Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  وزارت علوم این هفته با اخبار متنوع و بی‌شماری روبه رو بود که خلاصه‌ای از آن را می‌توانید در ادامه دنبال کنید. برنامه ۵ ساله وزارت علوم برای جذب ۷۵ هزار دانشجوی خارجی

حسین سالار آملی معاون وزیر علوم در امور بین الملل گفت: طبق برنامه 5 ساله وزارت علوم باید چیزی حدود 75 هزار دانشجوی خارجی جذب کنیم این در حالی است که وزارت علوم 26 هزار دانشجوی خارجی را تا کنون جذب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضرورت توجه به سیاست تفویض اختیار در دانشگاه‌ها

مجتبی شریعتی نیاسرمعاون آموزشی وزارت علوم گفت:امیدواریم که به تدریج بتوان بر اساس آن چیزی که در قانون تعریف شده سهم دانشگاه‌ها را در تشخیص و انتخاب داوطلبان مستعد بیشتر شود و سیاست تفویض اختیار به دانشگاه‌ها کماکان دنبال شود.

مسئولان باید به دلیل بی عدالتی‌ها از مردم پوزش بطلبند

سردار نقدی معاون فرهنگی سپاه گفت:رهبر انقلاب فرموده‌اند که باید از مردم به دلیل بی عدالتی‌های موجود پوزش بخواهیم اما برخی به جای اینکه به دنبال اصلاح این روند باشند فقط انتقاد می‌کنند اما باید بگوییم مسئولان باید از مردم پوزش بخواهند نه کسی که شب و روز خود برای این انقلاب صرف کرده است.

ضرورت کاهش پراکنده کاری و تفرق واحدهای آموزش عالی کشور

منصور غلامی وزیر علوم گفت:باید از پراکنده کاری و تفرق واحدهای آموزش عالی کشور کم کنیم و برای همگرایی و هم افزایی دانشگاه ها برنامه ریزی کنیم.

وزیر علوم تصریح کرد: تخصصی شدن دانشگاه ها قطعاً به ارتقای جایگاه علمی آنها درجهان می‌انجامد و حتی می‌تواند به پذیرش دانشجویان خارجی نیز بسیار کمک کند.

افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در انتظار تایید وزارت علوم

محمود نیلی رئیس دانشگاه تهران عنوان کرد: بر این اساس دانشگاه‌ها می توانند فقط 20 درصد از ظرفیت مازاد پذیرش خود را به دانشجویان استعداد درخشان اختصاص دهند که اکنون دانشگاه های برتر کشور درخواست کرده اند این میزان افزایش یابد.

رئیس دانشگاه تهران بیان کرد: به هرحال تقاضای دانشجویان که شرایط لازم در این زمینه را دارند براساس رزومه سوابق تحصیلی آنها بررسی می شود.

اعزام دانشجو به آلمان برای فرصت‌های مطالعاتی 6 تا 9 ماهه

حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل عنوان کرد:ما با کشور آلمان در زمینه‌هایی همکاری‌های علمی داریم و حالا هم قرار است اعزام دانشجویان دوره ارشد، دکترا و اساتید برای فرصت‌های مطالعاتی 6 تا 9 ماهه به آلمان در دستور کار قرار گیرد و همچنین همکاری‌های بین‌الملل 2 کشور در زمینه‌های آموزشی و تحقیقاتی گسترش یابد.

30 میلیارد تومان از مطالبات معوق صندوق رفاه وصول شد

ذوالفقار یزدان مهر رئیس صندوق رفاه دانشجویان از وصول 30 میلیارد تومان از مطالبات معوق دانشجویان وزارت علوم در طرح بخشودگی خبر داد.

12.8 درصد نرخ بیکاری در کشور

مسعود برومند معاون پژوهشی وزارت علوم گفت:امروز نرخ بیکاری در کشور 12.8 است؛ نرخ بیکاری دانش آموخته ها 18.5 درصد و در میان افراد با تحصیلات عمومی این رقم به 11.7 درصد رسیده است.

وی اظهار کرد: اکنون بیش از چهار میلیون دانشجو در سراسر کشور داریم که 115 هزار نفر از آنها دانشجویان مقطع دکترا هستند و مقام معظم رهبری هم در این خصوص تاکید دارند و باید در این زمینه اقداماتی انجام شود.

خبر استعفای «فرهاد رهبر» فضاسازی و القای شبهه است

علی اکبر ولایتی رئیس هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اظهار کرد: ما از اینکه دکتر رهبر ریاست‌ دانشگاه آزاد را دارند، خوشحالیم و همکاری تنگاتنگی میان بنده، وی، معاونین رهبر و مدیریت اجرایی دانشگاه آزاد وجود دارد و به هیچ وجه‌ این موضوع صحت ندارد؛ این فضاسازی‌ها، القای شبهه از سوی کسانی است که منافعشان در دانشگاه آزاد اسلامی به خطر افتاده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۷۶۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی رضایت، رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، با اشاره به پانل ساماندهی برنامه‌های آموزشی که پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی برگزار شد، از مشارکت نمایندگان بیش از ده دانشگاه در این پانل خبر داد و گفت: در هیات رییسه پانل دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی و دبیر دبیرخانه علوم پایه پزشکی و رئیس کارگروه کار افرینی معاونت حضور داشتند. در این نشست بر اهمیت ساماندهی رشته محل‌ها و برنامه عملیاتی آن تاکید شد.

در این برنامه عملیاتی، سامانه فعال آماری مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی و اجرا می‌شود که در آن تمامی رشته محل‌ها و تعداد دانشجویان، فارغ التحصیلان درج می‌شود تا پروفایلی از وضعیت هر کدام از رشته مقاطع در اختیار قرار گیرد.

وی وضعیت نمودار و شیب رشته‌ها را در طراحی نقشه راه آن موثر خواند و تصریح کرد: پس از بررسی رشته مقاطع و رشته محل ها، بر اساس همفکری دبیرخانه‌ها و نخبگان آن رشته، برای تقویت و ظرفیت سازی در برخی از رشته‌ها تصمیم گیری می‌شود. به عنوان مثال ممکن است در برخی از رشته‌ها که نیاز کشور هستند، اما متقاضی ندارند، راه حل‌هایی برای تشویق متقاضی ایجاد کنیم.

رضایت بر تناسب میان رشته ها، نیاز کشور و تعداد داوطلبین تاکید کرد و افزود: پس از تعیین وضعیت موجود، ممکن است که برای هر کدام از رشته‌ها اقداماتی از جنس تقویت، محدودیت و یا از جنس تعلیق و توقف داشته باشیم.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، سپس به مباحث مطرح شده در پانل در خصوص اهمیت ساماندهی و مامور محور کردن دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: همکاران از دانشگاه‌های مختلفی همچون، همدان، البرز، مشهد، شاهرود، زاهدان، اصفهان و بجنورد و شهید بهشتی و ایران در این نشست مشارکت فعال داشتند و مطالعاتی در زمینه شاخص‌های مربوط به ساماندهی رشته‌های آموزشی را مطرح کردند.

وی با بیان اینکه در ساماندهی رشته ها، نیاز کشور در اولویت قرار دارد، خاطر نشان کرد: مواردی همچون نگاه بخشی و منطقه‌ای در اولویت‌های بعدی قرار می‌گیرد چرا که کشور منابع محدودی دارد و باید بر اساس شاخص‌های انسانی سلامت حرکت کنیم.

رضایت ساماندهی رشته‌ها را اقدامی کارشناسی شده خواند و افزود: هدف از این کار، محدود سازی و حصر رشته‌ها نیست بلکه با کمک دبیرخانه‌ها برای بهبود شرایط اقدام خواهیم کرد. همچنین نگاه ما در بازنگری کاریکولوم‌های درسی به صورت مهارت محوری و نیاز محوری و ماموریت محوری است.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، بر ضرورت دستیابی به الگوی متوازن رشته مناطق و رشته محل ها، از طریق کار کارشناسی تاکید کرد و افزود: با تاکید معاون آموزشی مقرر شده است سامانه ساماندهی بعنوان ابزاری مدیریتی اجرایی شود که بر اساس نیاز در قالب داده‌ها و آمار‌های دقیق در اختیار قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • بازداشت بیش از ۲۳۰۰ دانشجوی حامی فلسطین در آمریکا
  • تجمع دانشجویان طرفدار فلسطین در مقابل بزرگترین دانشگاه مکزیک
  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله