Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-دبیرکل حزب اسلامی کار با انتقاد از برخی مواد قانون احزاب اظهار کرد: احزاب نقشی را که باید داشته باشند امروز ندارند. نقد و بررسی دولت باید توسط احزابی صورت بگیرد که رقیب هستند که اصولا در کشور وجود ندارد.حسین کمالی در شانزدهمین کنگره حزب مردم سالاری با اشاره به همایش فصلی خانه‌احزاب که روز گذشته برگزار شد، گفت: روز گذشته همایش فصلی‌خانه احزاب داشتیم تا روسای احزاب و اعضای آن دیدگاه خود را بیان کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعتراضات اخیر موجی بود که برخاست و باید مورد توجه قرار بگیرد. نظرات جمع بندی شد و گزارش آن به سمع و نظر ملت شریف ایران خواهد رسید.

رییس خانه احزاب با بیان اینکه وضعیت کشور مناسب نیست، اظهار کرد: این همه درد قابل مشاهده است اما سوال پیش می‌آید که چرا مردم سکوت کرده‌اند؟ چرا سوالی ندارند؟ بی‌سوالی بزرگترین درد است. چرا مردم نا امید شده‌اند و سوال نمی‌کنند؟

وی ادامه داد:‌ در هر ساعت، ۱۸ طلاق ثبت می‌شود و ما ۵ میلیون بیکار داریم. طبق آمارها، خط فقر کمر مردم را شکسته است و این زیبنده نظام نیست. ۲ میلیون معتاد ثبت شده وجود دارد و تمامی این موضوعات باید به گفت‌وگوی اجتماعی گذاشته شود.

دبیرکل حزب اسلامی کار تصریح کرد: همیشه گفت‌وگوی‌های ما یک سویه بوده است. هیچ‌گاه یاد نگرفته‌ایم که بگوئیم و بشنویم. در خانه و محیط کار  یاد گرفته‌ایم فقط صحبت کنیم. این نوع گفت‌وگوها در سیستم ما تعطیل است. حتی منطق گفت‌وگو کردن ما این است که قبول صحبت کنیم اما بگوییم آن چیزی که من می‌گویم، درست است.

کمالی تاکید کرد: این که شب‌ها ۴ الی ۵ میلیون نفر دست خالی به خانه می‌ورند باید برای شما درد باشد و خنده را روی لب‌های شما خشک کند. در کشورهای پیشرفته برای حیوانات هم حقی قائل هستند و بیشتر از توجه ما به برادرمانمان، به آنها اهمیت می‌دهند.

رییس خانه احزاب خاطرنشان کرد: احزاب نقشی را که باید داشته باشند امروز ندارند. نقد و بررسی دولت باید توسط احزابی صورت بگیرد که رقیب هستند که اصولا در کشور وجود ندارد. بین احزاب رقابت برنامه‌ای وجود ندارد. به هنگام انتخابات احزاب باید برنامه ارائه دهند و زمانی که پیروز شدند، جریان رقیب بررسی کند که بر طبق برنامه پیش می‌رود.

 این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد:‌ حتی اگر زمان انتخابات مجلس و یا شوراها برنامه‌ای نوشته شد، آن را کنار گذاشتیم چون یاد نگرفتیم برنامه عملی را پیاده کنیم. ما یاد نگرفته‌ایم برنامه‌ها را پیاده سازی کنیم.

وی با بیان اینکه یکی از ایرادات ما این است که برنامه‌ها در محیط درست نوشته نشده است، اظهار کرد: برنامه‌ای که در مجلس برای احزاب نوشته شده است اشکال دارد. احزاب برای فعالیت در کشور ما باید ثابت کنند که برای کسب قدرت نیامده‌اند. این ایراد دارد چرا که احزاب اصولا برای کسب قدرت می‌آیند. قانون احزاب ما آن قدر ضعیف است که خجالت می‌کشیم آن را به یک خارجی نشان دهیم.

دبیرکل حزب اسلامی کار با ابراز امیدواری از اینکه قانون احزاب به گونه‌ای باشد که مشکلات را مرتفع کند، گفت: قانون اساسی آزادی‌های بسیاری را به احزاب داده است اما به خاطر فعالیت منافقین محدود شد. یکی می‌گفت اگر قانون اساسی را در کوچه بلند بلند بخوانیم تبلیغ علیه نظام تلقی می‌شود.

این فعال سیاسی به موضوع تشکیل پارلمان اصلاحات اشاره کرد و گفت: بحثی داشتیم در مجموعه اصلاحات به نام پارلمان اصلاحات که عده‌ای مخالف و موافق دارد. این طرح حدود ۴ سال پیش توسط آقای محمدعلی نجفی شهردار تهران مطرح شد و آقای کواکبیان و دوستانش به آن شکل و شمایل دادند و از ایشان تقاضا دارم آن را به شکل طرح ملی ببینند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۷۸۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله معترضان گرجستانی به پارلمان در اعتراض به لایحه «عوامل خارجی»

معترضان شامگاه چهارشنبه در تفلیس، پایتخت گرجستان با پلیس درگیر شدند و سعی کردند به پارلمان این کشور نفوذ کنند. این در حالیست که تظاهرات شدید علیه لایحه جنجالی «عوامل خارجی» ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، جمعیت زیادی از معترضان گرجستانی برای دومین شب متوالی در مقابل ساختمان پارلمان تجمع کردند و فعالان پرچم گرجستان و اتحادیه اروپا را در دست داشتند. آنها با لایحه‌ای مخالف هستند که سازمان‌هایی را که بیش از ۲۰ درصد بودجه خود را از خارج دریافت می‌کنند، مجبور می‌کند به‌عنوان «عامل خارجی» ثبت‌ شوند. نمایندگان مجلس روز چهارشنبه این لایحه را تصویب کردند.

گروهی از معترضان که برخی از آنها ماسک‌های اسکی به صورت داشتند، نرده‌های امنیتی را برچیدند و سعی کردند به داخل محوطه پارلمان گرجستان نفوذ کنند. افسران پلیس با ماشین‌های آب‌پاش و اسپری فلفل به مقابله پرداختند و تلاش داشتند معترضان را از نزدیکی درب‌های ورودی دور کنند.

همچنین تصاویری ویدیویی از برخی از معترضان منتشر شده که با ماموران درگیر شدند و در برابر دستگیری مقاومت می‌کنند. به گزارش شبکه اول گرجستان، معترضان سنگرهایی برپا و چندین جاده را در مرکز تفلیس مسدود کرده‌اند.

«الکساندر داراخولیدزه» معاون وزیر کشور گرجستان به خبرنگاران گفت در مجموع ۶۳ معترض به اتهام اغتشاش شامگاه چهارشنبه بازداشت شده‌اند. حزب اپوزیسیون پیشرو طرفدار غرب موسوم به «جنبش ملی متحد» گفت رهبر آن «لوان خابیشویلی» در ساعات اولیه روز چهارشنبه توسط پلیس برای مدت کوتاهی «ربوده» و مورد ضرب و جرح قرار گرفت. خابیشویلی اواخر همان روز با بانداژ روی بینی و پیشانی خود در جلسه پارلمان شرکت کرد.

به گزارش راشا تودی، اپوزیسیون این لایحه بحث‌برانگیز را «قانون روسیه» می‌نامد و این قانون را با قانونی که در سال ۲۰۱۲ در روسیه تصویب شد و از آن زمان گسترش یافته است، مقایسه می‌کند. معترضان اصرار دارند که دولت از این قانون برای برچسب زدن به رسانه‌های مستقل و مجازات مخالفان استفاده خواهد کرد.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا
  • رونمایی از نشان صادراتی GTS Plus سمنان
  • (ویدئو) روایت پردیس پورعابدینی از سکانس خجالت‌آور ملاقات شرعی در گناه فرشته
  • تشدید اعتراضات در مقابل پارلمان گرجستان
  • حمله معترضان گرجستانی به پارلمان در اعتراض به لایحه «عوامل خارجی»
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • واکنش مقام اتحادیه اروپا به حوادث گرجستان
  • توطئه برهنگی برنامه نفوذ دشمن برای استحاله و براندازی است
  • افزایش مشارکت مردم در ساخت مسکن با تکیه بر عرضه زمین و پرداخت تسهیلات به آن‌ها
  • دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند