان بسیاری از افراد محبوب شده است، اما این رژیم نیز همانند هر سیستم دیگری فواید و محدودیت های خاص خود را دارد. در ادامه به بررسی مزایا، معایب و هر چه که باید از رژیم مذکور انتظار داشته باشیم خواهیم پرداخت. نکات مورد بحث با استناد به مقالاتی که از طریق وب سایت کتابخانه ملی پزشکی آمریکا و کلینیک کلیولند قابل دسترسی هستند، جمع آوری شده اند.

رژیم میوه ۳ روزه چیست؟

رژیم میوه ۳ روزه یک رژیم کاهش وزن متمایز است که طی سال های اخیر به محبوبیت فراوانی دست یافته است. این رژیم تنوع زیادی دارد، اما اساس آن بدین صورت است: به مدت سه روز، فرد تنها میوه بدون شکر یا هرگونه شیرین کننده اضافه مصرف می کند. در واقع هدف این است که بدن خود را از تمام شیرینی هایی که مدت ها خورده ایم و اهمیتی به آن نداده ایم، سم زدایی و در عین حال مقداری مواد مغذی ارزشمند نیز وارد بدن خود کنیم. از آنجایی که میوه ها محتوای آب زیادی دارند، به ما کمک می کنند تا در تمام این سه روز هیدراته و سیر بمانیم.

قوانین رژیم میوه ۳ روزه به شرح زیر است:

- هر روز حداقل ۱۲ لیوان آب تصفیه شده بنوشید.

- از نوشیدنی های دیگر مانند قهوه و چای خودداری کنید.

- میوه های تازه در هر نوعی توصیه می شوند (بهتر است از مصرف میوه های منجمد، خشک یا کنسرو شده اجتناب کرد)، به خصوص اگر ارگانیک باشند.

- برای شام یک کاسه سالاد سبزیجات میل کنید. سبزیجات غیر نشاسته ای و ارگانیک بهترین گزینه هستند.

- از ورزش کردن خودداری کنید.

- علاوه بر میوه ها باید از انواع نوشیدنی های پروتئینی نیز استفاده شود.

بسیاری از افرادی که این رژیم را امتحان می کنند، پس از تنها یک روز از گذشت آن به طرز شگفت آوری احساس افزایش انرژی می کنند، گاهی اوقات حتی بیشتر از زمانی که سعی دارند عادات غذایی همیشگی خود را حفظ کنند.

مزایای پیروی از رژیم میوه ۳ روزه برای کاهش وزن - نتایج سریع

به دنبال کاهش وزن سریع هستید؟ رژیم میوه ۳ روزه یکی از سریع ترین و ساده ترین روش های ممکن برای کاهش وزن است. گفته می شود که به احتمال زیاد بعد از سه روز می توانید نتایج منحصر به فرد آن را مشاهده کنید.

وزن آب یکی از اولین چیزهایی است که پس از تجربه رژیم و دریافت کالری بسیار کمتر از حد معمول از دست خواهیم داد. همین اتفاق در خصوص رژیم میوه نیز رخ می دهد و مقداری کاهش وزن به این رژیم نسبت داده می شود. با این حال باید توجه داشته باشیم که ممکن است کاهش میزان چربی بدن در این رژیم پایدار نباشد.

- افزایش انرژی

یکی از رایج ترین نکاتی که مردم در خصوص این رژیم گزارش می دهند، احساس افزایش سطح انرژی بیش از حد معمول طی این ۳ روز است. در واقع به کرات گزارش شده که افراد احساس می‌ کنند رژیم‌ های معمولی آنها را خسته و تنبل می‌ کنند. این در حالی است که به دنبال رعایت رژیم میوه‌ ۳ روزه، با انرژی بیشتری می توانند به کارهای روزانه خود بپردازند.

- تامین مواد مغذی و ترکیبات آنتی اکسیدانی

میوه‌ هایی که در این رژیم مصرف می کنیم نیز سرشار از انواع ویتامین ‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ ها هستند و به حفظ سلامت، تعادل و عملکرد تمام اجزای بدن در بهترین حالت کمک می‌ کنند.

- دریافت فیبر فراوان

میوه ها همچنین منبعی غنی از فیبر هستند که به هضم بهتر و کنترل سطح قند خون یاری می رسانند و سبب می شوند تا به مدت طولانی تری احساس سیری کنیم.

- بدون نیاز به شمارش کالری

این رژیم تماما در مورد خوردن هر نوع میوه ای است که دلتان می خواهد، بدون هرگونه محدودیتی. اگر به کالری شماری عادت ندارید، این رژیم می تواند روشی عالی و آسان برای کاهش وزن در اختیار شما قرار دهد.

معایب پیروی از رژیم میوه ۳ روزه برای کاهش وزن

- ناپایداری

این رژیم چیزی نیست که بتوان در درازمدت به آن پایبند بود و این موضوع بزرگترین عیب آن به شمار می رود. در واقع هیچ راهی وجود ندارد که کسی بتواند تا پایان عمر خود با میوه زندگی کند. از طرفی دیگر برخی از متخصصان توصیه می‌ کنند که باید از مصرف برخی میوه‌ ها در این رژیم پرهیز کرد، زیرا دارای محتوای فروکتوز بالایی هستند که در واقع می‌ تواند بیشتر آسیب رسان باشد تا سالم.

- پروتئین ناکافی

پروتئین ها برای یک رژیم غذایی سالم بسیار مهم هستند و در عین حال به سیری طولانی تر هم کمک می کنند. در حالی که میوه ها مقداری پروتئین در ساختار خود دارند، این میزان برای حفظ بدن طی تمام ساعات روز کافی نیست. این موضوع ممکن است سبب شود که فرد حتی بیشتر از حد معمول احساس خستگی کند. به علاوه اگر پروتئین کافی از طریق رژیم غذایی دریافت نکنیم، ممکن است توده عضلانی خود را به مرور از دست بدهیم.

- عوارض جانبی ناخوشایند

این دسته از رژیم های غذایی با عوارض جانبی ناخوشایند متعددی همراه هستند. در صورت مصرف بیش از حد میوه ها، حتی آنهایی که مجاز به خوردن آنها در این رژیم غذایی خاص هستیم، با مشکلات معده و احساس نفخ رو به رو خواهیم شد.

- کمبود مواد مغذی

در حالی که میوه ها عموما برای ما مفید هستند، مصرف زیاد هر چیزی می تواند مضر باشد. زیاده روی در مصرف میوه و عدم رعایت تعادل میان سایر گروه های غذایی می تواند باعث ایجاد مشکلات متعدد مانند کمبود برخی ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن شود.

- عدم تنوع

یکی دیگر از معایب این رژیم این است که اگر بخواهیم صرفا وعده های غذایی خود را به مصرف میوه محدود کنیم، گزینه های زیادی در اختیار نداریم. مطمئنا میوه ‌های متنوعی در دسترس ما وجود دارند، اما باز هم پس از چند روز نسبت به آنها تمایل خود را از دست می دهیم.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900666

دیگر خبرها

  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • مناسب‌ترین میوه‌ها برای بیماران دیابتی
  • یک عامل مهم ابتلا به یائسگی زودرس
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟