Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمد محمدیان، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با بیان اینکه خدواند از علمای دینی پیمان گرفته است که شکم‌بارگی ستمگران و گرسنگی مستضعفان را تحمل نکنند گفت: اشرافیت برخی مسئولان بیشتر از فقر، نیازمندان را اذیت می‌کند. متاسفانه ارتباط برخی مسئولان با طبقه‌های فرودست جامه از بین رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در دانشگاه‌ها با تاکید بر اینکه طبق نص صریح قرآن باید مسئولان زندگی خود را متناسب با فقرا تنظیم کنند، گفت: اشرافیت برخی مسئولان ممکن است موجب کفر یا شورش نیازمندان شود. هیچ مانعی برای انجام کار اقتصادی وجود ندارد اما فعالیت اقتصادی مسئولان در زمان حضور در مناصب جمهوری اسلامی ممنوع است.

وی از سکونت خانواده برخی مسئولان در خارج از کشور انتقاد کرد و افزود: مسئولانی که می‌خواهند فعالیت اقتصادی داشته باشند باید از سمت خود استعفا دهند. متاسفانه سازوکاری برای جلوگیری از حضور چنین افرادی در سمت‌های جمهوری اسلامی وجود ندارد.

محمدیان ادامه داد: برای اداره اموال برخی از مسئولان به تعداد کارکنان یک وزارتخانه نیرو نیاز است. در چنین وضعیتی این افراد چگونه می‌خواهند یک وزارتخانه را اداره کنند؟!

وی با بیان اینکه فاصله برخی مسئولان از مردم موجب شده است حلاوت خدمات نظام جمهوری اسلام ایرانی کم شود هشدار داد: اگر فکری به حال این موضوع نشود ممکن است تبدیل به زخمی متعفن شود.

نماینده ولی فقیه در دانشگاه‌ها رقم ثروت برخی از مسئولان را عجب و غریب دانست و گفت: این ثروت‌های نجومی در حالی است که این افراد در طول  ۴۰ سال گذشته سمت‌هایی در این نظام داشته‌اند که اگر حقوق دریافتی خود را در این مدت پس‌انداز هم کرده باشند، نمی‌توانند به این ثروت دست یابند!

وی با بیان اینکه همیشه به کسانی که در کمیته امداد فعالیت می‌کنند غبطه می‌خورم گفت: این نوع فعالیت جز نادر کارهایی  در دنیاست که توفیق آن شامل هر کسی نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه طبق متن آیه شریفه قرآن نماز نخواندن و کمک نکردن به مساکین و ایتام دو دلیل جهنمی شدن برخی انسان‌هاست گفت: حتی این موضوع ممکن است شامل افرادی که به نیازمندان کمک می‌کنند اما دیگران را به این امر تشویق و دعوت نمی‌کند هم بشود.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه نماز کسانی که به مستضعفین کمک نمی‌کنند ارزشی ندارد افزود: در روایت آمده است که کسی که شب سیر بخوابد اما بردارش گرسنه باشد به خداوند ایمان نیاورده است.

وی تاکید کرد: اغنیا نباید بابت کمک‌های خود بر نیازمندان منت بگذارند؛ چراکه خداوند روزی فقرا را در اموال اغنیا قرار داده است. در واقع اگر فقیری گرسنه مانده است به این دلیل است که حقش توسط ثروتمندان خورده شده است.

محمدیان تاکید بر اینکه کمک به نیازمندان به ویژه ایتام بدون واسطه و مستقیم انجام شود، گفت: امام خمینی (ره) معتقد بودند که عبادتی بالاتر از خدمت به محرومان وجود ندارد.

وی ادامه داد:  برای ایمان آوردن، نیاز به مقدماتی است و البته پس از ایمان هم مکمل‌هایی وجود دارد. یکی از مقدمات ایمان، بلوغ انسانی است؛ یعنی نسبت به هم‌نوع خود فارغ از موضوعات دینی و مذهبی حس همبستگی، همدلی و هم‌دردی داشته باشد؛ در این مرحله فرد به ایمان دست می‌یابد.

محمدیان با بیان اینکه اگر کسی نسبت به افراد نیازمند و تهی دست احساسی نداشته باشد، نمی‌تواند خدا را درک کند توضیح داد: کسی که نمی‌تواند یک انسان مانند خودش را درک کند چطور می‌تواند خداوند را با این عظمت درک کند؟

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۷۹۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت 133 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب، جلال محمودیان در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان اظهار کرد: از طریق صندوق امداد ولایت کردستان در سال 1402 پنج هزار و 387 فقره تسهیلات به نیازمندان استان کردستان پرداخت کرده است.

وی در ادامه با بیان اینکه مبلغ تسهیلات قرض الحسنه پرداختی سال گذشته  133 میلیارد تومان بوده، افزود: حدود 65 میلیارد و 236 میلیون تومان از این تسهیلات به تعداد سه هزار و ۲۰۰ فقره در زمینه مشکلات معیشتی و درمانی و خدمات حمایتی پرداخت شده است.

محمودیان گفت: 31 میلیارد و 286 میلیون تومان این تسهیلات نیز در زمینه اشتغال بوده که با این مبلغ 800 طرح اشتغال و خودکفایی برای مددجویان استان ایجاد شده است.

مدیر امور شعب امداد ولایت استان کردستان ادامه داد: 23 میلیارد تومان به تعداد 799 مورد نیز در زمینه کمک به تأمین مسکن مددجویان و پنج میلیارد تومان به تعداد 269 فقره نیز در زمینه کمک به تحصیل مددجویان پرداخت شده است.

محمودیان تصریح کرد: هشت میلیارد و 500 میلیون تومان از این تسهیلات از محل سپرده خیران به 332 نیازمند پرداخت شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ما توخل را می‌خواهیم، نه رانگنیک؛ شورش هواداران بایرن مونیخ علیه تصمیم مدیران
  • تخصیص ۶.۶ میلیارد ریال وام به نیازمندان شهرستان جم
  • ۱۲۰۰ بسته گوشت قربانی میان نیازمندان یزد توزیع شد
  • اهدای ۴۰۰ کیسه آرد رایگان به نیازمندان در بشاگرد
  • توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • شورش بزرگ در دانشگاه های آمریکا / حمایت واشنگتن از اسرائیل بالاخره کار دستش داد/ تلاش دولت برای سرکوب معترضان عدالتخواه با بهانه «یهودی ستیزی»
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی 
  • پرداخت 133 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی
  • ۲۴۱ بسته معیشتی هلال‌احمر بین نیازمندان شهرستان درمیان توزیع شد