Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست -

به گزارش ایران اکونومیست؛    سید ابراهیم حسینی نژاد  اظهار داشت: اگر همه مدارک مورد درخواست سازمان بورس آماده و تکمیل شود روز یکشنبه ۱۳ اسفند ماه عرضه اولیه ۱۰ درصد سهام «سِپ» که حدود ۱۸۰ میلیون سهم را در بر می گیرد در بورس تهران انجام می شود.

وی در ادامه گفت : شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش در حال حاضر یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون سهم دارد و سرمایه شرکت نیز ۱۸۰ میلیارد تومان است که ۱۰ درصد سهام آن قرار است در بورس عرضه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه عرضه های آینده سهام «سِپ»

وی درباره برنامه شرکت در خصوص عرضه سهام در آینده و بعد از عرضه ۱۰ درصدی هفته آینده ،گفت: در شرایط فعلی برنامه ای برای عرضه های دیگر بعد از عرضه ۱۰ درصدی ابتدایی وجود ندارد و حداقل در کوتاه مدت و برای ۶ ماه آینده شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش استراتژیی برای ادامه عرضه سهام ندارد.

حسینی نژاد افزود:‌ از سویی دیگر، بانک سامان و بانک رفاه که در مجموع با در اختیار داشتن ۵۷ درصد سهام، سهامدار اصلی شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش هستند، تمایل دارند تا سهم شرکت را در اختیار داشته باشند.

در همین حال دلیل اصلی عرضه سهام شرکت سِپ در بورس قوانین بانک مرکزی است که اجازه نمی دهد که بانک ها بیش از ۳۰ درصد سهام شرکت های زیر مجموعه خود را داشته باشند.

اعلام EPS سال ۹۶ و پیش بینی سال ۹۷

حسینی نژاد ادامه درباره آخرین وضعیت مالی شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش، گفت: EPS شرکت در سال ۹۵ در حدود ۹۲۰  ریال بود که با افزایش سرمایه صورت گرفته در ماه های ابتدایی  سال جاری از ۹۰ میلیارد تومان به ۱۸۰ میلیارد تومان، EPS شرکت به ۸۲۶ ریال رسید که با این روند، پیش بینی سود ۱۰۰ درصد محقق شده است.

مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش در ادامه گفت: بر اساس اطلاعات صورت های مالی EPS سال ۹۷ «سِپ» نیز به میزان ۱۰۵ تومان با حدود ۲۵ درصد افزایش نسبت به سال قبل می باشد.

رعایت حاکمیت شرکتی

حسینی نژاد درباره این که شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش از نظر حاکمیت شرکتی و شفافیت عملکردهای مالی در چه سطحی قرار دارد اظهار داشت: ورود به بورس علاوه بر این که مزایایی را برای شرکت ها به دنبال دارد به هر حال شفافیت را نیز برای ناشران به یک فعالیت همیشگی تبدیل می کند و «سِپ» نیز از این قاعده پیروی می کند.

مدیرعامل پرداخت الکترونیک سامان کیش ادر ادامه گفت و گو با ایبِنا فزود : به دلیل تازه بودن حضور شرکت های  PSPدر بورس، چالش های زیادی برای این که بتوانیم به تعامل و نقطه مشترک برای عرضه سهام در بازار سهام برسیم به وجود آمد که با همکاری دوطرفه همه آن ها برطرف شد تا سهام شرکت در آستانه عرضه در بورس قرار گیرد.

سهام ترجیحی نداریم

حسین نژاد با اعلام این که در عرضه اولیه ۱۰ درصدی سهام «سِپ» هیچ سهم ترجیحی برای کارکنان درنظر گرفته نشده افزود که کارگزار این عرضه اولیه کارگزاری بانک سامان است.

به گزارش ایبِنا،  فردا شنبه ۱۹ اسفند ماه مراسم معارفه شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش در هتل اسپیناس برگزار می شود.

جزییات و روش عرضه

لازم به ذکر است بر اساس برنامه اعلام شده، روش عرضه سهام شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش به صورت ثبت سفارش دفتری یا «بوک بیلدینگ» است که در روز عرضه اولیه، بر اساس قانون ۱۰ درصد از سهام این شرکت به روش ثبت سفارش دفتری و با دامنه قیمتی مشخص وارد بازار خواهد شد.

جایگاه «سِپ» در صنایع بورسی

شرکت پرداخت الکترونیک سامان که در سوم آبان ‌ماه امسال با شماره ۱۱.۵۴۱ موفق به پذیرش در بورس شد در حوزه «کامپیوتر و فعالیت‌های مربوط به آن»، گروه و طبقه «‌مشاوره مربوط به نرم افزار و عرضه نرم افزار» فعال است.

افزون بر این، بر اساس اطلاعات موجود، این شرکت در راستای توسعه فعالیت‌ها و کسب و کار خود و با هدف امکان دسترسی گسترده به انواع روش‌های تأمین مالی، حضور در بورس اوراق بهادار را به عنوان یکی از مهمترین برنامه‌های استراتژیک خود، هدف قرار داده است.

لازم به ذکر است، شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش با سرمایه ۱۸۰ میلیارد تومانی با شراکت عمده بانک سامان و بانک رفاه، رتبه دوم سهم از بازار خدمات پرداخت الکترونیک کشور را از طریق بسترهای دستگاه کارت‌خوان‌ «POS»، درگاه پرداخت اینترنتی «IPG» و درگاه پرداخت موبایلی «#۷۲۴*»  در اختیار دارد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۷۷۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند، اظهار کرد: تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه عرضه و رسمیت بخشیدن به این سیگارها انجام شده اما وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه این سیگارها نمی‌رود.

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام آنها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه‌ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان‌های ذی‌ربط انجام دهد.

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت به ایسنا گفت: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

وی درباره برخی تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک انجام شده اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود، چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت به سمی و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده، همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است.

وی با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کرده و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدیدنظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

ولی‌زاده با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق هستند، گفت: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آتش بازی سهامدار عمده در شرنگی
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند