Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- «رسول منتجب نيا» قائم مقام دبير کل حزب اعتماد ملي گفت: با پرسشگري و پاسخگويي در جامعه بين مردم و مسوولان اعتماد ايجاد مي شود که با اين کار از انباشت فساد جلوگيري شده و مردم مي توانند آزادانه پرسش کنند و مسوولان براي پرسشگري مورد مواخذه قرار نمي گيرند.

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب ايرنا، حجت الاسلام منتجب نيا روز جمعه در شانزدهمين کنگره حزب مردم سالاري با اشاره به عنوان همايش - `مردم پرسشگر ، حکومت پاسخگو لازمه توسعه پايدار` – اظهار داشت: عنوان خوبي براي همايش انتخاب شده اما نبايد فقط به سه قوه نسبت دهيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه بايد پاسخگو و پرسشگر باشند. علاوه بر سه قوه، شامل همه مسوولان و نهادها مي شود.
منتجب نيا يادآوري کرد: چند شب پيش ديديد هنرمندي در رسانه ملي گفت نمي توان از قوه قضائيه انتقاد کرد، پس به دولت انتقاد مي کنيم. انسان از دوران کودکي از مادر، پدر و مربي ها سوال مي کند که نشان مي دهد انسان از ابتدا پرسشگر است، اما ما هميشه از پاسخگويي فرار مي کنيم و پرسشگري را مي پسنديم.
وي ادامه داد: انسان دوست دارد مقابلش آزاد باشد، او دوست ندارد پرسشي از وي شود و پاسخي بگوئيد که اين ناشي از فطرت انسان است، در حالي که انسان ها بايد پرسشگر و پاسخگو باشد.
اين فعال اصلاح طلب خاطرنشان کرد: گاهي انسان ها خود را عقل کل مي دانند و مي گويند مي دانيم چه در کشور چه مي گذرد و نيازي به پاسخگويي نمي بينيم.
منتجب نيا گفت: در قرآن کريم بر روي اين مسئله بسيار پا فشاري شده است، همه بايد پاسخگو باشند. کسانيکه در قدرت قرار دارند، بايد پاسخگو باشند؛ چرا؟ چون قدرت توهم آور است و وقتي قدرت مي گيريم خودرا فراتر از قانون مي دانيم.
وي با بيان اينکه همه بايد پرسشگر و پاسخگو باشند، افزود: در نهاد انسان، پرسشگري نهادينه شده است. از طرف ديگر، به دليل حب نفس و برخي غرايز، نسبت به پاسخگويي هميشه فرار مي کنيم.
وي افزود: احدي و نهادي نمي تواند ادعا کند که من از پاسخگويي معاف هستم. هيچ نهادي از جمله دولت، قوه مقننه، قوه قضاييه و نهادهاي انقلابي، اختياري بر مردم به عهده دارند. پرسشگري مساله اي عام است.
منتجب نيا اظهار داشت: متاسفانه وقتي قدرت را به دست مي گيريم، فراتر از قانون حرکت مي کنيم و خود را مستثني از پاسخگويي مي دانيم؛ در اين صورت، اعتراض ها و سوال ها انباشته مي شود که اگر پيشگيري صورت نگيرد، به حرکت هاي تخريبي و گسترده خواهد انجاميد.
وي اضافه کرد: چرا مردم نبايد در کشور ما آزادانه تجمع و اعتراض و نيروهاي امنيتي به جاي برخورد با آن ها امنيت آن ها را تامين کنند؟ چرا در کشور، فضايي را تعبيه نکنيم تا صاحبنظران و انديشمندان نظرات شان را بيان کنند و ما هم با گوش جان بشويم و عمل کنيم؛ نه اينکه فقط تشويق کنيم و شعار بدهيم.
منتجب نيا گفت: روحاني گفت که فرياد مردم را شنيديم؛ اگر `روحاني` و روحاني ها و همه مسئولان اين فرياد را شنيدند و عمل کردند، جلوي اين حرکت ها گرفته مي شود والا با دستور و رهنمود اين آتش زير خاکستر خاموش نخواهد شد.
سيام** 6984/ 1058**1368
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۷۸۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتار غیر حرفه ای شهربانو منصوریان/ مسئولان ووشو پاسخگو باشند

به گزارش خبرنگار مهر، تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزش ایران امروز سه شنبه با حضور ابراهیم رئیسی، وزیر ورزش و جوانان، رئیس کمیته ملی المپیک و پارالمپیک، رؤسای فدراسیون‌ها و چهره‌های ورزش کشور در سالن سران اجلاس برگزار شد. در زمان حضور مسئولان ووشو برای تجلیل، عضو تیم ملی مشخص نشد به چه دلیل با واکنشی عجیب و به دور از انتظار محل را ترک کرد.

بر اساس تصمیم اتخاذ شده به دلیل تعداد بالای ورزشکاران مدال آور رشته‌های ورزشی، از هر فدراسیون علاوه بر رئیس تنها تعداد محدودی از ورزشکاران به نمایندگی از همان رشته با حضور در جایگاه جوایز را دریافت می‌کردند. زمانی که نوبت به فدراسیون ووشو رسید، خواهران منصوریان به همراه علی صدیقی رئیس فدراسیون در جایگاه حضور پیدا کردند که لحظاتی بعد، شهربانو با تکان دادن دست و صورت به صورت عجیب، جایگاه را ترک کرد.

اینکه منصوریان به چه چیزی معترض بود، مشخص نیست، ولی وی نباید به خود اجازه می‌داد که چنین برخوردی را در مراسمی که برای تجلیل از ورزشکاران ترتیب داده شده، از خود بروز می‌داد. نباید فراموش کرد از زمان حضور کیومرث هاشمی این دومین مراسمی است که برگزار شده و قهرمانان رشته‌های مختلف جوایز خود را دریافت می‌کنند.

مسئولان فدراسیون ووشو را باید یکی از عوامل اصلی رفتار ملی پوش خود معرفی کرد. متأسفانه بها دادن بیش از حد به این ورزشکار که کم نداشتند حاشیه‌های مجازی و واقعی و نادیده گرفتن برخی رفتارهای مشابه در داخل مجموعه ووشو، به جایی می‌رسد که مقابل وزیر ورزش، رؤسای فدراسیون و دیگر مسئولان و قهرمانان ورزش کشور چنین رفتار غیر حرفه‌ای و زننده‌ای را انجام بروز می‌دهد.

امیدواریم مسئولان فدراسیون از کنار این رفتار غیر حرفه‌ای به سادگی عبور نکنند.

کد خبر 6099458

دیگر خبرها

  • جامعه متمدن در گرو توجه به مقام معلم است
  • اعتماد اجتماعی مردم به فرهنگیان مهمترین سرمایه آموزش و پرورش است 
  • رفتار غیر حرفه ای شهربانو منصوریان/ مسئولان ووشو پاسخگو باشند
  • معلم؛ روایتگر تاریخ و مظهر فرهنگ
  • صبر و مهربانی از صفات الزامی برای پاسخگویان به مسائل شرعی است
  • ترومای اجتماعی، طوفان خاموش
  • پاسخگویی به مسائل شرعی فرصتی برای ارتباط مردم با روحانیت است
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • معلم «انسان ســـاز» است/ ترسیم مثلث «عشق، ایمان و اراده»
  • معلّمان، قافله‌سالاران کاروان روشنگری